CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yok artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ben de entangling roots, moonfire spam diye düşündüm. Zaman zaman gerçek hayatta druid yeteneklerim olsa negzel olurdu die de düşünüyorum :D Ama dipnot: çocuğum olsun bilg aldırmıcam vs diyenlere bi lafım var, o biraz zor ya söylemekle yapmak bir değil :) hem çok büyük ihtimalle çocuklarımız zaten bizim bilgisayarlarımızda oynar :D Ama ayrıca çocuğum hardcore raider olur bi kız çağırdığında "hayır wow ftw" derse işte o an dayağı yer :D Çocuk: WoW oynıcam ben gitmiyorum sinemaya partiye fln. Hem zaten 10.34 patch yeni geldi s25 lerimi almam lazım. Baba: No wai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Hehehe iyice tscillendi hunterı kaç yaşındakilerin oynadığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Öyle deme bizde çoluk çocuga karışmış hantır bile var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 zaten bu oyun 13+ diimi? çocuk 12 yaşında??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Devilmanta said: zaten bu oyun 13+ diimi? çocuk 12 yaşında??? 13+ oyunu olsa Alliancenin %97 sinin oyundan atılması lazımdı LOL ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar