Smoke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Luinir said: Türkiyenin en iyi stadı geliyor Hele bi gelsin de... ya biz sıkıldık cimbomun dereyi görmeden paçaları sıvamasıyla dalga geçmekten, cimbomlular sıkılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 içinize dert oldu tabi sıkılırsınız. bizden daha iyi takip ediyosunuz stad haberlerimizi :) devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Burax said: şimcik devlet baba bize de yardım ederse hoş aslında bizi devlet kesmez tüm avrupa yardım ederse biz de yeni stad yapabiliriz inş ahhahahaha +20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Lanet olsun attılar temeli ya (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ne laneti biraz dikkat et lafına, sanki kabristanına temel atılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 burax said: şimcik devlet baba bize de yardım ederse hoş aslında bizi devlet kesmez tüm avrupa yardım ederse biz de yeni stad yapabiliriz inş Devlet baba yardım mı etti? Mis gibi arsa verdik adamlara. O arsayı satsan o kadar para ederdi zaten. Geçen sene telegolde takımların tapulu arazilerini göstermişti. Galatasaray'ın işte o arsa, Riva falan vardı. En çok GS'nindi. BJK ikinciydi. FB'nin hiç yoktu. Olsun bir araziniz devlet babaya vein size de yapsın stad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar