nameless Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu intercept ettirmeyen roguelar yüzünden boşuna escape artist kullanıyodum hep ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben şey görüntüsünü cok seviyorum ama, rogue böle pis undead kelleş rogue, böle nihihihihihdiye trafında döne döene vuruyo falan böle pis 7 yarddan laugh falan yapıyo, sende "adam ol lan!" diye bağırıp taşa dönüşüp kafasını kırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Rogue'la dayak yiyince warrior altla giriyorum shield slam cakiyorum egleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Warriorun rogue u kesmesi çok mantıklı ve normal her açıdan.İşi bilen full merciless warriorları(ki günümüzde çoğu öyle) dagger ile kesmen imkansız eğer pvp biliyorlarsa tabi.Ama combat fist-sword la kafa göz adrenalin rush la girip kesiyodum warriorları.Tabi oyunculuk çok önemli ama dediğim gibi eski bir rogue sahibi olarak warriorun rogue u hertürlü kesmesi taraftarıyım.Full ağır zırh giymiş ve silah kullanmakta usta olan bir savaşçının rogue a hemde mlee damage ile ölmesi çok saçma geliyor bana :) Grimin pvp videosunu izleyen varsa bilirler Tbc öncesi 2 tane ragnarok mace li warrioru aynı anda 2 kez üst üste kesiyor grubashi arenada.(combat sword)Blizz sanırım bu videoyu izledi ve Tbc de üstünlük tanıdı warriorlara hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 O bu deil de blind regsiz olmuş dün BG'ler de önüme gelene attım, baktım hunter freeze dikti atıyorum gözüne gözüne, sonra stealh gg. Warrior falan da aynı, hatta gece AB'de mage + warrior falan alıyordum çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Rogue vs Warrior gayet zordur. Özellikle warrior mace kullanıyorsa ve orc'sa işiniz kolay değil. Mace/Sword/Fist kullanmak Dagger'dan daha fazla avantaj sağlıyor warrior a karşı. Hamstringle, piercing howl'la yavaşlatılmışken warrior'un arkasına geçmekte en azından ben bayağı güçlük yaşıyorum. Bu aralar en populer spec'i olan AR prep le işiniz nispeten daha kolay. Mümkünse sap'la başlayın, eğer berserker rage i kullanırsa ne güzel, 10% fazla damage alıcak warrior bir süreliğine ama hemen garotte veya cheapshot atıyoruz ki suratımıza shout yemiyelim . Eğer sap ı kırmazsa garotte, shiv ve geriye çekiliyoruz. Amacımız 5-8 yd kiting diye adlandırılan, hem melee rangein dışında kalıp hem de intercept attırmamak. Burada büyük ihtimalle piercing howl, demo shout yiyeceksiniz restealth i engellemen için sorun değil. Ben bu noktadan sonra energynin fullenmesini bekliyorum ve aldığım 2 combo pointle slice and dice, blade flurry, adrenaline rush ve evasion&ghostly strike açıp hemo spamlıyorum. Evasion bitmeden hemen önce vanish+cheap shot atıyorum deep wound ticklerine dikkat ederek. Çoğu zaman işe yarıyor. Ola ki intercept yediniz hemen trinket'i kullanıyoruz (undead'seniz) Olay genelde overpower critlerine, stun resistler'e, mace stuna ve evasion sırasında diğer hitleri yememeye bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Sonucu mace stunlar belirliyor genelde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Eger bir eslesmede taraflardan biri kusursuz oynadiginda kesin kazaniyorsa o taraf avantajlidir. Rogue vs Warrior'da da Rogue kusursuz oynarsa kazaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Orc mace warrior rogue a karşı avantajlı Herhangi bir mace warrior için maç ortada Kalanlarında rogue avantajlı Edit: Şimdi düşündüm de dwarf warrior da rogue'dan avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Free action pot'a bakar:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 -Wissy, oyun sadece matematik ve yetenek değil, aynı zamanda şans faktörü de var, o yüzden kusursuz oynama kısmı biraz şahibeli, şans faktörünü ortadan kaldırmak için, 0 dodge, 0 parry, 0 crit, stun procsuz fight vs. lazım öyle de gayet saçma olacağından oyun. Kusursuz oynamak tanımı biraz yanlış. Ha şöyle bir şey var, rogue'un cc'si şans eseri tutmamazlık yapmazsa (stun resistlere ardarda denk gelme, skillerin dodgelaması vs.) rogue vs. warrior duellerinde rogue iyi de oynuyorsa alabilir. Ama warrior'un şansı daha fazla. Bir kere rogue eğer dwarf değilse bleed problemi yaşayacaktır büyük ihtimalle warrior ise herhangi bir dezavantaja sahip değil rogue'a karşı (cc'yi saymazsak tabii :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Dwarf warrior cok fark ediyor gercekten. ama acıkcası ben "aha rogue free kill plz ^^" dieye bakmıyorum, ki öle cokda eziş bir durum yok ortada emin olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Valla daha önce hiç dwarf warrior kesmesi daha zor olmadım olan rogue arkımıda görmedim.Warrior genel olarak rogue karşısında zor.En zoruda orc warriorlar sonuçta stun olmayıp devamlı size vuran bi warrior söz konusu. Ben çok iyi pvp ci warriorları sprintle kesen bir çok normal pvp ci dagger rogue ta gördüm TBC de hemde aman aman itemı olmayan.Ama adamlar 10 ms ile oynuyor işte bütün fark orada.Sprinti bir açıyor warrioru backstap manyağı ediyor,warrior wrong face oluyor devamlı.Ben dueli izlerken o sırada laga girmiş oluyorum tabi LOL.rogue vs warriorda şans+lag faktörü çok önemli bu ikisi karşıkinde yada sizde oldumu,diğer taraf istediği kadar pro olsun bu 2 şey skill in önüne geçiyor.Oyundaki noob rogue oranının noob warrior oranından daha çok olduğuda ayrı bir gerçek.. örnek:Her stunu resistleyen bir orc warrior yada mace ile her vurduğunu stun tutturan rogue gibi :D PvP dengesi adına Warriorun rogue u rahatça kesebilmesi fikrindeyim hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 işte o sprint+lag acıp kıl etme durumunu coooooooook yaşadım ben noob noob roguelar gelip jkesti o şekilde cok benı, ham string atamadığımı bilirim ben öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ya warriorun gearla alakali cogu zaman.Bugun full mavi itemli MS warriorun biriyle duel yaptik,"U HAV IMBA ITEM I NO HAVE FFS!!" diyince iyi lan stealtha girmiyorum charge'i koy ilk sen basla dedim 5 combo point KS da yemedi ona ragmen kazandim ne cripple kite ne vanish ne evasion kullandim yani direk resillence+armor vs ye bakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Cuce said: işte o sprint+lag acıp kıl etme durumunu coooooooook yaşadım ben noob noob roguelar gelip jkesti o şekilde cok benı, ham string atamadığımı bilirim ben öle Banada çok yaptılar.Burası Türkiye bütün çileyi ne yazikki biz çekiyoruz elalem 10 ms ile oynarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Latency konusunda haklısınız, benim en iyi 300 msle pvp ypma şansım oluyor, bu durumda tek yapabildiğim warriorun etrafında deli dana gibi zıplamak, atlamak oluyor, arada mace stun effect tuttu mu, bir de az eva açıkken çok saçma dmgler yemeyince kesiyorum warrioru. Ama zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Rogue sağlam geliyorsa (elinde mace ve Hamo yediysem + dodge açtıysa) Disarmla başlayıp Thunder Basıp + ap düşürüyorum (Overpower cd de iken). Zaten dodgesi bittiğinde bana epey bi rage vermiş oluyor. Sonrası malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 eheh valla sadece seyrediyorum fightlarını Rogue larla Warriorların, genelde gordugum sey once kimin basladıgı, warrior baslarsa %80 gg ... Rogue baslar stunlock dan cıkarmazsa kesiyor elbette ama en ufak stun kactıgı anda warrior un 2 handed ı rogue un uzerine dusup soyle bi 1/3 HP yi falan goturuyo. bence cok dengesiz ve rogue un buildine gore class ını nasıl oynadıgını gosteren eglenceli bi fight :) Orc warrior > Rogue genelde zaten racial ftw ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 iyi oynayan ve gearlı roguelara karşı işini bilen warrior 1h+shield kullanır zaten. 17k armor, 350+ resilience ve sürekli tickleyen blood craze ve arada second wind, böyle bir warrioru öldürmek baya zor bir rogue olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Phlox said: iyi oynayan ve gearlı roguelara karşı işini bilen warrior 1h+shield kullanır zaten. 17k armor, 350+ resilience ve sürekli tickleyen blood craze ve arada second wind, böyle bir warrioru öldürmek baya zor bir rogue olarak. rupture ve dotlarla harcıyor işini bilen rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 rupture kite eskisi kadar etkili değil ya.pvp gearımda 12k hp var, birkaç parçam eksik onlarla 12.5kyı bulur herhalde.zaten sadece rupture ile öldüremez rogue,deadly ve cripp kullanınca da second wind ve blood craze halleder gerisini. beni zorlayan tek rogue çeşidi ar/prep mace roguelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Kesinlikle 1h+shield ile dövüşmek 2hander la dövüşmekten daha avantajlı hale geldi, mace roguelar sizi stunlasın dursun, nasolsa yavaş yavaş dayak yiyorlar, intercepte dondugunuz zaman 2 handerı cekip, 1-2 instant skill sonra tekrar 1h+shield, çoğu warrior bunu yapmaz cunku kendine yedirememek gibi bir aptallık soz konusu, halbuki hiç alakası yok, 1.5 critleyecegine 800 critlersin ama misler gibi ezersin tüm duellerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Pvp warrior'ları varsa bir söyleyiversin, sword rogue my daha iyi gider mace rogue mu warrior'a? Second wind'in öttürme durumu varmı mace rogue gelirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 eskiden stuna girince item değişebiliyodu, stun a girdiğimiz gibi 1h+shield'e geciyoduk cıkamıycaksak, ki o zaman insigniada yoktu tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar