Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban okullarda serbest olacak...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
newdonis said:

şaka gibi bir insansın.

bu cümleleri sana ilkokul ögretmeni gibi anlattıgım içinde senin adına utandım.sende vitamin eksikligi var.

Öğretmenim benim canımmm benim canımmm benim seni ben pek çok pek çok severim. Yürü be, deli ayar aldım ha..
Mesaj tarihi:
NEwdonis,Afedersin ama boş,beleş konuşuyorsun.Göze hoş gelmek istemiyorsa kapatsın kendini eve,bozmasın gelişmekte olan bir ülkenin dünya vitrinini...Bel altı lafına abone olmuşun ama ben şaka olsun diye demedim,din konusunda kültürlü gördüm seni bir fetva dinlemek isterim...Harbi canın sağolsun,üzme kendini.

Neyse Absolut bir önceki sayfada rica etti kırmayalım,zihin çatışması heryerde olur ama zihniyet çakışmasın yeri değil bence burası.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Antikor üreticem diye bu kadar kasarsan,şeriatçi olduğunu bile düşünürüz...Anti-tez üretmek marifet değildir,muhalefet olmanın b.kunu çıkardın bence sayfalardır,bunca insan sana böyle davrandıysa senin kendini ifade problemin oluştuğu için böyle olmuş,kimse kimseden fazla değil burda.

azınlık olmak senin haksız oldugunu göstermez.
istedigini düşünmekte serbestsin ,nasılsa dogrusunu görücen ne farkedicek.türban yasagının kaldırılmasına tek hak veren ben degilim bu yüzden muhalifligin bokunu çıkarmadım.
Mesaj tarihi:
adam hem böle böle laflarla vuramazsınız beni aciz duruma düşürsiniz diyor aynı şekil kendisi aşağılayıcı mesaj atmaya calısıyor.
aciz duruma düşen kendisi oldugunun farkında mı acaba onu merak ettim örtmenim.
Mesaj tarihi:
newdonis said:
BulletRide said:
Antikor üreticem diye bu kadar kasarsan,şeriatçi olduğunu bile düşünürüz...Anti-tez üretmek marifet değildir,muhalefet olmanın b.kunu çıkardın bence sayfalardır,bunca insan sana böyle davrandıysa senin kendini ifade problemin oluştuğu için böyle olmuş,kimse kimseden fazla değil burda.

azınlık olmak senin haksız oldugunu göstermez.
istedigini düşünmekte serbestsin ,nasılsa dogrusunu görücen ne farkedicek.türban yasagının kaldırılmasına tek hak veren ben degilim bu yüzden muhalifligin bokunu çıkarmadım.

Ülkede değil ama tartışma platformunun döndüğü ortam olan bu forumda azınlık sensin,azınlık hakları tabii ki olur ama bir yerden sonra susman gerekir.Türban bir ideoloji değildirki doğrusu olsun,-ki ideolojilerin bile doğrusu olur mu tartışılır-.sana göre yanlışım varsa ben bu yanlışımla yaşamaktan gurur duymayı bıraktım zevk alıyorum,ama sen rahat ol.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
NEwdonis,Afedersin ama boş,beleş konuşuyorsun.Göze hoş gelmek istemiyorsa kapatsın kendini eve,bozmasın gelişmekte olan bir ülkenin dünya vitrinini...Bel altı lafına abone olmuşun ama ben şaka olsun diye demedim,din konusunda kültürlü gördüm seni bir fetva dinlemek isterim...Harbi canın sağolsun,üzme kendini.

Neyse Absolut bir önceki sayfada rica etti kırmayalım,zihin çatışması heryerde olur ama zihniyet çakışmasın yeri değil bence burası.

insanın cevap verebilecegi birşey kalmayınca böyle bazı insanlarda oto-kontrol mekanizmasi devreye girer, senin gibi böyle laflar eder.

bir insan göze hoş gelmeden yaşarsa,kendini dünyayamı kapatmalı_?.doguştan fiziksel özürlü insanlar kendini eve kapatıp gelişmemeli mi?
kim boş konuşuyor kendinde görüyorsun.
Mesaj tarihi:
Fistan said:
adam hem böle böle laflarla vuramazsınız beni aciz duruma düşürsiniz diyor aynı şekil kendisi aşağılayıcı mesaj atmaya calısıyor.
aciz duruma düşen kendisi oldugunun farkında mı acaba onu merak ettim örtmenim.

ama ben sebepli yerine öyle laflar ediyorum.benim düşündügüm şeyleri düşünen herkezin, tekkeci takunyaci,git fetva dinle gibi laflarla yenilmeye çalışılması aciz bir durum.

ama ben 8 sayfadır yazmama ragmen hala elmayla armutu ayıramayan bir insana amerikan filmlerindeki o kukuletayı kafasına takarım.
Mesaj tarihi:
@newdonis
Her soruna 3 paragraf cevap vereceğimi düşünüyorum minimum,makale bile doldururum,cv'mle postalarım.Ama sen boş beleş konuşuyorsun adamım,sana cevap vermeye ihtiyacım yok çünkü senin gibiler bu ülkenin %49'unu oluşturuyor hangisine neyi savunabilirim ki? Fiziksek özür doğuştandır veya istemsiz olarak edinilir ama kapanmak palto giymek,eldiven takmak değil dini bir protestodur ve bana bir çeşit anarşidir,anarşi de kaosu doğurur aynen şu an senin burda yaptığın imgeler gibi.Ama sen bunları gerçekten anlayamiicaksın çünkü yetilerinin üzerinde davalar bunlar,zihninden çok zihniyetinin getiris hepsi,ama senin artık yerin var bu ülkede galiba...Malesef...
Mesaj tarihi:
axedice said:
said:
bir yerden sonra susman gerekir

Bullet senin de başarısız olduğun yer burası. Forum burası, amaç tartışmak zaten.

axedice'cım,Tartışmanın bir sınırı olur neden olmasın,forum etiğinde konu kitlenmesi bunun bir göstergesidir,susmaması bazı kişilerin ağzını bozabilir malesef,hassas bir dönemde olduğumuz için.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...