Samah Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Biliyorum cok kişi laf atacakta,napim bayadır oynamıyordum,ama ozledim wow u tekrar basladım.tabi boş durmak olmaz.Pve severim bıraktıgım yerden devam etmek istiyorum.Varsa mage arayan orta seviyeli(SSC temizleyen yada temizlemekle uğraşan) Türk lerden olusan(bu kısım onemli birazda muhabbet etmek istiyorum) Horde um Undead im Çalışkanım. Gel derseniz gelirim walla haber bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Yukarıda progress başlığı altında türk guildleri mevcut oyun içi nicklerle iletişime geçersen senin adına çok daha iyi olur sanırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 evet oynadım , revo dada oynadım gercı onlar priest ti bu mage artık.priestim hala grim batolde zaten. bide ekleyeyim sunu orta sevıye dedım cunku itemlerin assagı yukarı aynı olsun dier guild uyeleriyle de ilerde sorun olmasın dedım ama ilidian kesioz kardes gel takıl diyenede,karazhana şimdi girdik diyenede yok demem.tek sart ihtiyac olsun 1 mage e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bende sponsor arıyorum :P ? var mı acctıma sponsorluk edecek bir şahıs ? veya şirkette olur ? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 keşke yeni üye alımları hiç açılmasaydı diyorum bazı bazı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar