Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nvidia forceware kurulum problemi[vista]

Aegean

Öne çıkan mesajlar

sanırım Mobile 8 serisi, Nvidia 8 serisinin driverlarıyla uyumsuz.
Direk laptopun kendi internet sitesinden güncellemek gerekiyor.
Ama tabii taaa eski versiyonu var, nvidia'nın kendi sitesi gibi güncel olmuyor ki.

Ha, oyunlar ısrarla en güncel driverları istiyor, o ayrı.
Oyunlarda farketmiyor Mobile kullanmışsın Normal kullanmışsın felan.

Bir de madem böyle neden 32bit bahanesinin arkasına sığınıyor onu anlamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sanırım sadece mobile 8 değil, nvidia bütün laptop ekran kartlarını desteklemiyor. cok komik bi durum cidden ama neyseki nvidia forumlarında biraz araştırmayla çözümü buldum. driver ın installer için extract ettiği dosyalarda .inf dosyası değiştirerek bi çözüm bulmuş biri, bende birazdan deniyecem.

site:laptopvideo2go
forumunda yer alan herkesin anlayabilceği biçimde yazılmış çözüm:-->
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bugun kesfettim bu siteyi, yazicaktim ama ilgili konu acilmis ve bahsedecegim site linki de verilmis.
Yanliz bende bu driverlarda bile 32 bit problemi var. Nasil cozucem bilmiyorum.
Birde laptopvideo2go.com'daki 32bit vista driverlari arasinda 8m serisine en stabil driver versiyonu 158,45mis.
Sosyal ağlarda paylaş

evet nvidia nın driverları da baya sorunlu, 165 denk geldi onu kurdum sorunsuzca mesela ama ondada anladığım kadarıyla driver dan kaynaklanan hatalara maruz kaldım, uyku modundan çıkınca ekran gelmedi filan, asıl yükleme amacım da gears of war oynayabilmekti ama o oyunda baya bi sorun cıkartınca toptan vazgeçip eski driver a döndüm gow u da sildim sinirle :) ama yöntem çalışıyor efenim test edildi onaylandı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...