FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Gecenin bu saatinde azimle calisip Sisli ve Istanbulun cesitli bolgelerine en gec yarim saat icinde sicak pizza getiren emekci arkadaslarimi buradan ayakta alkisliyorum. Sagolun,varolun. "FAST LIKE BULLS" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ataşehirde de yokmu bullsdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Atasehir 0216 469 17 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben dominos seviyorum ama ahufahefueah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Onlar emekci degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lezzetli ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 pahallı da :( bir ara 22 ytl bişey pizza 4 ytl diye kampanyaları vardı da , baktım o kampanya olmasa tadım pizza hut vs nin pizza başına düşen parasının 2.5 katı istiyordu. höh yani. zaten 4 defa yemişimdir onlardan, 4 ünden de zehirlenmişimdir. korkuyorum yani 5. den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 1CXEG SRFVD XVZCDB SFAZFBHXCG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Aslında ucuz olsa tercih edilir, fena değil ama aynı fiyata satınca insan neden diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 CaNNi said: 1CXEG SRFVD XVZCDB SFAZFBHXCG Hangi oyunun key'i bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 valla bulls bi kere beimde hayatımı kurtarcı hem de kampanya verdı bi alana bi bedava.. bulls seviorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Pizza bulls, bariz tüm pizzacılar arasında en lezzetli pizzayı yapan pizzacı. Mecidiyeköyde yaşayan bir arkadaşımın evine gitmek istememin en büyük sebeplerinden bir tanesi. Var olsunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar