Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Abi dinler tum dunyayla dalga geciyor, biz dinlerle dalga gecemeyecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Newdonis dincilerin ilkelligine super bir ornektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 evet çok güzel forumuz. ilkele örnek var aptala örnek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ahahaha gerçekten bu forumun çivisi çıkıyor. LathspeLL said: Şunuda demek istiyordum, bu mesaj tastikledi. Bu forumda Razien döneminden beri "klavye önünde yazmayın, adamsan yüzüme söyle" diye işi sokak ağzına çeviren insanlar nedense Razien ve senin gibi düşünen insanlar. Forumda bunun örneğini çok gördük. Sinirlenip fight club yapasınız geliyor. Bu işte de bir gariplik yok mu? Hala şu ortamda cevap veremeyip köşeye sıkışınca sen ve o bülent ersoy kılıklı adam bizleri dövüşe davet ediyorsunuz. Bu durumda medeni olan kim? bak canım kardeşim.şuan yazdıklarımı temiz bir sayfa açarak yazıyorum. bu forumda "adamsan yüzüme söyle" tavrını razien degil ben çıkardım bu 1. bu iş sokak agzı degildir.sokak agzıyla forumda laf yapanlara karşı verilmiş bir sokak agzı cevabıdır.2 3-istersen allahın varlıgı yoklugu içinden girip dışından çıkabilirsin.hepsini tartışmakta serbestsin.ama insanların deger verdigi degerlerle,müslümbört vs vs gibi dalga geçme hakkın yoktur.sen insanların deger verdigi şeylere saygı duymak zorundasın.duymuyorsan bile bunu içinde yaşıycaksın ki zaten yaşıyorsun. 4-içinde yaşıyorsun ama forumda bu içinde kalan şeyleri dışarı atarak bir nevi ego patlaması yaşıyorsun ama herkezi kendin gibi zannetme,burdaki bazı akıllı adamlarda senin ve viktör denen Paticik Popstarı şahsiyetin davranışlarını anlıyoruz. 5-Küfür ve dalga geçmek kesin konuşmaktır.eger sen birisine küfür eder veya dalga geçersen bunun açıkalanacak veya tartışılcak bir tarafı yoktur.ya o da sana küfür eder veya dalga geçer, yada kapışılır. bende diyorumki ey paticik celebritysi viktor veya onan benzerleri, git sokaktaki bi adama bu müslümbört şakasını yap,bakalım paticige bi daha ne zaman yazı yazacak duruma gelebiliyorsn. beyler hayat bu paticige agzınıza geleni söylemeye benzemez,yada dotada SK kullanmaya, gerçekten acıtır. ama siz genede bu tavırlarınızı sergilemekte serbestsiniz,ama bazı insanlar farkında herşeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Soulless said: Newdonis dincilerin ilkelligine super bir ornektir. hala bana dinci demeye devam ediyorsan sana bunun aksini göstermek için ne kanıtlayabilirim? resim mi göndereyim,gerçek hayattamı görüşelim,ne istersin yav canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bazi yobaz arkadaslar agresiflesmeye baslamis , baska yobazlarin fotograflarini koyayimda yanliz hissetmesinler. Gulumseyin. Cehennemde yanacagiz ama umurumuzda degil hihoha Islam baris dinidir , aksini soyleyen sikiysa yuzume soylesin. 5.si yapilan guzellik yarismasinda yine kazanan cikmadi. Captain Hamza Hamza ile Habib sabaha karsi Beyoglu'ndan eve donerken. Ilimli islamcilar icin haftasonu aktiviteleri. Demokratik hakkimizi kullaniyoruz karrrdesim. Islamin baris dini oldugunu vurgulayan bir davetiye. Orgy.Kadinlar giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Penthesilea said: Abi dinler tum dunyayla dalga geciyor, biz dinlerle dalga gecemeyecek miyiz? Geçemeyeceğiz. Sevgi zorunlu değildir ama saygı zorunludur. Ha saygı kalıcı bir şey değildir. Kaybedilebilir. Ama sonuçta din bir tercihtir. Yani ortada dinle ilgili yanlışları görsede bir kişi inanmaya devam ediyor. Bu da dinin bir seçenek olduğunu gösteriyor. Şimdi biz din ile dalga geçersek ne olur? O insanın tercih ve seçimleri ile dalga geçmiş oluruz. O halde biz karşımızdaki insana saygısızlık yapmış oluruz. Saygısızlıkta insanlık tarihindeki en berbat sorunlardan biridir. Ha evet duyabiliyorum. ''Bize onlar saygısızlık yapıyor ama'' diyorsunuz bazıları. Yanlışa yanlışla cevap vermek insanlığa yakışır mı? Sonuçta bizler ''ALLAHSIZ, KİTAPSIZ'' kişileriz. Eh saygısızlık bizim birer parçamız olursa ''ALLAHLI, KİTAPLI'' kişilerden ne farkımız kalır? Hiç!!! Yok hala dalga geçeceğim diyorsan ortada senin insanlığınla ilgili bir sorun çıkar. Ha ''Kime neye göre insanlık?'' diye bir olayda vardır. Evet evrensel ahlak yasası diye bir şey yoktur. Ama toplum bilinci içinde karşındakinin tercihlerine saygı söz konusudur. O halde insan olmak topluma göre bir şeydir. Bıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbıdı... ---- Ben insan değilim. Ben de toplum bilinci yok. Ben geçerim dalgamı. Dalga geçen adamıda benimserim. Hatta eğlenirim. Hatta sarılırım. Tekrar eğlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 newdonis said: ahahaha gerçekten bu forumun çivisi çıkıyor. LathspeLL said: Şunuda demek istiyordum, bu mesaj tastikledi. Bu forumda Razien döneminden beri "klavye önünde yazmayın, adamsan yüzüme söyle" diye işi sokak ağzına çeviren insanlar nedense Razien ve senin gibi düşünen insanlar. Forumda bunun örneğini çok gördük. Sinirlenip fight club yapasınız geliyor. Bu işte de bir gariplik yok mu? Hala şu ortamda cevap veremeyip köşeye sıkışınca sen ve o bülent ersoy kılıklı adam bizleri dövüşe davet ediyorsunuz. Bu durumda medeni olan kim? bak canım kardeşim.şuan yazdıklarımı temiz bir sayfa açarak yazıyorum. bu forumda "adamsan yüzüme söyle" tavrını razien degil ben çıkardım bu 1. bu iş sokak agzı degildir.sokak agzıyla forumda laf yapanlara karşı verilmiş bir sokak agzı cevabıdır.2 3-istersen allahın varlıgı yoklugu içinden girip dışından çıkabilirsin.hepsini tartışmakta serbestsin.ama insanların deger verdigi degerlerle,müslümbört vs vs gibi dalga geçme hakkın yoktur.sen insanların deger verdigi şeylere saygı duymak zorundasın.duymuyorsan bile bunu içinde yaşıycaksın ki zaten yaşıyorsun. 4-içinde yaşıyorsun ama forumda bu içinde kalan şeyleri dışarı atarak bir nevi ego patlaması yaşıyorsun ama herkezi kendin gibi zannetme,burdaki bazı akıllı adamlarda senin ve viktör denen Paticik Popstarı şahsiyetin davranışlarını anlıyoruz. 5-Küfür ve dalga geçmek kesin konuşmaktır.eger sen birisine küfür eder veya dalga geçersen bunun açıkalanacak veya tartışılcak bir tarafı yoktur.ya o da sana küfür eder veya dalga geçer, yada kapışılır. bende diyorumki ey paticik celebritysi viktor veya onan benzerleri, git sokaktaki bi adama bu müslümbört şakasını yap,bakalım paticige bi daha ne zaman yazı yazacak duruma gelebiliyorsn. beyler hayat bu paticige agzınıza geleni söylemeye benzemez,yada dotada SK kullanmaya, gerçekten acıtır. ama siz genede bu tavırlarınızı sergilemekte serbestsiniz,ama bazı insanlar farkında herşeyin. Demokrasi ve insan hakları arkasına saklanarak mesajlar atıyorsun, ama sonra sokakta söyle dayak ye diyorsun. n3rd3 3$1tl1k??! n3rd3 d3m0kr4s1??! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 AHAHAHAHA kahrolsun fasizm diyen newdonis konu islam olunca fasizmi savunuyor super la "demorkasi ozgurlukler hebo hobo" "akp yi desteklemiyorum ama..." "inanc ozgurlugu cart curt" takilirken sinirlenince salvar dusuyor takunya gozukuyor /golfclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar