mani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.hurriyetmax.com/magazin/13817010.asp?gid=329 said: National Enquirer dergisinin haberine göre, Playboy’un patronu Hug Hefner, gençlerin sevgilisi olan 22 yaşındaki aktrisi soymak için seferber oldu. Ancak Lively, “Fiyatı 2.5 milyon dolara çıkartın ben de üzerimdekileri çıkartayım” dedi. 2.5 milyon dolar breh breh breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 vayrispi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yeni bölüm çıktı ehüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aquila said: vayrispi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Uzun ara verdikten sonra çıkan bölümleri beğenmiyorum ben alıştırma turları olduğu için, o yüzden beklentiyle izlemedim.Vasattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kim kime dum duma herkes herkesle çıktı valla,Dan ile Nate kaldı bi onlarda çıkar yakında diye korkmuyo değilim :P bu haftaki bölüm güzeldi,Jenny ben küçük bi kız değilim deyip sapıttı yine hadi bakalım,aklı başında bişi yapma zaten aman diyim :P Nate ile Serena çok yakıştılar bence,gerçek hayatta o Dan moronuyla çıkıyo olması ne saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 son bölümü yarıda bıraktım artık sevişmeleri bile başa sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 müzik seçimlerine kadar mükemmel bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Jenny'den nefret ediyorum ya, uyuz, itici karı. Dizinin ilk bölümlerinde ne ciciş bi kızdı. İnanılmaz çirkinleşti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 jenny'den önce serena var nefret edilesi. cok atagizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 jenny nin lise seneye bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 serena aşkitom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 napae said: Jenny'den nefret ediyorum ya, uyuz, itici karı. Dizinin ilk bölümlerinde ne ciciş bi kızdı. İnanılmaz çirkinleşti ya. ders çalışıo haughfugh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 forgiver said: müzik seçimlerine kadar mükemmel bi bölümdü forgiver? abi piskopata mı bağlatmaya çalışıyorsun patileri? demin bir konuya girdim şu cümleyi gördüm sonra başka konuya girdim orda da aynı cümle vardı tüh yine aynı konuyu açmışım fln oldum yapma böyle şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ya biri böyle bir mesaj atmıştı baktım geyik bişey bu hafta izlediğim dizilerde böyle takılayım dedim http://forum.paticik.com/read.php?11,4330434,4749602#msg-4749602 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=18540448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu hafta Chuck ile ilgili her dalaverenin ardından Jack(amcası)çıkmasın allasen ya,annesi midir kimdir onuda sokup içine para kaldırmaya bakıyo adam paso,bi yürü git ya,Jenny akıllandı elemandan lafı yiyince nihahaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 cok güzel bitti esasen bu son bölüm. chuckin annesi tam bir asifte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 metallıca dedi lars dedi be çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 03x17 baya iyiydi ilk iki sezondaki tadina döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ya bu chuckın yatagının balşındakimi odasındakimi ne kırmızı gözlüklü kız resmini nerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Jenny direk geleceğe yatırımdı, hata yaptılar ilk sezonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bunlarin okullari bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bitti üni hayatındalar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 peh cnbce'de bakiyordum bazen ama okul uniformasiz anlami yok o sarisini izlemenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 3x17 devamlı oyunlar,birbirinin kuyularını kazmalar,sevgiliden habersiz iş çevirmeler,en yakınlarının sevgililerini ayartmaya çalışmalar,sevgilisini amcasına otel karşılığı teklif etmeler AMAN BE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar