Luinir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 0-1 bitti bakalım neler olacak :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bitti allaha şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Oh be Şampiyon olmuşuz gibi sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 delgado vites yükseltti allaha şükür. ben bu higuain'i de sevmeye başladım ayrıca. artık salı gününe kilitlendik. kısmetse portoyu ezip tur atlicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 izlemedim. ama sanırım bu derbi haftası baya iyi oldu. porto yu ezelim başka bişi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 serdar özkan'ın asisti derslikti bence. delgado'nun vuruşu gibi. yönetimimizin oturduğu tribün bomboş ve komandolar tarafından çevrelenmiş durumda. böyle bi atmosferde oynanan maçı kazanmak kolay olmasa gerek. derbiden çıkacak her sonuç avantaj artık bizim için. ben bu adamı çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Duyduğuma göre yıldırım demirören maçtan sonra ağlamış,bence beşiktaş'a yakışmıyor böle başkan.alt tarafı bursa maçı ne alaka ağlamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 duyduğuma göre ne demek ya lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 görmemiştir,duymuştur nesi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 az önce aldığım bi habere göre yıldırım demirören arkadaşının yaptığı bi espri üzerine gülmüş.sizce buna cvp olarak aziz yıldırım ne yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 maçta tek pozisyon vardı ve gol oldu. sağlam yatıp kalkıp emilyoya dua etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 A-R-E-S said: Duyduğuma göre yıldırım demirören maçtan sonra ağlamış,bence beşiktaş'a yakışmıyor böle başkan.alt tarafı bursa maçı ne alaka ağlamak... değil mi nasıl olsa tüm maçlarda 3 puan alınıyor bi farkı yok bence de hele bursa maçı kötü yapmış valla bursa bizim kardeş takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bjk böyle oynarsa porto 3 ten aşağı bırakmaz, dost acı söyler dostlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Porto'da bu kadar düşmanca ve ezikçe tavırlarla karşılanmayız herhalde. Ölüm tehditleri ve komdanolar olmayınca nasıl oynayacağız ona bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bursa kimmiş ya bizimle aşık atacak? Sıradan bir anadolu takımı. Samet olmasa kümeye oynarlardı bu sene. Ankaragücü ve bursaspor isimli ezik klüplerin olmadığı bir lig istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Luinir said: bjk böyle oynarsa porto 3 ten aşağı bırakmaz, dost acı söyler dostlarımallah senin gibi dostu başımızdan eksik etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 cemad said: Luinir said: bjk böyle oynarsa porto 3 ten aşağı bırakmaz, dost acı söyler dostlarımallah senin gibi dostu başımızdan eksik etmesin gerçekten iticilik olsun diye söylemiyorum da iyi oynadığı maç 2 veya 3 tür bu sezon beşiktaşın, hücum zenginliği yok takımda ve deplasmanda kazanmaya giden bir takım. işiniz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar