mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ya galiba slam den ayrılmıs ve artık nba türkiyede yazıcakmıs bide dunku nba studyoda sadece kosova ve kaan kural wardı acaba ntvden demi ayrıldı umarım ayrılmamıstır cok buyuk bi kayıp olur bnm için o aksanı ve basketbol bilgisiyle bana basketn-bolu sevdiren adamlardan biriydi ...
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bayadır yok ntv de, dolayısıyla nba stüdyoda eskisi gibi değil. Kosova ve Kural da bile yok eski keyifleri. Ama ne ntv den ne de şahıslardan bir açıklama gelmedi malesef.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bir tartışma falan olmuş gibi şeyler duydum da ne kadar doğru emin değilim. 24 kanalında sanırım şu an.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu aralar ntv nin spor bölümünde bi sorun var. daha da ayrılanlar olabilir, bi yamuukluk oldugu belli oluyo yani.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 NBA Tv'de aynı şekilde ilgisizleşti.Kafalarına göre maç anlatan bazen oluyo bazen olmuyo .
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 o da ntv'ye baglı oldugu için aynı sorunlar yasanabilir tabi. cok kotu oldu ya.
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 nazara geldi ntv spor servisi :)
elm Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Nbatv uyduda yayınlanıyo bayadır yayınlanmıyo sadece kablotv de kaldı diye biliyorum bu yüzden eskisi kadar ilgilenilmiyor gibi kanalla.Murat Murathanoğlunu sevmezdim bi defa tam bir kobe hater ve oldukça taraflı sunuyordu maçları ama yeri doldurulmadan gitmesi hoş olmadı.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Evet taraflıydı ama ben severdim epey.Utah milliyetçiliği vardı adamda utah nba de kalbinle oynayan tek takım dierdi heüh
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Utah'ı sevme durumu,birazda kendi koleji olan Illionis'den mezun Deron Williams'ın takımda varlığı sebebiyle.Tam anlamıyla bir Chicago ve Illinois sever.Ama gerçekten basketbolu tüm kalbiyle seven bir abimizdi,umarım nba ve basketbol aşkını başka bir kanalda da yaşatır,NTV'nin tekelinde olmasından iyidir belkide bu.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Adam sanki ölmüş gibi msg atmışım ya,sdf neyse
Öne çıkan mesajlar