RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 CVG'de yer alan haberde National Institute göre; bu sene içinde çıkan oyunlar arasında çocukların uzak durması gereken yapımlar belirtildi. Liste bu şekilde yer alıyor: -Assassin's Creed -Call of Duty 4: Modern Warfare -Conan -The Darkness -Clive Barker's Jericho -Kane & Lynch: Dead Men -Manhunt 2 -Resident Evil: The Umbrella Chronicles -Stranglehold -Timeshift
synorin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi iyi de bu çocuklar ne oynıcak ya...dalga geçiolar biz 9 yaşımızda GTA manyağıydık...ne etkilendik ne bişe oldu kimsenin de oyunlardan etkilendiğini düşünmüyorum şahsen(tabi ki silent hill serisi-jericho-manhunt bunun dışında tutulabilir korkular büyük etki yaratabiliyor)
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 x-360 da var. Çok güzel yapmışlar. Epey de kanlı. Adamın göğüsüne kolunu sokup kalbini filan çıkartıyorsun. Hiç şaşmadım listede olduğundan.
dominic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oynadım, tek yorumum; - "abiii şşş, playstation'a adamlar bir oyun yapmış God of War diye, biz de Xbox'a birşey yapalım"
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ps3 tede var. demoyu bitiremeden baydı. öyle ilginc bi yapım olmus :P.
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 manhunt nasıl bir oyun ya güzel midir oynasam mı psp de?
spompas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mumu said: manhunt nasıl bir oyun ya güzel midir oynasam mı psp de? evet güzel beğendim. oynamak isterim dersen rapide uplayabilirim..
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 RabbiT said: CVG'de yer alan haberde National Institute göre; bu sene içinde çıkan oyunlar arasında çocukların uzak durması gereken yapımlar belirtildi. Liste bu şekilde yer alıyor: -Assassin's Creed -Call of Duty 4: Modern Warfare -Conan -The Darkness -Clive Barker's Jericho -Kane & Lynch: Dead Men -Manhunt 2 -Resident Evil: The Umbrella Chronicles -Stranglehold -Timeshift Demek ki bunları mutlaka oynamam lazım :)
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Resident Evil: The Umbrella Chronicles eşşekler gibi oynamak istiyorum böhüüh
Öne çıkan mesajlar