RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 CVG'de yer alan haberde National Institute göre; bu sene içinde çıkan oyunlar arasında çocukların uzak durması gereken yapımlar belirtildi. Liste bu şekilde yer alıyor: -Assassin's Creed -Call of Duty 4: Modern Warfare -Conan -The Darkness -Clive Barker's Jericho -Kane & Lynch: Dead Men -Manhunt 2 -Resident Evil: The Umbrella Chronicles -Stranglehold -Timeshift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 zaten bu oyunlar R ve M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi iyi de bu çocuklar ne oynıcak ya...dalga geçiolar biz 9 yaşımızda GTA manyağıydık...ne etkilendik ne bişe oldu kimsenin de oyunlardan etkilendiğini düşünmüyorum şahsen(tabi ki silent hill serisi-jericho-manhunt bunun dışında tutulabilir korkular büyük etki yaratabiliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 conan ın oyunu mu war hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 x-360 da var. Çok güzel yapmışlar. Epey de kanlı. Adamın göğüsüne kolunu sokup kalbini filan çıkartıyorsun. Hiç şaşmadım listede olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oynadım, tek yorumum; - "abiii şşş, playstation'a adamlar bir oyun yapmış God of War diye, biz de Xbox'a birşey yapalım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ps3 tede var. demoyu bitiremeden baydı. öyle ilginc bi yapım olmus :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 manhunt nasıl bir oyun ya güzel midir oynasam mı psp de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 manhunt efsane oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mumu said: manhunt nasıl bir oyun ya güzel midir oynasam mı psp de? evet güzel beğendim. oynamak isterim dersen rapide uplayabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 RabbiT said: CVG'de yer alan haberde National Institute göre; bu sene içinde çıkan oyunlar arasında çocukların uzak durması gereken yapımlar belirtildi. Liste bu şekilde yer alıyor: -Assassin's Creed -Call of Duty 4: Modern Warfare -Conan -The Darkness -Clive Barker's Jericho -Kane & Lynch: Dead Men -Manhunt 2 -Resident Evil: The Umbrella Chronicles -Stranglehold -Timeshift Demek ki bunları mutlaka oynamam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Resident Evil: The Umbrella Chronicles eşşekler gibi oynamak istiyorum böhüüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar