forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bonepartın açtığı amerikan futbolu topicinden aldığım gazla ilk bölümünü izledim, dizinin ilk postunu ben kasayım dedim. kızlar 10 numara post ended. dizinin konusu: sanırım amerikan futbolu oynuyorlar, en iyi oyuncuları, rakip takımdan adama ölümüne atlayınca sakatlanıyor, onun yerine mal, çaylak biri giriyor, hani antreman yapıp kendini geliştirip ileride super oyuncu olan tiplerden bi de koçun kızı var, o da çok güzel, henüz ilk bölüm olduğu için kimseye vermedi. anlattığım kadar klişe durmuyor izlerken, değişik bir tarzı var dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Çok sağlam, remember the titans'dan sonra 2. sırayı aldı benim için. Hele şu sahne bitirdi. İzlemeyenlere spoiler olabilir, ama okadar bişe yok. Herkes izleyebilir yamulmuyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bence 2 sezon 1. bölümü(nedense hiç beğenmemiştim o bölümü) hariç komple efsane dizi 3. sezonu da başladı izleyin komuniti fiyling yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hatlar karıştı galiba, benim bahsettiğim 2004 yapımı sinema filmi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 filmi duymadım da dizinin ilk 6 bölümü geçmişti elime, 1i izledim, bitene kadar içim kan ağladı bitmek bilmedi, sıktı da sıktı, hepsini sildim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 filmden sonra dizisi çekilmeye başlamış. valla filmini birkaç kere seyrettim hala açıp bakarım arada bazı sahnelere gaz için. dizisini seyretmedim ama çok iyi yorumlar gelmedi diziyle alakalı bende sallamadım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 topic benim kardeşim senin hatlar karışık film için ayrı topic açcan :) ayrıca film sıkıcı gelmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 forgiver said: bi de koçun kızı var, o da çok güzel, henüz ilk bölüm olduğu için kimseye vermedi. o mevzu noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bakire hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 http://img2.ifilmpro.com/resize/image/stills/films/resize/istd/2999807.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Tnt de denk geldikçe izliyorum. Bi ara boş kalırsam bununda ilk sezonunu çekerim. Über bir dizi değil ama boş vakit geçirmeye yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dün bi arkadaş "friday night lights" izliyomusun lan süper dizi demişti, demek ki avrat populasyonu yüzünden demiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bitti bu arada hatun verdi 1-2 sezon evvel beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 avrat populasyonu diye bunu izleyen arkadaşları Blue mountain State alalım. hem amerikan futbolu,hem parti,hemde rahatsız edici güzellikte lady'ler mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 benden başka izleyen de mi varmış. izlediğim en iyi dizi final bölümlerinden biriydi. özleyecem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 3. sezonda bıraktım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 koç koleje gidince bırakmıştım ben de bunu galiba. çok da aramadım nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 koç koleje kaç bölümlük gitti ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar