Aegean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 32 bit vista kurulu bilgisayarda, nvidia nın sitesinden indirdim driverları(ekran kartı 8600M GT) ancak kur dediğimde setup açılınca işletim sisteminiz vista 32 bit değil diyip iptal ediyor. aradım nette bulamadım benzer bi problemle karşılaşanınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Salakça olabilir ama vista sürümünü seçerken 32bit olduğuna eminsin değil mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 eheh evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hahaah aynı sorunu Bone de yaşıyor.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sanırım Mobile 8 serisi, Nvidia 8 serisinin driverlarıyla uyumsuz. Direk laptopun kendi internet sitesinden güncellemek gerekiyor. Ama tabii taaa eski versiyonu var, nvidia'nın kendi sitesi gibi güncel olmuyor ki. Ha, oyunlar ısrarla en güncel driverları istiyor, o ayrı. Oyunlarda farketmiyor Mobile kullanmışsın Normal kullanmışsın felan. Bir de madem böyle neden 32bit bahanesinin arkasına sığınıyor onu anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 sanırım sadece mobile 8 değil, nvidia bütün laptop ekran kartlarını desteklemiyor. cok komik bi durum cidden ama neyseki nvidia forumlarında biraz araştırmayla çözümü buldum. driver ın installer için extract ettiği dosyalarda .inf dosyası değiştirerek bi çözüm bulmuş biri, bende birazdan deniyecem. site:laptopvideo2go forumunda yer alan herkesin anlayabilceği biçimde yazılmış çözüm:--> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Bende bugun kesfettim bu siteyi, yazicaktim ama ilgili konu acilmis ve bahsedecegim site linki de verilmis. Yanliz bende bu driverlarda bile 32 bit problemi var. Nasil cozucem bilmiyorum. Birde laptopvideo2go.com'daki 32bit vista driverlari arasinda 8m serisine en stabil driver versiyonu 158,45mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 evet nvidia nın driverları da baya sorunlu, 165 denk geldi onu kurdum sorunsuzca mesela ama ondada anladığım kadarıyla driver dan kaynaklanan hatalara maruz kaldım, uyku modundan çıkınca ekran gelmedi filan, asıl yükleme amacım da gears of war oynayabilmekti ama o oyunda baya bi sorun cıkartınca toptan vazgeçip eski driver a döndüm gow u da sildim sinirle :) ama yöntem çalışıyor efenim test edildi onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar