Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pencereden bakan kadın

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Şimdi mahallede ıssız bir yere bir köpek doğurduğundan bahsetmiştim 'pati pet' bölümünde. Ben anne köpeği düzenli olarak yumurtalı ekmek ile beslemeye başladım.

Birgün gene aldım elime yemeğimi köpeğin yuvasının yanına gittim. Birden yağmur başladı epey şiddetli. Neyse ben köpeğin yuvasının girişinde bekliyorum. Böyle böğürtlen ağaçlarının arkasında geçmek çok zor her yerine diken batıyor. Bekledim bekledim gelmedi köpek, kafamı uzattım köpek yok. Girdim içeri çıktım taşın üzerine bakınıyorum etrafa. Meraklandım çünkü bir saat önce görmüştüm. Yağmurda da nereye gitmişler diye düşünüyorum. Neyse ben bakarken elimde kase ile köpeklere. Uzakdaki bir apartmandan bir kadın çıkmış bana sesleniyor. 'Köpekleri rahat bırak' diye.
Neyse ben duymamazlıkdan geldim bunu. Çünkü birşey desem kadın iner yani aşağı laf yetiştirmeye. Hayır yağmur yağıyor kapat camını otur evinde dimi. Yemeği bıraktım bir torbanın üstüne eve döndüm.

Neyse az önce gene gittim köpeklerin yanına yemek vermeye.
Girdim yuvaya, baktım bir tane yavru var başka kimse yok. Beklemeye başladım elimde kase ile. Arkamı bir döndüm kadın çıkmış pencereye gene bana bakıyor. 'Ya sabır' dedim, yemeği bir köşeye bırakıp geri geldim.

Hayır şimdi manayağın birine denk gelse. Sırf kadına inat olsun diye o köpeklere zarar verir.
Madem kötü bir şey yaptığımı düşünüyorsun gel insan gibi uyar.
Pencereden 'köpekleri rahat bırak' ne demek. Sanki köpek boğazlıyorum ben orada.
Hayır birde anne köpek seviyor beni yani zararsızım dersaneye giderken filan geliyor yanıma hopluyor, zıplıyor filan. Ama kadın kendini koruyucu anne belirlemiş. Oturuyor gün boyu penceresine köpekleri gözetiyor. Tamam güzel birşey ama yapıcaksan insan gibi yap şu işi.

Neyse işte bir anda sinirlendim içimi döktüm. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi köpekler şuanlık iyi durumda ama 1-2 haftaya biri arabanın altında kalır, bir tanesine yan okuldaki çocuklar işkence yapar diğerlerini belediye alır götürür tahminim.

Kadın köpekleri besliyor, seviyor. Güya benden koruyor köpekleri.

Birde köpekler taşın altında barınıyorlardı işte, böğürtlen ağacı olduğu içinde dikenden girilmiyordu yuvanın oraya. Ama kadın yalama, sosyal etmiş köpekleri. Baktım 4-5 tane yavru apartmanın oraya kadar gitmiş oyun oynuyor. Halbuki yuvasında kimse görmüyordu onları. Şimdi her geçen görüyor. Okul çıkışında filan çocuklar eziyet eder mutlaka sevecem diye. Neyse bakalım hayırlısı olsun.

Slat, kadına son bir şans vericem sdf
Sosyal ağlarda paylaş

o köpeklere hakim olmazsın ki onlar o apartmana bile nası gittiklerinin farkında bile değildir oyun oynerken bi süre sevilirler büyüdükten sonra kimse bakmaz ki zati bi kısmı yakında kendi kafasına göre bi yol almaya başlar başka sokaklarda yaşamını sürdürür.. devamlı orda olcaklarını sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...