Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 pr0 yoksa gelmiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 haha lisanslı fotlculardandım zamanında tabii :D şimdi çürüdük bea sigaraya alkole vurduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 tarıh kesınlestımı arkadaslar?yer alsancak olucak demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 pr0? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hadı karar verelim artık tarkan bile albümünü cıkarttı biz bi maç yapamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 valla alsancakta olucaksa gelirim ha bide kaleye geçerim baştan söyliyim koşturamam öle ciğerlerimiz ölü bizim eheahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 jandor aynı takımdayız ok bakın takım bile kurmaya başladım hadi hadi tam destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 tamam bana bide kaleci eldiveni ayarlayın çizgiden top geçiririm adam geçirmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 abi nasıl gidicez lan terli terli eve. otobüsteki insanlara yazık . duş filan var mıdır ki? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla benim ev alsancakta siz düşünün :D zaten kaleci olcam terlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ege jandorun evı oradaymıs orada bı su dökeriz olum soguk havada fazla terlemezsın bişey olmaz olmadı maç bıtınce kordonda 1 bıra ıcerız bişeyler sıkarız ustumuze falan geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Yok abi, terliyorum ben gayet. Birde kordon soğuyu yersem o terin üstüne. oh, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Jandor namık kemal lisesini ayarlayabilir misin? Alsancaktasın ya o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ya, adam eksikse ben gelirim saat çok erken olmadığı sürece, yeni görmüşüm burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Marl0_on said: abi nasıl gidicez lan terli terli eve. otobüsteki insanlara yazık . duş filan var mıdır ki? o_O Dr. Cavit'te mevcut duşlar. Orası ondan uygun diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 abi hadi o zamn bi karar verelim artık neresi olcaksa. iice uzadı çnkü muhabbet. bana alsancak da uyar dr.cavitte, ama cavit olursa metrodan alması lazm birinin beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 cavit amca olsun o zaman. ayrıca; EY İNSANLAR KİMLER GELİYOR BİR LİSTE EYLEYELİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Dr. cavit nerde? semt adı verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 he bornovadaymıs cavıt olabülür o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 @ jandor cavit bornovada. alsancak olsn bence de. herkese uyar heralde, zatn her bulşmada geldiğinz yer işte çok mu zor halısaha için kalkıp gelmek? edik: Theridone said: Son hali satış olmazsa züper olucak. CythraulAkhera Apeiron +1 Theridone +2 Redogski Marl0_on Darkwall Hardter Pyro Madcat Metakuso Theridone en son şöle bi liste vermiş. bu liste uzernde son değişklikleri yapalım gelcek olanlarla ilgili, ekleme çıkarma vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bilmeyenleri bornova metrodan alabilirim. Ordan dolmuşla geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Cavit'in saha büyüklüğü nasıl? 13 kişi var da 7-7 küçük kalmasın saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Biz en son maçımızı 8v8 yaptıydık. Tabi biraz mahalle açı havasında oldu ama olsun =) 7v7 kaldirir. sana güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bana güzelse sorun yok, ayarlayacak varsa tarih belirleyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar