Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Pazar günü nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bana uyar da bazı çıkıntılar alsancak olsun diyorlar. Jandor namık kemali ayarlarım derse orada yapalım madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bornova daha ideal gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kesinlikle ama bazıları "oraya götümü kaldırıp gelemem" diyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 namık kemal bizim evin burda zaten giderim konuşurumda kim ki oranın görevlisi falan yani dalga geçmesinler okul var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Yalan olma ihtimali varsa hiç kasma justin, direk ayarlayalım bornovayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben namık kemali ayarlıyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Marl0_on said: abi nasıl gidicez lan terli terli eve. otobüsteki insanlara yazık . duş filan var mıdır ki? o_O ege sende kaleye geçersin ozaman :P. bornova olursa bende gelirim.ben cavit dayıkoyu hatayda sanıyodum üçyol fln dediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 abi kaleye geçersem kalesine geçtiğim takımın bittiği andır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 olsun her topçunun içinde bi kalecilik ruhu vardır. onu yakalarsan tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bu pazar bornovada o zaman saat kaçta kımler geliyor marlon reddog apeiron pyro ? ? ? ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Caviti ayarlasın therioden abi madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 tamam abi birazdan hem c.tesi olacak maçımızı hemde pazar pati maçını ayarlıyorum. saati söylerim akşama doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 nese bana gel dememiş kimse ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 gelsene abi başlığı millet gelsin diye açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ayrıca gelmek isteyip de bilmeyenler bana bildirsin. Gelecekler sadece ben (yani isminiz[Nick] asdasfd numaranı ifşa edeyim sitede de gör sen :D) diye mesaj yazsın. Listeyi oluşturayım eksik kalırsa arakdaşlardan tamamlarız. 0555 445 83 22 telefon numaram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 tmm gelirim X( ama cumartesi günü koşum var biraz yorgun olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben redogski apeiron fix geliriz pazar gunu kacta olucagını sölemeyi unutma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 marlon reddog apeiron pyro therioden doruk madcat (?) jandor (geleceğim diyordu ama) metakuso Başka kimler vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ülen ouz :D adam bi ust msjda yazmş bnde geliom die asfd hardterı nie eklemedn lan listeye :P nese, pazar cavit olsn o zamn. metrodan almanız lazm ama beni, bilmiorm çnkü cavit mavit nerdedir kimdir vs. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ya piro Adımı doğru yaz yada Rıdvan yaz kardeşim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Apeiron said: ülen ouz :D adam bi ust msjda yazmş bnde geliom die asfd hardterı nie eklemedn lan listeye :P nese, pazar cavit olsn o zamn. metrodan almanız lazm ama beni, bilmiorm çnkü cavit mavit nerdedir kimdir vs. :p dodoyu takmıyorum olm, adam değil gözümde ondan sdf. bu arada pardon rıdvan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Apeiron said: nese, pazar cavit olsn o zamn. metrodan almanız lazm ama beni, bilmiorm çnkü cavit mavit nerdedir kimdir vs. :p aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Pyro said: Apeiron said: ülen ouz :D adam bi ust msjda yazmş bnde geliom die asfd hardterı nie eklemedn lan listeye :P nese, pazar cavit olsn o zamn. metrodan almanız lazm ama beni, bilmiorm çnkü cavit mavit nerdedir kimdir vs. :p dodoyu takmıyorum olm, adam değil gözümde ondan sdf. bu arada pardon rıdvan eheh. vay +1 dıye gelirsin sonra çalımlama abi dersın abi vurma dersin tamam tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ayıpsın dodo. Bu arada yalan oldu yine sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar