yevaud Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 aaskere filan gelmeyin ben şu an hiç tavsiye etmiyorum yapacak başka işler bulun yurt dışına kaçın terhis ettirin okuyun kaçın ama askere gelmeyin size günlük yaşantımı anlatayım sabah 06:00 kalk kalkmazsan yataktan aşağı atıyolar ranzada üstte yatıyosanız çok tehlikeki sonra yatağını düzelt üstünü giyin traş ol tabi bu sırada başınızda size hadi çabuk giyin daha mıntıka temızlıgı yapacaksın diyen bir sürü adam oluyo traş oldukdan sonra mıntıkaya sonra kahvaltı kahvaltıdan sonra yemekhaneyi temizle temizlikten sonra kaçamazsan bulaşığa git bulaşığa gitmazsen iştimayı bekle iştimadan sonra spor 2400 m koşu şınav barfiks uzun atlama yüksek atlama halata tırmanma herhangi birini yapamazsan çarşıya çıkartmıyolar spordan sonra 15 dk istirahat daha sonra toplayıp herkezi işlerine dağıtıyolar birde savaşa gitme olayı var bizim tugayda o yüzden sürekli kamyon yükleyip boşaltıyoruz çadırlar mühimmat kazma kürek bir sürü ııvır zıvır sonra öğle yemeği yemekhane temizliği bulaşık :) öğle iştiması iştimadan sonra göreve devam akşam olunca yemek temizlik temizlik bitince başka bir iş yoksa serbestsin varsa yandın 21:00 da iştima iştimadan sonra yat günde 4 saat 2 gündüz 2 gece olmak üzere nöbet tut doldur boşalta girmek 30 dk sürüyo yani 2 saatlik nöbet 3.5 saat oluyo işte askerlik bu aklınız varsa yapmamanın bir yolunu bulun vatani görev askerlik kutsaldır filan traş inanmayın gaza gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 en alt devre oldugun için bu kadar ezilmen normaldir :) hele devreciligin çok baskın oldugu yerlerde daha beter oluyomuşsun arkadaşlar anlatıyodu hep son dönemlere dogru kebap oluyo ilk başlara göre :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 valla 4 gözle 83/1 leri bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 eheh al işte sizde onları eziceksiniz :) çok pis düzen kurulmuş yazık valla yeni devrelere[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 hehe walla ben Hava-Kara-Deniz(herhangibiri) Harp Ok. a gireyim başak bişi istemiyorum :) Ne güzel işte,hem spor,hem iş hepsini bir arada yapıosunuz daha ne? *!Saklanır*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 lol ya sistem nasıl oturmuş bu arada baktımda bizim baya az kalmış şu asker olayına ben şınav çekeyim bari iki dakika[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 azkalsın askere gidiyodum var ya... 82 liyim bende yüksek okuldan mezuniyet belgemi aldım "asker durumları nasıl erteleyebiliyoruz di mi?" diye sordum öğrenci işlerindeki elemana yok öyle bişey falan dedi. orda düşüp ölcektim. neyse gittik. tırsıyorum kolumdan tutup üniforma falan giydircekler diye. bişeyler doldurdum bi sağlık raporu gibi bişey aldım ertelettim falan. 2005 şubata geliyo son yoklama. o zamana kadar hiç bişey beceremessem açık öğretime gitcem walla ne kadar geciktirirsem o kadar iyi diye düşünüyorum. yüksek okul mezunları zaten er oluyolar bildiğim kadarıyla. sakat yani.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 bak hala konuşuyo BOŞALT BOŞALT!!! Nöbetçi Çavuş Gunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: Gunn, 18 Mart 2003 23:24 tarihinde demiş ki: bak hala konuşuyo BOŞALT BOŞALT!!! Nöbetçi Çavuş Gunn ayyyyyyyyyyyy duygulandım şimdi :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: Gunn, 18 Mart 2003 23:24 tarihinde demiş ki: bak hala konuşuyo BOŞALT BOŞALT!!! Nöbetçi Çavuş Gunn hey yavrum hey ALT DEVRE KALMASIN BAKİM HADİ HADİİİİ!!! torunların torunlarının torunlarının bastonları mezar taşları sizi :p Hürgeneral Roz [Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Mart 2003 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ehue askeregidecek olanlar gidip karate tekvando hede hödö kursuna yazılın siyahkuşak alın ya komando olur sınır ötesioperasyona katılır güzel maaş alırsınız ya da paşa koruması olur paşanın çocuğunu torununun okula bırakır hanımını da pazara götürür davetlerde de karizma yaparsınız :) benim eskisiteden komşu gitti adam siyah kuşak tekvandocu ankarada paşakorumalığıyaptı kebapyaptı geldi (ama sıkıcıymış ölededi)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Geliom yavrum hemde dehşet devre kaybıyla :) 83/2 gelcez 81'lü olduğumuza rağmen... :) Ama işte ne iştima çıkarım nede başka bişeye Allah'ın emri yazıcı olcaz. Oda kısa dönem olcak... Tek eksiği kendi üstlerime nöbet falan yazarsam o zaman ayvayı yedik "Neden bana nöbet yazdın lan" die yiyeceğimiz dayağı düşünmek bile istemiom :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 said: Grudge, 18 Mart 2003 21:38 tarihinde demiş ki: azkalsın askere gidiyodum var ya... 82 liyim bende yüksek okuldan mezuniyet belgemi aldım "asker durumları nasıl erteleyebiliyoruz di mi?" diye sordum öğrenci işlerindeki elemana yok öyle bişey falan dedi. orda düşüp ölcektim. neyse gittik. tırsıyorum kolumdan tutup üniforma falan giydircekler diye. bişeyler doldurdum bi sağlık raporu gibi bişey aldım ertelettim falan. 2005 şubata geliyo son yoklama. o zamana kadar hiç bişey beceremessem açık öğretime gitcem walla ne kadar geciktirirsem o kadar iyi diye düşünüyorum. yüksek okul mezunları zaten er oluyolar bildiğim kadarıyla. sakat yani.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Bence fazlada geçiktirme sonra 87'lilerle gidersin sen 25'ine geldimi 20 yaşındaki elemanlarla askerlik yaparsın cocuk parkı gibin olur ortam zuhahaha :D[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 geciktir geciktir beraber gideriz xaeronun dedine gore:)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 içtimaya yazıcılar da çıkıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 çocuk parkı gibi olsun zaten kimse posta koyamaz ozaman :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 bilgisayar teknisyenini(öyleymişim) tutup komando yapmazlar heralde ama...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 neden yapmasınlar böle sapa sağlam izbandut gibi bi adamsan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 yok walla göbekliyim ve 1.75 boyundayım hem komando olmak istiyorum diye bi radio var doldurulan formda. işaretlemem öyle şeyleri...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 heh forma mı bakarak alıyolarmış yoksa? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Dağcıyım Doğa şartlarını biliyorum Kick Box yapıyorum(yazın Siyah kuşak alacam vaktim olursa euha) Silahta,atıcılıkta bayağı başarılıyım Özel kuvvetlere alırlar mı? Komando olmak çok basit..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ehe vaaay sipeşıl forsis olayı ha seni almazlarsa gidip orduyu feshetsinler be ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Formla hiç alakası yok... sen oraya komando olmam dersin kendini dağda bulursun.Yada fobilerine köpek yazarsın seni köpek eğitmeni olarak verirler lol (şubede tanıştığım bi elamanın arkadaşına olmus)...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 hmm köpekten korkarım yaziim ben bidahaki sefere :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ben ordu milli takıma gidemessem direk komando:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar