Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Antimodes52 said: Arkadaşım 6 milyarız. Sence daha fazla üremek mi ihtiyacımız olan şey insanlık olarak? ha uremeye ihtiycaimiz yok ozmn birbirimizi ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Hormonal bozukluk değil, hormonal anlamda farklılıkları var diyorum ben de. Hormonlarının farklı şekilde işleyişine "hormonal bozukluk" adı veriyorsunuz. Oysa "bozukluk" dediğiniz durumun negatif sonuçları olmak zorunda ve bu bozukluklar genelgeçer olmalı, yani elbette homoseksüel olduğundan yakınan insanlar vardır, ancak gayet mutlu olan homoseksüeller de olabilir. Aynı şekilde toplumun geneli siyah gözlü diye, mavi veya yeşil gözlülere de "genetik bozukluk" diyecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Biz insan haklarına karşı gelmiyoruz ki burda. Gay tanıdıklarım var, çokta tatlı insanlar, "niye birbirinize bunu yapıyorsunuz?" da dediğim yok :) ama iğrenç birşey bence yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Eşcinselliğin sebebini daha bilim adamları adam akıllı çözememişken "HORMONAL BOZUKLUK ZÜHEHEHEHE" demek biraz abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 LathSpell, homoseksüel iki insanın cinsel ilişkiye girmesiyle bir psikopatın bir kızı öldürmesini nasıl birbiriyle bağdaştırabiliyorsun ki? Birinde doğrudan zarar veriyor bir kişi diğerine, diğerindeyse kendi rızasıyla iki insan birlikte oluyor. Mantık bağı nerede bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Antimodes52 said: Arkadaşım 6 milyarız. Sence daha fazla üremek mi ihtiyacımız olan şey insanlık olarak? ne yapmalıyız peki, eşcinsel ilişkiye mi girmeliyiz? benim kasttettiğimi anladın zaten sen, laf kalabalığı olmuş yani bu laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Olabilir, açıkça söylemek gerekirse başka bir erkekle cinsel ilişkiye girme fikri bana da yabancı ve rahatsız edici evet, ancak bu demek değildir ki "BEN RAHATSIZ OLUYORUM, SİZİ TEDAVİ ETCEM KARI DÜDÜKLİCEKSİNİZ, RAHAT EDİCEM" gibi bir yaklaşımda bulunma hakkım var. Yaşasınlar istedikleri şekilde. Unutmayalım ki, herkes farklı herkes eşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Werewolf said: Eşcinselliğin sebebini daha bilim adamları adam akıllı çözememişken "HORMONAL BOZUKLUK ZÜHEHEHEHE" demek biraz abes. of lol. eşcinselliğin 2 sebebi oluyor lütficiğim. ya psikolojik sebep ya da hormonal bozukluk. hormonal bozukluktan kastım erkekte olması gerekenden daha çok östrojen hormonu salgılanması. hangi bilim adamı çözememiş bunu, bilim dünyasını sabah gazetesinden falan mı takip ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Hayır kimseye eşcinsel ilişkiye girsin demiyorum da. Sanki 300 kişiyiz dünyada bir an önce ürememiz var da eşcinsellik yüzünden insanoğlunun varlığı tehlike altına giriyor gibi konuşuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10908688 Hormonlarla ilgili kısmı alıntılayayım, gerisinin konuyla alakası yok: said: eşcinselliğin bedensel kaynağı konusunda yaygın olarak üç varsayım vardır... sırasıyla inceleyip, değerlendirelim bakalım. bu varsayımların ilki, eşcinselliğin, iki cinsin de kanlarında bulunan dişilik ve erkeklik hormonlarındaki orantısal dengesizlikten kaynaklandığını ileri süren varsayımdır. ne var ki doğrudan eşcinseller üzerinde yapılan deneylerde böyle bir varsayımı doğrulucak nitelikte sonuçlar alınamamıştır. yani horman dağılımında bir yetersizik ortaya çıkmamıştır. doktor swyer'in, "eşcinsellik: endokrinolojik yönleri" adındaki araştırmasında anlattığı gibi homoseksüellerle heteroseksüellerin hormon düzeylerinin cetvellenmesinde bu gibi ayrımlar ortaya çıkartılamamıştır... zaten, eşcinselliğin hormonel kaynaklı olduğu varsayıldığında (hormonları endokrin bezleri salgılar) hormon dengesini düzelticek enjeksiyonlarla iyileştirilebilmesi gerekirdi. oysa böyle olmamıştır. mesela denir ki eçcinsel erkeklerin kanlarındaki erkeklik hormonu seviyesi düşükmüşte ondan eşcinsel olmuşlarmış. hiçte bile.. nitekim brahal'ın, "psikolojik erkek homoseksüellerde testesteron hormonu" kitabından da anlaşılıyor ki, erkek eçcinsellere erkeklik hormonu verildiğinde ortaya çıkan tek etki, bireyin alışık olduğu cinsel eylemlere karşı duyduğu isteğin farkedilir derecede artmasıdır... başkaca da hiç bi fark saptanmamıştır. lezbiyen kadınlarla yapılan deneylere gelince, dr. foss "idrar yolu androgenlerinin kadın cinselliği üstündeki etkisi" isimli kitabında, kadınlara büyük dozda erkeklik hormonu verilmesinin gözle görülür bir değişim yarattığını, hem de bunun erkeklik yönünden olduğunu belirtiyor. ancak değişim salt fiziksel yani bedensel bir nitelikte oluyor... daha iyi anlıcanız bi şekilde ifade edicek olursam, aşırı dozda erkeklik hormonu enjekte edilen kadınlarda ses ciddi oranda kalınlaşıyor, sakal çıkıyor, memeler küçülüyor ve klitoris gelişiyor... bu kadının cinsel isteğine gelince artış görünse de temelde bu isteğin hedefi hala bir kadın oluyor. heteroseksüellere gelince, büyük ölçüde dişilik hormonu verilmesi bu kişilerde homoseksüel eğilimler uyandırmamış, sadece cinsel enerjilerinin azalmasına neden olmuştur. tüm bunlardan da anlaşılabiliceği gibi, erkeklere dişilik hormonu, dişilere de erkeklik hormonu uygulanınca kandaki dişilik ve erkeklik hormonlarının orantısıyla, cinsel yönlenme arasında bir ilişki falan kurulamamıştır. demekki kişinin üstün tuttuğu cinsel yönle, endokrinal etkinlik yani hormon salgıları arasında kanıtlanabilmiş bir bağlantı bulunmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 said: "BEN RAHATSIZ OLUYORUM, SİZİ TEDAVİ ETCEM KARI DÜDÜKLİCEKSİNİZ, RAHAT EDİCEM" gibi bir yaklaşımda bulunma hakkım var. abi kimse böyle demiyor ki. eşcinsel olup da bu "hormonal" olaydan rahatsızlık duyan varsa işte tedavisi. dengeliyoruz diyor. kim kime zorla içirtiyor. yarın öbürgün albinolar renklendirilse , ALBİNOLARA HAKARET BU mu denecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Antimodes52 said: LathSpell, homoseksüel iki insanın cinsel ilişkiye girmesiyle bir psikopatın bir kızı öldürmesini nasıl birbiriyle bağdaştırabiliyorsun ki? Birinde doğrudan zarar veriyor bir kişi diğerine, diğerindeyse kendi rızasıyla iki insan birlikte oluyor. Mantık bağı nerede bunun? sen nasil goz renkleriyle, cinsel tercihleri birbiriyle bagdastiriyorsun peki?? lath'in orneginde daha cok mantik bagi var.. kambur insan farklidir hasta degildir ? sasi insan farklidir hasta degildir? bu da boledir ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 You have just been pwned. Critical Strike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Antimodes dediklerine cevap veriliyor, sanki gözmeden gelip aynı soruları bir daha soruyorsun. 1. Mavi/yeşil gözlülerin genetik sorun olarak görmek farklı bişey, bende sana "piskopatlar öldürünce mutlu oluyor, normal mi?" diye cevap vermiştim. 2. "6 Milyar insanız, daha fazla üremeye mi ihtiyacımız var?" demişsin, quibble'da "ha ihtiyacımız yok o zaman birbirimizi...?" demiş. Sen aynılarını tekrar sormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 @were sonuç; psikolojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Şaşı insan, diğer insanların yararlanabildiği şeylerden yararlanamıyor, bu özellik hayatında olumsuz sonuçlar doğuruyor, şaşı olan kim olursa olsun. Dolayısıyla şaşılık bir hastalıktır. Öte taraftan homoseksüaliteye bakarsanız, illaha bir insanın hayatında olumsuz sonuçlar doğurmak durumunda değil. Halinden gayet memnun büyük bir homoseksüel popülasyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Psikolojiktir, genetiktir ya da tercihtir, bunu bilemem. Ama hormonal bozukluk değil. Gazeteme geri dönüyorum, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Antimodes52 said: Olabilir, açıkça söylemek gerekirse başka bir erkekle cinsel ilişkiye girme fikri bana da yabancı ve rahatsız edici evet, ancak bu demek değildir ki "BEN RAHATSIZ OLUYORUM, SİZİ TEDAVİ ETCEM KARI DÜDÜKLİCEKSİNİZ, RAHAT EDİCEM" gibi bir yaklaşımda bulunma hakkım var. Yaşasınlar istedikleri şekilde. Unutmayalım ki, herkes farklı herkes eşit. Ya zaten bizde ölsünler demiyoruz. Eşitiz tabi ama bozukluk diye düşünüyorum. Bunuda 2 kere söyledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 LathSpell, mesajımı okumamışsın. Cevap verdim söylediğin şeye, ancak bu kadar üşeniyorsan ya da zorlanıyorsan, tekrar edeyim eyvallah: Bir psikopat bir kızı bıçakladığında doğrudan başka bir insana zarar veriyor. Homoseksüel bir insanın kime zararı var? Yetişkin iki insan kendi rızalarıyla cinsel münasebet yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Sorry dude, i've been pwned :( Sonuç olarak çok normal bişeymiş gibi anlatıyorsunuz da ona kıl oluyorum. veya daha güzel bir yaklaşım ehe; Homolar aidsten ölüyor, tanrı onları cezalandırıyor, demek ki doğru değil. I PWN U SUCK smiley koyayım da ciddi olmadığım anlaşılsın smileyı; :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Aynı şekilde mavi gözlü insan da, mavi gözlü olarak yaşamına devam ediyor ve kimseye bir zararı yok. Oysa nüfusun büyük çoğunluğu siyah gözlü. O zaman onlara da bozukluk demen gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Olsun, önce ben pwnladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ben de diyorum ki; mavi gözlü insan göz rengini karartmak istiyorsa bu mümkün olmalı. Bunun mümkün olması BİZ MAVİ GÖZLÜ DEĞİLİZ O YÜZDEN ÖLÜN KISKANIYORUZ demek değildir diyorum. Ne alıngan şu homoseksüeller yahu, siz de onlardan alıngansınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Hayla mavi göz olayını örneklemeye çalışıyorsun anlamsızca. Japonlarda kısa boylu ve çekik gözlü, hepsi bozuk. Ne alakası var o farklılıkla bu farklılığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Tamam da, ben sadece kelimelere takmış durumdayım :) Tedavi, bir hastalığın mevcudiyetine işaret eder. Homoseksüelliği bir hastalık olarak addetmek yanlış diyorum sadece. Transeksüeller için "cinsiyet değişim operasyonu" gibi bir ad verilirken, homoseksüeli düzcinsel eden olaya neden "homoseksüelliğin tedavisi" adı veriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar