Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 troll yada tauren hunter aç. gerçi orc da pet damage var dimi hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 troll açma çok tipsiz kambur ırkçıyım evet /spit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Troller kovalasın seni sdf Female aç neşen yerine gelir en eğlenceli ırk trollz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 gnome rogue + noggenfogger elixir = öldüren pire /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Dworgian said: gnome rogue + noggenfogger elixir = öldüren pire /lol Aynen. Gnomeları ben de sevmiorum ama daha öncede söylenildiği gibi karşındakini gıcık etmek hoş bi duygu olsa gerek (:D. Yok abi AVde falan adamlar noogenfongerle o kadar küçük oluo ki seçemiosun >:D< Adam boyundan büyük fireball atıo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Buyse said: gnome gördüğüm yerde ezesim geliyor. bu kadar insanı tiksindirici 2. bir ırk yok. aa yok var nightelflerde biraz öyle. hayır bi de bu gnomelar sorunlu tipler. tarren millde kendinden 10 lvl adamları gankleyen gnome mage vardı. benim maini böle durumlar için tarren mille bırakıyorum corpse kamp yaptım hıncımı alana kadar. yine daha dün night elf priest tam 10 dk kovaladı benim paladini kesmek için. bende talentten yüzde 15 speed var yakalayamıyor da. ama tam 10 dk koştu peşimden gülmekten yere yattım. bende nedense bloodelflere kıl oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben en çok human malelara kılım bide nelf male Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Gnome aç hayatı yaşa.Escape Artist for life :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Gnome la devam zaten ya vazgeçtim..hunterı boşverdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar