Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemegimden sinek cıktı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan o değil de, bi keresinde sineğin biri dudağıma konup duruyodu.. sinirlendim. kurbağa gibi yuttum it oğlu iti. sonra geri tükürdüm.. ciddiyim bu şaka değil, yaptım gercekten :D
Mesaj tarihi:
Yok espri olsun diye sormadım mrk ettim fırsatım olsa bende yiycemde tadını çok merak ediyorum kurbağalar löp löp yediğine göre bişey vardır dimi
Mesaj tarihi:
Fen hocam zamanında şey demişti bana . Zehrin bile belli bir oranı zararsızdır burdan yola çıkarak hiçbişeyi tatmakta çekinmemek gerektiğini öğrendim sdfsaf
Mesaj tarihi:
oha konumu garbagelik yapmissiniz!
savulun, dagilin hoyt.

burda tartisilmak istenen yemeksepeti.com ve yemekten sinek cikmasi falandi

fen hocasi kim?!

neyse.

konum garbagea tasinirsa cingar cikartirim biline
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:
o deil de benim dikkatimi 3 milyonluk lahmacuna ucuz diyenler çekti buradan onlara sesleniyorum,oha

ucuz değil normal fiyat diyoruz.

bu tip şeylerde, "ben var ya, 5 milyona korsan cd alıyorum, işi bileceksin olm, siz salaksınız 10 milyona alıyorsunuz", "hadi lan ordan, ben 1 milyona alıyorum, asıl alacağın yeri bileceksin" muhabbetine hastayım hehehe.

1 milyona lahmacun yersin evet.
ama o yediğin lahmacundan hiç bir hayır gelmez.
son kullanması geçmiş berbat etleri doldururlar, al sana lahmacun.
ha, bedavaya bile yenir onlar, hastalıktan ölmüş büyükbaş hayvanların etlerini alırsın, ondan yapıp verirsin :)

ha tutup da 1 milyona lahmacun veren yerlerin etinin 3-4 milyona veren yerle aynı kalitede, aynı sağlıkta ve lezzette olduğunu iddia etmeyin sakın ^^
Mesaj tarihi:
Spastik_Serce said:
ohahoahaoshdsuaıdhasuıdsa

bana sorsaydın keşke.

bizim apartmanda o dediğin mangal kebap. ben olsam sinek olayını bilmesem dahi yemem. + orası full cekiyor sürekli :S

hep işiyorsundur sen bir de oraya?
  • Yeni Oluştur...