Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Ş. Ligi : Fenerbahçe SK - CSKA Moscow 12.12.2007 Çarşamba

Mumu

Öne çıkan mesajlar

theCio said:
Fenerin seyircisi neden maçlarda bağırmıyor, veya bağırıyorda stadın yapısından dolayımı duyulmuyor. Tartışma çıksın diye söylemiyorum merak ettim çünkü İnönü ( 30-35 bin sanırım), Samiyen(20-25bin) ve diğer stadlarda çok daha fazla ses çıkıyor. Amigolarmı kötüdür birlikte bir marş ayarlıyamıyor bütün stadı hep bir ağızdan söyletecek, yoksa fener seyircisi avrupai ( bknz ispanyol, ingiliz vs) sıkıcı seyirci modelinimi örnek aldı. Onlardan kastım bütün maç oturup sadece gollerde kalkıp alkışlayıp oturan örnekler :P

Kadıköyde akustiği sağlamak çok zor , zaten bunu statda İstiklal Marşını söylerken bile anlıyorsunuz , tüm tribünler farklı yerlerden gidiyor.Ama ben sana katılmıyorum , ses sahaya çok iyi ulaşıyor , rakibi yeterince etkimiz altına alabiliyoruz , top rakipteyken ıslık , rakip hata yaptımı "salak , aptal" gibi sözlerle motivasyonunu bozma , gerektiği yerlerdede ölümüne tezahuratla , rakibi en çok zorlayan stat kanumunda Kadıköy..Sürekli dakkalarca çok yüksek deciberle aynı tezahuratı yapmaktansa , Kadıköyde yapılanlar çok daha etkili oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Olabilir bonjo kadıköyde maç izlemedim belki tv'den ve ses kalitesinden öyle geliyordur. Bu arada Alex'in golü değil de, 2. golde topu alıp çalımını ve pasını alkışlamak lazım. İlk pozisyondaki çalımı nasıl attı anlamadım hala, tekrarını da göstermede salak star direk sondan başlattı pozisyonu
Sosyal ağlarda paylaş

rahat bir şekilde, 2.yarıda biraz uyumuş olsak da güzel bir oyunla bir üst tura çıktık. alex muhteşem oynadı yine. özellikle 2.golde orta sahaya gelip topu aldıktan sonra golü yaratması, attığı golden bile daha güzeldi bana kalırsa.

bu arada edu ve cska arasında bir şeyler olmalı mutlaka, adamların bize attığı 3 golde de edunun parmağı var (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

alex'in 2. goldeki calimini gostermedi tv bir turlu, o calimmiydi yoksa topu kaybedip tekrarmi kontrolune aldi goremedim tam olarakta

bu arada cio, fenerbahcenin stadi yoneten taraftar grubu (gfb) kale arkasinda duruyor, 2. katta.stada gelen taraftar profilide bagirmayi cok sevmiyor.kale arkasinin akustigide ali samiyen veya inonu'nun kapalisina gore cok zayif yoksa o kale arkasi 10bin kisilik, diger stadlarda 10bin kisi bagirinca manset oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçeyi tebrik ederim, umarım diğer takımlarımız da başarılı olur.

bu sene inter deplasmanı dışında hep iyi top oynadı fenerbahçe ve sonuna kadar hak etti.. umarım 2.turda da elinden geleni yapar ve çeyrek finale çıkar, çıkamasa da kolay teslim olmayacağını düşünüyorum.

porto, sevilla gelirse daha avantajlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo said:

yoo

kıskanmıyorum.sadece feneri sevmiyorum.sevmekte zorunda diilim :)

gs için ölücek kadar fanatik değilim.ama feneri sevmiyorum.gs dünyanın en iyi takımı olsun.yine fenerin ufak bi başarısnı istemem :)

kendi çinizin fesatlığı kendi takımınıza patlıyor. he takılın öyle iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

geffen said:
Diablo said:

yoo

gs için ölücek kadar fanatik değilim.ama feneri sevmiyorum.gs dünyanın en iyi takımı olsun.yine fenerin ufak bi başarısnı istemem :)

fesatlikla alakasi yok bence adam galatasarayli:)

ben bir fenerli olarak butun turk takimlarinin basarili olmasini isterim, ama iki takim haric.
bjk ve gs ne kadar basarisiz olursa o kadar sevinirim

o yuzden diabloya hak veriyorum:D
Sosyal ağlarda paylaş

geffen said:
Diablo said:

yoo

1 patlar 2 patlar.her takımın kötü zamanı olur.fenerinde kötü zamanlarını biliyoruz.şimdi fenerin dönemi.sanki siz fenerliler galatasaraya gönülden destek verip başarılı olsun istiosunuz :)

ben fenerin başarısını takdir ediyorum.ama başarılı olmasını istemiyorum.bu kadar basit :)
Sosyal ağlarda paylaş

mADmaXimus said:
geffen said:
Diablo said:

yoo

fesatlikla alakasi yok bence adam galatasarayli:)

ben bir fenerli olarak butun turk takimlarinin basarili olmasini isterim, ama iki takim haric.
bjk ve gs ne kadar basarisiz olursa o kadar sevinirim

o yuzden diabloya hak veriyorum:D

Valla bende avrupada bjk ı kendi takımım kadar tutarım ama gs ı tutmam..
Şöyle bir durum var gs uefayı aldığı sene gs lı arkadaşlarımla el ele kol kola ,caddelerde turlar attık , meşaleler yaktık marşlar söyledik.Ama seneler geçip gs lılar bu başarılarını başımıza kaktıkları için,bende avrupada gs ı tutmaz oldum ve bence gslılarda Fenerbahçeyi tutmasınlar bu vakitten sonra , zaten işin içinde çok çok büyük maddi kazançlarda var,bizim galibiyetlerimizde sevinmeleri mantıksız ama bu vakitten sonra ne yaparlarsa yapsınlar Fenerbahçe her sene bu şovun içinde olacak ve iyi yerlere gelecek bundan eminim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...