Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Metakuso said: ben anlamıyorum futboldan ama gelirim afds. takımı gg edebilirim ama farkedermi gg paticik kazansın :D benım cuma pazar gunlerı maçlarım var arkadaslarım ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 cumartesi uyar bana. bu hafta ayarlayabilirsek bu hafta yapalm, ayarlayamazsak haftaya cumartesi olsun. uyar mı gelcek olanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Dr. Cavitte Haftaya yer ayarlayabilirim. Zaten her cumartesi orada yapıyoruz. Yeri bilmeyenleri metrodan vs. alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Saeros said: ben gelirsem bacaklarım orda kalır, iyi eğlenceler size dfs. Gel abi önce eğlence dedik zaten. Oraya koşturmaya değil beraber oyun oynamaya gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Gelebilecek olanların listesi şöyle: (Hepsi kesin değil) Apeiron Theridone Redogski Marl0_on Darkwall Hardter Pyro Madcat utopia Metakuso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 hardter ı 2 defa yazmşsn :p edit: bu arada ben +1 ark getircem sorun olmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 çok adam gözükmüş fena mı :P Edip: Getir getir 12 veya 14 kişiyi bulmazsak bende arkadaş getiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bende gelirim abi kesin bisi olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Son hali satış olmazsa züper olucak. CythraulAkhera Apeiron +1 Theridone +2 Redogski Marl0_on Darkwall Hardter Pyro Madcat utopia Metakuso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 12 kişi ideal olur bence, 14 biraz fazla gibi geldi bana. gerçi sahanın boyutunu bilmiorm ama işte sahayı ayarlarken kişi sayısınıda göz önunde tutsak ii olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Biz Dr. Cavitte 6v6 7v7 yapabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Zamanı uyarsa ben de gelebilirim ama izlemeye. Pek anlamam futboldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Theridone said: Biz Dr. Cavitte 6v6 7v7 yapabiliyoruz. ok o zamn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 utopiayı ciddi ciddi yazdınız yani=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 gelsin abi ne olucak. Hepimiz Beckham değiliz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 abi, utopia kız ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 haha bravo be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 SDFNJKSSFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 olur olur bal gibi olur :) neyse ben hazırasker yer tarih :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Pyro said: utopia said: Pyro said: bornovadayım ama bornovadaki sahaları pek tasvip etmem. mesela alsancaktaki namık kemal lisesinin sahası gayet güzel ve genişti. dediğiniz yerler acaip uzak geldi bana. hani belki üçyola metro ile gelebilirim de hiçbir yolu vs bilmiyorum. hadelen cavit özyeğin'in halısahası gayet güzel. BORNOVA'DA DEĞİL O, EVKA'DA ARKADAŞIM. ayrıyetten selin gelsin tezahürat yapsın bana. tarih konusunda bu pazar nasıl? sdf. evka yolunda. orası da bornova. ayrıca sana belediye tezahurat yapsın. ayrıca gelemem abi ben almayın listeye d: bırak david beckhamı, victoria beckham kadar bile oynayamam lan maeuehueh. faullü oynarım ben dağılırsınız. takılın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 pki. hangi halisahada ? tarih ve saat nedir ? iddaa ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 hop hop noluyor ya halı saha malı saha bizde varız burada gelin bucaya halı sahanın kralı var :P(yalan).Bende gelicem maça yaz benide. Not:beni alabilme kapasitesi olan takım kazanma şansı %100 artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 uzun metraj halısaha maçı cekebilicek bi kamera varsa getirin maçıda çekelim bari anı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 abi üçyol çok uzak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 slayer77 said: hop hop noluyor ya halı saha malı saha bizde varız burada gelin bucaya halı sahanın kralı var :P(yalan).Bende gelicem maça yaz benide. Not:beni alabilme kapasitesi olan takım kazanma şansı %100 artar şahlanlar yönetir tüm izmir'de ki halısahaları valla. ayrıyetten kamera olayında ciddi misiniz? eğer ciddiyseniz süper olur eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar