karabocek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Arkadaslar yaklasık 2 ay once acilan Kolayoyun UO Shard ailesi gun gectikce buyuyor.Serverin basından beri vardim kolayoyun staffında ve sizlere hakkımızda bi kac bilgi sunmak isterim... Su anda serverimizda kayıtlı yaklasık 400-500 account var fakat oyun ici online en fazla 30-40 kisi olmaktayız. Serverimiz cogunuzun istedigi gibi oturtulmus ( altını ciziyorum oturdu ) bir RP Serveri... Skill Gainler zebuladan birazcik daha iyi ne cok kolay ne de cok zor yani... Gene oturtulmus bir level sistemimiz var. Eger isterseniz sizide aramızda gormekten memnunluk duyarım. Ayrıca birsey eklemek istiyorum lutfen RP yapacak arkadaslar gelsin... Hepinize en mutlu olacagınız UO Dunyasini bulabilmeniz hayaliyle... :)[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Staff :rock: Kolayoyun Web Sitesi
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bravo. :tebrikz:[signature][hline]I did it all for the nookie, c'mon The nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! www.limscomp.com.tr.tc ------------------------------------------ Quish Limbscomp II Staff Member
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 niye Zebula diyorsun oranIn bir ismi war NEBULA biz sizin sharda b.ktanoyun diyoz mu?[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim
taz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 roleplay olcak shardda skiller hemen gelmesi lazım nebuladan biraz hızlı diosun.. yani kazık.. adam skill mi kasçak REPE mi yapcak
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 billinçli bir oyuncu her ikisinide yapabilir
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 lord_gorthaur katılıyorum[signature][hline]....... ICQ=173110143
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bilinçli Oyuncu Nerde yaşadığınıda şaşırabilir dünyadamı kolayoyundamı ?[signature][hline]Do your Best !
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: TaZmAnYaK, 15 January 2004 18:08 tarihinde demiş ki: roleplay olcak shardda skiller hemen gelmesi lazım nebuladan biraz hızlı diosun.. yani kazık.. adam skill mi kasçak REPE mi yapcak +1 bencede hızlı gelmesi lasım[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 tebrik ederim umarım dilediğinizce olur[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 15 January 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: FRP_Master, 14 January 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadaslar yaklasık 2 ay once acilan Kolayoyun UO Shard ailesi gun gectikce buyuyor.Serverin basından beri vardim kolayoyun staffında ve sizlere hakkımızda bi kac bilgi sunmak isterim... Su anda serverimizda kayıtlı yaklasık 400-500 account var fakat oyun ici online en fazla 30-40 kisi olmaktayız. Serverimiz cogunuzun istedigi gibi oturtulmus ( altını ciziyorum oturdu ) bir RP Serveri... Skill Gainler zebuladan birazcik daha iyi ne cok kolay ne de cok zor yani... Gene oturtulmus bir level sistemimiz var. Eger isterseniz sizide aramızda gormekten memnunluk duyarım. Ayrıca birsey eklemek istiyorum lutfen RP yapacak arkadaslar gelsin... Hepinize en mutlu olacagınız UO Dunyasini bulabilmeniz hayaliyle... :) no comment...[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ha bu arada Lothlann ıcın sponsor calısmalarım suruyor... Bu arada Tazmanyak arkadasların dedıgı gıbı bılınclı bır oyuncu her 2 sınıde yapabılır bısı solucem hak vereceksın bana... Dıyelım orta cagdasın gercekten ve brıtaın bankın oralardasın senın yaptıgın karızma ıle baskasınını karızması aynımı...Yanı herkes aynı soylulukta aynı karızmada mı olmalı ??? Cok sacma bence ! Bıde demıssınkı RP Shardlarında hızlı gaın olmalı ? PvP Shardıyla karıstırıyor olmayasın bu dedıgını ?[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Staff :rock: Kolayoyun Web Sitesi
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 evet ... yani demek istedigimi anlamadın rp shardında skill hızlı gelmez normal hızla gelir...[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Staff :rock: Kolayoyun Web Sitesi
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: TheCoder, 15 January 2004 21:32 tarihinde demiş ki: pvp shardlarında skill hazır gelir yanılıyomuyum ? Bazilarinda yinede biraz çaba olsun diye azcik kasma eklenebilir... mesela pvp shardlarinda genellikle item stonelar bulunur bunlardan yararnabilmek içinse para lzm ayni bunun gibi olabilir.. Saygilarimla.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: TheCoder, 16 January 2004 00:40 tarihinde demiş ki: oke neyse sadece düzeltmeydi siz tartışmanıza devam edin ben engel olmayım Yanlış anladin galiba ters bir cwp verme gibi bir niyetim yok :) engel felan olduğun yok yanlış anlama yeter[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR............ Asi vE Mavi
Exorcize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Tebrikler Frp.Ne diyelim yani. Bu arada beni enkısa zamanda bulsan iyi olur ben Tranq...
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Parayla skill satçam 4 -5 arkadaşı toplayıp arkama gardları alıp şehirleri yağmalıcam server hızlı olcak ama 666 ya katlancaksınız. Nihahah.. Aklıma geldi birden kusura bakmasın kimse :)[signature][hline]See you at the bitter end
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 dandikoyun açık mı peki şimdi[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Selam, Kolayoyunun girdiği hiç bir iş başarılı olmaz herzaman arkadan vurur.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bir zaman hayalleri olan para ile skill satma misal olabilir. Yada oyunda oynayan bir kız ile yemeğe çıkmak icin banka fullemek skiller taşırmak yapılabilir. Tabi bunlar eskide olan şeyler şimdi olurmu bilinmez!!!!! [signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi [Bu mesaj Xharloan tarafından 21 January 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: yok, 21 January 2004 17:38 tarihinde demiş ki: level sisteminiz nedir? Kesin hgdekidir başka ne olabilirki ?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi
Öne çıkan mesajlar