Buyse Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sanırım bir maden buldum. daha önce verildi mi bilmiyorum ama http://turkcekitap.blogcu.com/3921651/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bu arada ejderhanın gününün acar büyücüsü rhonin northrenddeki dalaran'ın yeni efendisi olacakmış. yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Rhonin VEReesa'yı götürmüş artık hayattan başka bir beklentisi kalmamıştır ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 arcane said: Rhonin VEReesa'yı götürmüş artık hayattan başka bir beklentisi kalmamıştır ehueh (Gece gece gülmekten yerlere yatan smiley) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bencede bir maden olmuşsun :) Sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 okumayan kalmışmıydı bu kitapları yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 war of the ancients ı anlatan 3leme lazım türkçeye çevrilmedi galiba=< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 iide bu yasak değil mi telif hakkı var bu kitapların sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 evet kitaplarin ebook a cevrilmis hali. yani warez kategorisine giriyor. gerci okuncak gibi de degiller. tercume yapan kisi turkce nedir bilmiyorum sanirim. her seyi turkceye cevirmeye kalkmis (evet ozel isimlerde dahil) karman corman olmus. bi de ustune kalitesiz ebook a cevirme yapmislar ki rezil bisiy ortaya cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 üç kitap da üç oyunun konusuna paralel mi gidiyor, yoksa bambaska hikayeler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 paralel gidiyor. hatta oyunda olmayan okumayanın bilmeyeceği çok şey var. son bekçi ve ejderhanın günü favorim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 gidip kitapçılardan alabileceğiniz kitaplar internetten indirmekle uğraşmayın tam arşivlikler zaten valla bildiğim kadarıyla son bekçi-ejderhanın günü-büyük şef güzel çeviriler en son sunwell trilogy mangası çevirilmişti 3'üde çıkmış baktım güzel 3 dene kitapçık çok güzel olmuş ama ah birde kadimlerin savaşını çevirseler :( hatta ben sunwell kitaplarını görür görmez burda çığırmıştım aaa çevirmişler koşun koşun diye ama pek sallayan olmamıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 süper ya. almam lazım bu kitapları nerde satılır acaba istanbulda? ebook okumak istemiyorum, bayıyo pc basında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 d&r kitapsan gibi büyük kitapçılarda kesin vardır ben oralardan aldım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hmm bakayım bi ara bulurum insallah. saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaşım için teşekkürler, orjinal dilinde daha eğlenceli oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar