KosPer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bir rogue karakteri açmak istiyorum.Ama Latency fazla olunca rogue karakteriyle pvp yapılmıyormuş latency'im genelde 150-300 arasında değişiyor.Bukadar latency'le rogue'la pvp yapabilirmiyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yaparsın ama daha fazlası sorun çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 o civardaki lagdan pek bi sorun olmaz, oynarsın rahat, ama kırmızı görmeye başlarsan ozaman rogue çekilmez olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yaw arkadaşlar söyledi bi program varmış MS'i 100e falan indiriyomuş.Screenshotlar falan var denemişler olmuş your-freedom.net mi adresi öyle bişey ondan alsammı kullanan varmı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Var, calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 programı şuan kurdum ve çalıştırdım gerçekten süper bişey 100ms altında oynuyorum.hatta 4€'luk 1 aylık package bile aldım süper valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 o program sayesinde rogue un ne olduğunu anladık lol :) 100 ms ten yukarsında rogue oynamak iş değilmiş.Adam ice block açıyor sayıyorsun tam çıkarken atıyorsun gouge kalıyor stunda bundan büyük zevk yoktu :D 80 ms ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ben mutilate'i neden sevmediğimi o program sayesinde keşfettim. Şimdi bear formdaki druidi kesiyorum daggerla... Zaten warrior kesmek iş olmaktan çıktı şu son patchten sonra. Maceleri bankaya kaldırdım aldım daggerlarımı vuruyorum kafalarına kafalarına mutilate'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 you are not behind of target yazısını görmemek güzel olsa gerek=( ben sırf o yüzden gittim s2 kılıç aldım daggerları bırakıp=< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar