matama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 valla ortaokuldayken bir doner almistim icin olmeye yakin ari cikmisti allah isirmadan gordum yani yarim ekmeyin icindeki ariyi birde serefsiz sokardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Nescafemden sinek çıktı.. Cafedeki arkadaşların hepsine gösterdim, serçe parmağımla sineği kurtardım, sonra mis gibi içtim nescafeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 3tl ye lahmacunmu olurmuş öle. Çin lokantasından falansa sinek özellikle olur ama 1tl ye mis gibi lahmacun var ve 3 ü yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 o deil de benim dikkatimi 3 milyonluk lahmacuna ucuz diyenler çekti buradan onlara sesleniyorum,oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 o dürümdür dürüm. lahmacun 1.5 ytl dir fix. daha ucuzu varsa bokludur. ya da bulgurdan yapılmıştır kıyma değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oha değil.. çüş, höst, düürsststt (atlara derler ya o laf) demek lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Valla Dürümcü Bilo açtı ikinciyi yanına herifler özel indirim mis gibi lahnacun 1TL numarasını arıorum veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 lahnacun nası bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 SoulCube said: lahnacun nası bişi haha sanırım 70% soğan oranına sahip bişi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 edit yaptın bozdun işi ben yazmam daha buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 küsme yaa senimikırcaz ben sineği bile incitemem. Lahmacunumdan çıkarsa o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 lan o değil de, bi keresinde sineğin biri dudağıma konup duruyodu.. sinirlendim. kurbağa gibi yuttum it oğlu iti. sonra geri tükürdüm.. ciddiyim bu şaka değil, yaptım gercekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bi keresinde de tarkan sahnede sinek yutmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Tadı nasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sinek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Yok espri olsun diye sormadım mrk ettim fırsatım olsa bende yiycemde tadını çok merak ediyorum kurbağalar löp löp yediğine göre bişey vardır dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 azot var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 çiğnemedim. o yuzden tadı hakkında bşie diyemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Yılanlar da fareleri löp löp yiyo ona bakarsan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Fen hocam zamanında şey demişti bana . Zehrin bile belli bir oranı zararsızdır burdan yola çıkarak hiçbişeyi tatmakta çekinmemek gerektiğini öğrendim sdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 o fen hocan hic yemiş mi sinek? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oha konumu garbagelik yapmissiniz! savulun, dagilin hoyt. burda tartisilmak istenen yemeksepeti.com ve yemekten sinek cikmasi falandi fen hocasi kim?! neyse. konum garbagea tasinirsa cingar cikartirim biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 _ILuVaTaR_ said: o deil de benim dikkatimi 3 milyonluk lahmacuna ucuz diyenler çekti buradan onlara sesleniyorum,oha ucuz değil normal fiyat diyoruz. bu tip şeylerde, "ben var ya, 5 milyona korsan cd alıyorum, işi bileceksin olm, siz salaksınız 10 milyona alıyorsunuz", "hadi lan ordan, ben 1 milyona alıyorum, asıl alacağın yeri bileceksin" muhabbetine hastayım hehehe. 1 milyona lahmacun yersin evet. ama o yediğin lahmacundan hiç bir hayır gelmez. son kullanması geçmiş berbat etleri doldururlar, al sana lahmacun. ha, bedavaya bile yenir onlar, hastalıktan ölmüş büyükbaş hayvanların etlerini alırsın, ondan yapıp verirsin :) ha tutup da 1 milyona lahmacun veren yerlerin etinin 3-4 milyona veren yerle aynı kalitede, aynı sağlıkta ve lezzette olduğunu iddia etmeyin sakın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ohahoahaoshdsuaıdhasuıdsa bana sorsaydın keşke. bizim apartmanda o dediğin mangal kebap. ben olsam sinek olayını bilmesem dahi yemem. + orası full cekiyor sürekli :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Spastik_Serce said: ohahoahaoshdsuaıdhasuıdsa bana sorsaydın keşke. bizim apartmanda o dediğin mangal kebap. ben olsam sinek olayını bilmesem dahi yemem. + orası full cekiyor sürekli :S hep işiyorsundur sen bir de oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar