Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinir eden ağrılar

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ağrılar. Dikkat ettimde hayatımda her zaman bir yerım agrırdı. cok azdı ağrısız günüm . yanı ağrılı gunlerım daha fazladır. Düzensiz beslendiğimden ve cok yemek seçtiğimden olabilir. Ama bedenımde ağrı olmasa ruuhumda genellikle bir ağrı ve acı olabılıyor :( bilmiyorum lanetlimiyim ya ben .
daha bugun 1.5-2 yaşında konuşmayı bilmiyen yiğenim bile bana baktı . durdu durdu manyak dayı dedi. cocugun ağzından cıkan ilk kelimelerden birisi bunlar. çocuklar doğru söylermiş :([signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm...

Benimki karında.Görebileceğin en ciddi FMF hastalarından biriyim.
Çoğu insanda en geç 12 yaşlarında falan gözükürken.Bende 15 yaşımda başladı.Bizim ailede böyle...

2 hafta düz yüremiyorum attack geçirdiğim zaman.Karın ağrısından.

Babamda ciğerlerinde vardı.40 larına doğru midesinede geçti.Neyse şimdi ilacını doğru düzgün kullanıyor.
Onun ciğerleri falan su toplar.Ikimizinde ateşi 42 derece civarı oluyor.
Eskiden her ay attack geçirirdim.Epeydir tutmuyor ama.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

Böbrekler cidden önemliler.
En çok tahrib olan yerler aşağı yukarı.
Daha sonra kısırlık bile olabiliyormuş...

Yok bende babamda tamamiyle sağlamız hiç bir tahribat yok.

Babaannemden geliyor hastalığın kökeni.Babaannemin 2. kocasından olan çocuğundada var.Amca mı dayıysa neyse işte heheh pek severim kendisini.

Ama onda eklemlerde vardı.Diz kapaklarındaydı ondaki sorun ama oldukça hafifti.Ama 24 25 yaşlarında tamamiyle bitti onda bir daha attack geçirmedi.

Düzenli kolşisin kullanımı düzeltebiliyor.Çiğdemde ne keramet varsa düzeltiyor.Anti-Gut ilacı esasen sanırsam.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe orc gibi hissettik herhalde herkes yara izini felan da göstermeye başlar birazdan..

dizime bandaj yaptık umarım bir etkisi olur..
babam yaptıysa bir bildiği vardır..
2 aydır düzelmeyen bilgisayarımı 2 günde tamir ettirdi ehehe..
daha ne olsun..
bir de üstüne doktor yani..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...