razienz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Evet, sonunda nerde lisans alıcağıma karar verdim.Bu üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimine başlıyacam.Bu ünide okuyan,okumayı düşünen yada okumuş bi tanıdığı olan var mı ? Yani en azında Rusya'da öğrenci olmakla ilgili tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Kiev uluslararası var olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Oranın kızları güzel oluyormuş:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi bir de gir üniversitesinin fotoğraflarına bak, rusça öürenmeye üşenmesem direk mastera oraya giderim yok böyle bi üniversite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Yuh be. Sırf fotoğraf çekmek için bile orda okunur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 disina boyle uzaktan bakmayin siniflarin nu nebiden kalmadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Rusya'da okumak dinen caiz mi yalnız müslümanlara eziyet var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 fethullah hoca ve cemaati oraya da el atti mi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oha kraliyet sarayı gibi üniversite be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 iş merkezi gibi sanki. ben diğer bir kampüs üniversitesini tercih ederdim. (bina açısından eğitimini bilemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 boşver sen rusyayı avusturya'ya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ya öle resimlere çok güvenmeyın bende ilk senemde kazanamayınca bulgaristana sofya teknike gidicektim.İnternetten resimlerine baktım mükemmel flm bide dedim girmeden okula önce bı göriyim,bi gittim okula yıkık dökük ve eski... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Valla 10 sene oldu moskovaya gideli ama hala o okulu hatırlarım kaldığımız yerden görülüodu. Ama şimdi dikkat ettimde ya bu okulda baya bi asansör olması lazım deilmi yoksa merdiven kasılmaz bence. Moskova şuan mükemmel bir şehir olmuş diyorlar bence rusçayı öğrenir öğrenmez git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar