Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] Ramen

guden

Öne çıkan mesajlar

tavuk suyuna yapiliyo, bu suyun icinde havuc, patates ve sogan ilave edilip haslanıyor,susam yagi(nereden bulcaz susam yagı normal yag koyun gitsin), soya sosu eklemeleri ile.baharatları ilave ediyosunuz tuz karabıber falan ayrıca az miktarda tarcın konuyor.etli istıyorsanız ton balıgını tavada kızartıyorsunuz bıraz. hazılradıgınız corba kıvamındakı suyu bı kaseye alıyorsunuz. içine marketlerde satılan kıvrık ınce eriştelerden atıyorsunuz.kasede ki suyun fazla olması ve yeni kaynamıs yanı cok sıcak olması gerekıyor, eriteleri kasedeki suya koyuyorsunuz.1 2 dk beklıyorssunuz eriştelerın yumusaması ıcın.. üzerine tavada kızarttıgınız tonbalıgını istege gore haslanmıs yumurtayı koyuyorsunuz. iste size ramen...

tanbalıgı yerıne domuz bıftegı falan kullanılıyormus normalde.. bu tarıfı henuz uygulamadım ama denicem :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben carrefoura her gittiğimde o resimdeki noddledan bin paket alıyorum, bağımlısıyım :( O kadar ki, sabah kahvaltı olarak 1 paket tavuklu yiyorum, acılısını okula götürüyorum öğle arasında yemek için, akşam da mantarlıdan yiyorum :D Evde yapsan da aynı olmuo işte, zaten o ince noddleların kalitesini burda bulmak çok zor. bi de fried rice var ona da bağımlıyım, her gün yiyebilirim :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...