Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6. Hafta : Porto FC - Beşiktaş JK 11.12.2007 Salı @ 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mumu said:
ben en son yasakladıydım 8+ yı dimi dostlarım ehm.

şaka bi yana iki dakka beşiktaşlı olsanıza, çarşamba duruma göre biz de fenerbahçeli olucaz valla bak =P

gonul isterki bjk basarili olsun avrupada
portoyu da yensin, ama ben portonun ezicegini dusunuyorum, ki ne yazikki oyle olucak :(
Mesaj tarihi:
bu arada arkadaşlar bundan sonra sadece beşiktaş için geçerli olmayacak şekilde, başka kulüp taraftarlarının konuyla alakasız şeyler içeren mesajlarını konu bütünlüğünün korunabilmesi adına desteklemiyoruz. haberiniz olsun.
Mesaj tarihi:
mADmaXimus said:

gonul isterki bjk basarili olsun avrupada
portoyu da yensin, ama ben portonun ezicegini dusunuyorum, ki ne yazikki oyle olucak :(
yalana gel gönül istermiş lol.

delikanlı gibi söyleyin bari açık açık porto attıktan sonra goooooool diye çığırcaksın nasıl olsa
Mesaj tarihi:
az önce ntv'de her ne kadar yayın bir cumhurbaşkanı basın toplantısı bir de genel kurmay başkanı basın açıklaması sebebiyle kesilse de, kazım kanat konuşuyordu. işi biraz abartıp akşam kesin kazanıcak beşiktaş'a kadar getirdi adam yine.

gerçi haklı olduğu noktalar mevcut, özellikle ilk maçta beşiktaş'ın ortaya koyduğu oyun ve porto kalecisinin üstün başarıları sebebiyle kaybettiğimiz ve belki de grup maçlarında en iyi oynadığımız bir maç var.

bu arada kesinleşmemiş beşiktaş 11'i :

rüştü

ibrahim üzülmez - ibrahim toraman - baki mercimek - ali tandoğan

tello - cisse - serdar özkan

burak yılmaz - matias emilio delgado

bobo

şeklindeymiş sanırım.
  • Yeni Oluştur...