Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 mekik çekerek sakatlanabilirsin sırtından veya boynundan[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Diş ağrısı ve aşk acısı..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ağrılar. Dikkat ettimde hayatımda her zaman bir yerım agrırdı. cok azdı ağrısız günüm . yanı ağrılı gunlerım daha fazladır. Düzensiz beslendiğimden ve cok yemek seçtiğimden olabilir. Ama bedenımde ağrı olmasa ruuhumda genellikle bir ağrı ve acı olabılıyor :( bilmiyorum lanetlimiyim ya ben . daha bugun 1.5-2 yaşında konuşmayı bilmiyen yiğenim bile bana baktı . durdu durdu manyak dayı dedi. cocugun ağzından cıkan ilk kelimelerden birisi bunlar. çocuklar doğru söylermiş :([signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Valla FMF'im var. Yeter mi?[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 FMF? Oba sen çok değerlisin abi zarar verme kendine. Arada bi mıncıklıim mümkünse seni :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mıncıklamak? O niye hehehe...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Dalağan, ciğerin felan şişmiomu? Mümkünse bi biopside alsam onlardan? Ee şey böbrek biopsiside alsam? Karnın ağrıyomu arada bi.. Dur ya nereye gidiosun bi dakka.. Neyse bizdekiler kaçmıolar :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Hmm... Benimki karında.Görebileceğin en ciddi FMF hastalarından biriyim. Çoğu insanda en geç 12 yaşlarında falan gözükürken.Bende 15 yaşımda başladı.Bizim ailede böyle... 2 hafta düz yüremiyorum attack geçirdiğim zaman.Karın ağrısından. Babamda ciğerlerinde vardı.40 larına doğru midesinede geçti.Neyse şimdi ilacını doğru düzgün kullanıyor. Onun ciğerleri falan su toplar.Ikimizinde ateşi 42 derece civarı oluyor. Eskiden her ay attack geçirirdim.Epeydir tutmuyor ama.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ve her attackta 1 kilo falan veriyoruz su kaybından dolayı.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Böbrekler nasıl? Onlar en ciddisi.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Geçmiş olsun, amiloidoz çıkan oldumu?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Qui, 20 January 2004 18:02 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun, amiloidoz çıkan oldumu? Herkesin anlayacağı şekilde sorsana bunu.. Ben senin yerine bi üstünde sormuştum zaten. ;)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ben tamamen kendi menfaatlerim için soruodum :) Ayrıca böbrek dışında da olabilir pek tabii.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Böbrekler cidden önemliler. En çok tahrib olan yerler aşağı yukarı. Daha sonra kısırlık bile olabiliyormuş... Yok bende babamda tamamiyle sağlamız hiç bir tahribat yok. Babaannemden geliyor hastalığın kökeni.Babaannemin 2. kocasından olan çocuğundada var.Amca mı dayıysa neyse işte heheh pek severim kendisini. Ama onda eklemlerde vardı.Diz kapaklarındaydı ondaki sorun ama oldukça hafifti.Ama 24 25 yaşlarında tamamiyle bitti onda bir daha attack geçirmedi. Düzenli kolşisin kullanımı düzeltebiliyor.Çiğdemde ne keramet varsa düzeltiyor.Anti-Gut ilacı esasen sanırsam.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ehehe amiloidoz nedir biliyorum.Bu hastalıkla çok uğraşınca doktor olup çıkıyorsunuz bu konunun uzmanı olarak hehe.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 :) Bildiğini tahmin etmiştim. FMF'li olmak, FMF uzmanı olmanın en uygun yolu sanırım. [signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] [Bu mesaj Qui tarafından 20 January 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ehehe orc gibi hissettik herhalde herkes yara izini felan da göstermeye başlar birazdan.. dizime bandaj yaptık umarım bir etkisi olur.. babam yaptıysa bir bildiği vardır.. 2 aydır düzelmeyen bilgisayarımı 2 günde tamir ettirdi ehehe.. daha ne olsun.. bir de üstüne doktor yani..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 agrilarini hic du$unmez, aklini ba$ka bir $eye verirsen fazla hissetmezsin. ben oyle yapiyorum genelde.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Hepınıze gecmıs olsun ama ben acı cekmeyı sevdıgım ıcın agrılarımın cogalmasını severım ıuhafıuhafıuhf[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 insallah hakkin rahmetine kavusucan, topragin bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 başımız sagolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 heey aplanmış. abla gel bizi de apla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar