Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 yanlışlıkla bir dosyanın üzerine başka bir şey kaydettim toplantı için yola gidicem bilgiler gitti dosyanın eski haline ulaşma şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 PC Inspector olması lazım. Data recovery diye araştırırsan bulursun birsürü program. Şuan hatırlamıyorum. Hede hödölüsünü nerden bulurum diyosan burdan yaz atarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 halledebildin mi merak ettim de? benim de başıma aynısı geldi biraz önce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Eğer direk üzrine overwrite yaptıysa (harddisk üzerinde) kurtarma şansın yok diye biliyorum ama belki Bill Gates bi kolaylık düşünmüştür bilemicem orasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 data recovery yemedi neyse oturdum yolda uyuyacağıma bir daha hazırladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 MacOS'un yeni işletim sistemi Leopard da bu gibi bir özellik zaman yolculuğu yaparak dosyanın farklı tarihlerdeki versyonlarını açabiliyorsun ama Windows'ta öyle bir özellik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar