Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 yanlışlıkla bir dosyanın üzerine başka bir şey kaydettim toplantı için yola gidicem bilgiler gitti dosyanın eski haline ulaşma şansım var mı?
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 PC Inspector olması lazım. Data recovery diye araştırırsan bulursun birsürü program. Şuan hatırlamıyorum. Hede hödölüsünü nerden bulurum diyosan burdan yaz atarım :P
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 halledebildin mi merak ettim de? benim de başıma aynısı geldi biraz önce :(
Queen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Eğer direk üzrine overwrite yaptıysa (harddisk üzerinde) kurtarma şansın yok diye biliyorum ama belki Bill Gates bi kolaylık düşünmüştür bilemicem orasını.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 data recovery yemedi neyse oturdum yolda uyuyacağıma bir daha hazırladım :(
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 MacOS'un yeni işletim sistemi Leopard da bu gibi bir özellik zaman yolculuğu yaparak dosyanın farklı tarihlerdeki versyonlarını açabiliyorsun ama Windows'ta öyle bir özellik yok.
Öne çıkan mesajlar