Baluu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 he he benn kactim istanbul'a bulusun tabi.. Bensiz bulusmalar yalan olur yaziorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 23 Aralik 2007 Saat: a)13.00 b)14.00 c)15.00 Bulsuma yeri a)Karum onu b)Kizilay dost onu c)7. cadde burger onu kimler geliyor ve ne zaman nerede bulusalim, su an 3 kisiyiz galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kermit gelirse bende gelirim kızılay önü. digerlerini bilmiyorum ben büyük ihtimal kermit'te nubdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kermit olmadan gelemiyor musun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ikisi de geliyor, tartisma istemiyorum:P eralp sen de geliyon eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 nihaha.. Cocuk kaciyoruz biz ona. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kingpin said: kermit olmadan gelemiyor musun :( belden asagım felcli oldugu icin birinin tekerlekli sandalyemi sürmesi gerekiyor mesafe uzun olunca. babamla gelmek istemiyorum bulusmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Şaka. ne olur ne olmaz en az bi tanıdık lazım yanımda, böbrek mafyası vs di mi? bütün bunlar tezgah olabilir. gerçi kermitin tipi aklıma geldi de adamın kendisi tezgah gibi.her neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yeni basliga mi gecsek boyle ilgi gormuyor, ya da sabah bayram diye millet erken kalicak o yuzden herkes uyuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 sonunda pro elitist olabileceğiz bu günleri de gördük oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 mADmaXimus said: 23 Aralik 2007 Saat: a)13.00 b)14.00 c)15.00 Bulsuma yeri a)Karum onu b)Kizilay dost onu c)7. cadde burger onu kimler geliyor ve ne zaman nerede bulusalim, su an 3 kisiyiz galiba :D bahçeliyse buluşma mekanı, iyi eğlenceler : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben de sevmiyom bahceliyi laraken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar