Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yapmışlığı var. edit;dodo'nun yani. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bu hafta maç yok beyler ona göre. Pyro finallerim var filan dedi. Şeker'in de (son maçtaki beyaz formalı olan) finalleri ve iş makinası montajı var. Öbür haftaya yapsak iyi olur. Şimdi Oğuz abi; "beni almadınız aranıza benim neyim eksik ühüeea" demesin dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Theridone said: son maçtaki beyaz formalı olan Şeker'in de Şeker? arkadaşın ismi mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bu hafta bende oynıcam dedim ama benim 7-9 stüdyom var gelemicem bu hafta sonu yine (rıdvan duyuyonmu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Madcat said: Şeker? arkadaşın ismi mi? Yok soyadı şeker ondan şeker diyoruz. Ayrıca duydum Serkan abi. Zaten finaller filan olduğu için bu hafta gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ne abisi lan deme abi mabi strese sokma beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Saygıdan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ewvallahta gençim çıtırım daha ben yaa 24 olduk diye hemen abimi demen gerekir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Temem demiycem artıkın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 lama abi naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Madcat said: Theridone said: son maçtaki beyaz formalı olan Şeker'in de Şeker? arkadaşın ismi mi? :S bu şeker nereli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 İzmir. DEÜ de okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Şimdi bu hafta sonu yapıyormuyuz maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bı dur be gencay :) yaparız herhalde artık egenınde gelmesını ıstıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 rıdvan sahalara uzak. iğneylede oynıyamıyor. olsun ekürisi bizimle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Maça gelirim ama oynamam annem kızar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bizim sigaracımız olursun yakarsın bizde oyun esnasında geliriz birer fırt çekeriz takılırız gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bu pazar olabilir ama aksam saatlerınde sınavlarım var onun için bu hafta yapalım diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bu haftadan sonra h.içide yapabiliriz bence.çünkü çoğunlukla herkes tatilde olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 beyler bi maç ayarlayamadınız, kusra bakmayın free transferden pyroyu istanbul takımına kattık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Eee dönüp dolaşacağı yer gene bizim Dr. Cavit Halı sahası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 =) biz bağlarız onu merak etme, güzel bi sözleşmeyle klübümüze bağlarız bonservisi adam başı 5 dürüm bizim takıma haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Aboo bınnar zengin çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 İlk maçımda umarım Güvenç'i hayal kırıklığına uğratmam. Gerçi o gün sigarayı bırakıyorum bakalım nasıl olacak eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ne zaman dönüyosun Oğuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar