Wayne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ben bile drod olarak dotlarla alıorum warları zaten cat form pounch rake mangle rip sora bear form pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 O adamdan akıllı dmg almadığın için, bir rogue için öyle değil olay. Misal sp ve locklarda druidi pew pew alır dotlarla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 simdi arkadaslar rogue warrıyı kesermı bana sorarsanız kesemez. sevgılı rogue umla her klasa karsı kendımı avantajlı hıssederdım kesemıcegım sınıf yoktu bana gore bı mage zorlardı, blınk yuzunden yakalaması kan kustururdu bana. kesemedıgımde bı warıor vardı malesef deli ederlerdi beni. ıtemlerı aynı duzeyde warrı benı, diger rogue arkadaslarım kusura bakmasın ama 2ye boluyordu adamı healthını %30 lara 20 lere cekerdım ama bı crıtledımı dopık 4.5k yı koyar benı gomerdı. 3 senedır rogue oynamaktan baydıgım ıcın ve melee sevdıgım ıcın warrı actım onla oynamaya basladım benı ezen tek klastı ya ondan olsa gerek. warrı hakkaten cok gusel bı sınıfmıs hep assagılardım herıflerı beyınsız warrı dıe. ama rogue la warrı kesmek mumkun degıl gıbı rogue oyuncakları olan bı klas eger ıtemler ıyı degılsede oynamayı bılen adam tarafından mucızeler yarattırılır ancak warrı dedıgınız sınnıf ıteme baglı bır sınıf kı eger ıtem tolamıssa adam. bence karsısına cıkmamak gerekır. mace hıc oynamadım gusel sekıllı bı mace gormedıgım ıcın elımde tutmak ıstemedım bunun harıcınde rogue u her talentte ve swor ıle dagerda oynamıs ve hep pvp yapmısımdır kı gordugum odur. eger combat rogue ısenız warrıyı zorlayabılırsınız yok eger degılsenız warrı sızı ezer. bızı ezer. combat swordla cok warrı kestımde kosulları olayın olusumu ıvırı zıvırı, gırdıgım pvp lerde esıt sartlarda baslamıs olanlarda warrı/rogue karsılasmalarının %80 ınını kaybettım. kı fena da oynamam hanı pvp yı. bundada garıp bısı yok wow da her klasın bır acıgı vardır rogue un en buyuk acıgı ıse warıor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar