Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo Nasıl Alınır?

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

axedice said:
Ekmek said:
Yavaş ye protein komasına girmeyesin.

Abi ekmek yiyip protein komasına nasıl girsin?
Haa..
Tamam ok.

Diyetisyen falan gereksiz, beden eğitimden mezun ortalama birinin çalıştığı bi spor salonuna gidersen zaten kilo alman için gerekli diyetle falan birlikte program yaparlar. Bide yaşın kaç?

Üye olduğumdan beri ilk defa bir mesajım quote edildi.
Arkadaş olalım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:

ha burada ben 1.95 - 75 kilo zayıf mı zayıf biriyken :D düzenli spor sayesinde , tavuk , balık , makarna yiyerek :D 1.95 - 90 kilo oldum 3 ayda ve gram yağ yok , sırf kastan aldım

3 ayda gram yağ yok şeklinde 15 kilo aldıysan bu çalışma temposunu bıraktığın anda kasların nasıl balon gibi sönecek merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazın... PC yi kaldır. Neti yok et. Televizyon karşısına geç. Başla Ömercik, Sezercik, Ayşecik izlemeye. Bir anda sıkılmaya başlıcan. Sonra bişiler atıştırayım bari diyecen. Geççen dolap karşısına. Zaman geçirmek için yiyeceklere bakıcan. Onlar sana bakamaz. Haha gözleri yok çünkü kehekehe. Öhm. Sonra 1 saat geçicek yemenin üzerinden. Tekrar sıkılarak geçicen dolap başına. Bakıcan ne var ne yok. Sonra yine yiycen.

İşte sıkılarak kilo alma yöntemi. Etkili. Ama öyle sağlıklı bir yanı yok. Direk 5134134134 kilo olma tehlikesi var. Bu olayıda doktor kontrolü ile yaparsan rahatlıkla kilo alırsın. Gerçi bunu öneren doktor olur mu bilemem ama bu şekilde rahat kilo alınır.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aynı durum bende de var ya 1.78 58 kiloyum .. sıfır göbek :D

Ama biliyorum öle tereyağ pilav fln yesem kilo alırım ama öle göbekli olacagıma böle zayıf olmayı tercih ederim ..

Sporla kilo almak en güzeli de işte spor salonu bayıyo beni :D

Ama düzenine oturtup dışarda koşup evde bile çalışabilirsin çoğu hareketi hiçbir alete gerek kalmadan çalıştırabiliyosun :)

Futbolcu arkadaşım var bi tane o göstermişti :)

İnş başlıcam ben de yakın zmnda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Başlangıç olarak demek istediğim birşey varki spor yapmadan kilo alırsan göbek "yaparsın". Kilo almak nedir ? Vücutta biriken fazla besinin depolanmasıdır. Depo nedir yağdır. YAĞ = GÖBEK.

Ancak eğer vücuda aldığın fazla besini spor ile bir yerlerine kanalize edersen kas kütlesi olarak kilo alırsın. Bu da mükemmel bir diyet ve spor programını izlemeni gerektirir. Yoksa ne kas ne bişi parçalanır gidersin overtrainden.

Kahvaltı :
4 yumurta beyazı 2 sarısı ve beyazı ve 1 tavuk göğsü blendera koyunur işlemden geçirilir ve omlet yapılır. Yapılan omletin üstüne bal dökülür çünkü zaten pek omlete benzememektedir yiyeceğiniz şey. 35gr protein 500 kcal ile güne başlarsınız.

Öğleden önce :

Çeşitli meyveler

Öğlen :

2-3 parça tavuk hindi kuzu dana ne eti varsa ve yanında "fazla" püre. Alternatif olarak makarna pirinç vıdı. Pilav da yiyebilirsin tereyağlı oh.
Neden püre de başka birşey değil ? ( Besinlerin glycemic içerikleri vardır. Glycemic indeksi yüksek olan besin insulin oranını arttırarak kilo almayı tetikler. Yediğin sebzelerden tadı tatlı gibi olanların glycemic indeksleri yüksektir. Tatlılar glycemic indeksleri tavana vurdurur mesela )

Öğle yemeğinin üstüne tatlı tatlı tatlı.

Akşam öncesi

Muzlu kuru üzümlü sütlü ballı çikolatalı vıdı vıdılı talılı birşeyler ki akşama iştahın açılsın ( insulin oranının artması iştah açar. İftardan önce hurma yemek örnektir )

Akşam yemeği

İnsanların bakıp da şaşıracağı kadar karbonhidrat ve parça et.
Yatmadan hemen önce birşeyler atıştır tatlı kilo alırsın

Eğer spor yapacağım diyorsan tatlıları çıkartıp sana güzel daha ayrıntılı bir program da yazarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:

ben 1.95 - 75 kilo zayıf mı zayıf biriyken :D düzenli spor sayesinde , tavuk , balık , makarna yiyerek :D 1.95 - 90 kilo oldum 3 ayda ve gram yağ yok , sırf kastan aldım

3 ayda 15 kilo kas alıyorsan bence profesyonel olarak bu sporu yapmalısın. Prof. sporcular yılda 4 kilo kas kazanabilmek için yemedikleri steroid, altına yatmadıkları ağırlık kalmıyor.

Uzun lafın kısası 3 ayda 15 kilo kas kazanılmaz

Edik: Şu sporu bırakınca balon gibi sönme muhabbetininde aşılması lazım artık bu memlekette :)
Sosyal ağlarda paylaş

sporla gayet 4 ayda 15 kilo alırsın , yağ oranım hiç artmadan bu kiloya geldim , yalanmı sölicem mueaha , 91 kilo olsam ben yağlı şuan göt göbek yapmıştım ama karnımdaki hafif yumuşalklık dışında öle bi yağlanma yok okadar , her ay sonunda alınan yağ , kas , ve ölçümler elimde hem sporu bırakmiyacagım için balon gibide sönmicek merak etme :D
Sosyal ağlarda paylaş

metabolizmaya bağlı, ben alamıyom mesela, yani mc donaldsdan 25 milyonluk menüler yedim bi ara sürekli, gene de başaramadım. gece yatmadan sucuklar falan yok olmadı yani. belli bir yaşa gelene kadar askıya aldım bende kilo olayını, duruyom, gerçi kilom düzgün ama yine de çevremdeki insanların arada bir kilo vermeye çalışmasına çok özeniyom sdfıohsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...