guden Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ramen tutosu istiyorum. Neli olduğu hiç farketmez, güzel ramen yapan arkadaşlarımızı davet ediyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 offf evet aynen -.- anime izlerken canım çekio hep xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 En kolayından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Onlar yetmiyor işte içinde malzeme yok, böyle animelerdeki gibi gerçek etlerin sebzelerin olduğu istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 etli makarna ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 etli makarna değil de aklıma hep annemin yaptığı böle etli makarnalı mercimek çorbası gelio ramen görünce. tadı alakasızdır tahminen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 tavuk suyuna yapiliyo, bu suyun icinde havuc, patates ve sogan ilave edilip haslanıyor,susam yagi(nereden bulcaz susam yagı normal yag koyun gitsin), soya sosu eklemeleri ile.baharatları ilave ediyosunuz tuz karabıber falan ayrıca az miktarda tarcın konuyor.etli istıyorsanız ton balıgını tavada kızartıyorsunuz bıraz. hazılradıgınız corba kıvamındakı suyu bı kaseye alıyorsunuz. içine marketlerde satılan kıvrık ınce eriştelerden atıyorsunuz.kasede ki suyun fazla olması ve yeni kaynamıs yanı cok sıcak olması gerekıyor, eriteleri kasedeki suya koyuyorsunuz.1 2 dk beklıyorssunuz eriştelerın yumusaması ıcın.. üzerine tavada kızarttıgınız tonbalıgını istege gore haslanmıs yumurtayı koyuyorsunuz. iste size ramen... tanbalıgı yerıne domuz bıftegı falan kullanılıyormus normalde.. bu tarıfı henuz uygulamadım ama denicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 kırk yıllık noodle ne zaman ramen oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 noodle ne ya :) biz noodle bilmeyiz ramen biliyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 kingpin said: kırk yıllık noodle ne zaman ramen oldu :p 500yıllık erişte ne zaman noodle olduysa o zaman ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ben cok iyi yapıyorum, mortz gel sana yapıyım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 o kadar geldik yaptın mı ya! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 önce hak etmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Off crit... Rameni ben hazır olanından yapıyorum da çok güzel tatlı ekşi sos yapıyorum zaten az önce yaptım 10 dakka falan sürüyo çok pratik ve güzel bir sos :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Gerçek ramen hazır rameni döver . Bunu bilir söylerim yani.. Ayrıca o japonların beyaz erişteleriyle aynı tadı vermiyor bu bizim evde yaptığımız ramen. Japonyaya gidip bir ev hanımından yemek lazım asıl uf uf.. * hayallere gömülür * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ben carrefoura her gittiğimde o resimdeki noddledan bin paket alıyorum, bağımlısıyım :( O kadar ki, sabah kahvaltı olarak 1 paket tavuklu yiyorum, acılısını okula götürüyorum öğle arasında yemek için, akşam da mantarlıdan yiyorum :D Evde yapsan da aynı olmuo işte, zaten o ince noddleların kalitesini burda bulmak çok zor. bi de fried rice var ona da bağımlıyım, her gün yiyebilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 off bende mi denesem ondan ya.. böle soğuk mu yenio nedir olayı anlamadım ısıtıo musun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Yok kabın üstüne sıcak su ekliosun, 2-3 dak dinlendiriyorsun kapağını kapatıp. bu sürede noddlelar yumuşuyo ve deli gibi kokuyo :P sonra sıcak sıcak yiyosun. Çok süper oluyo, ekmek de banabilirsin suyuna. Acılısı favorim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 acı sana dokunmuyor muydu nedir bu acı yeme aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Hazır yemeklerden haz etmeyen biri olarak gittim Mr.Park'ın tavuklu kore usulü rameninden aldım denicem şimdi bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 öfff çok iğrenç bişeymiş, lanet olsun sana mr.park yumuşatılmış plastik solucan yedirdi bana. Sıcak su katılan hazır yemeklere nefretim bi kademe daha yükseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar