Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frost Mage Arena


Spiegel

Öne çıkan mesajlar

magtheridon serverında bir frost mage im var üstümde mavi itemlar ve de 2 s1 gladyatör itemi bulunmakta.. yrna da bir parça daha almaya çalışıyorum. neyse frost mage in yanına arena da 2vs2 de ve 3vs3 de takım arkadaşı olarak en uygun gidecek classlar nelerdir bilgilendirirseniz çok sevinirim. ayrıca magtherionda da alliance tarafında takımına frost mage arayan varsa da bnm irtibat kurabilirler. şimdiden teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işi bilen mutilate rogue al yanına sağlam itemlı resilice önemli değil oyunu bilsin.Ben ve frost mage dostum 30 resilice ile 1950 rating çektik takımı kurduğumuzun 3.haftası.Frost mage rogue ikilisinin arenada kesemiceği ikili yok.Biz denedik gördük denemeyenlere tavsiye ederim B)- rogue un işi bilmesi lazım yannız tekrar belirteyim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arenada pom kullanan tek mage benim pati camiasında. Spellfire + spellstrike + veteranlar ve en azından bringer of death yoksa elinde sakın PomPyro hikayelerine inanma. Pve adam pom gider areada. Benim yanımda Holy Pala var. Uzun zamandır girmesek de 1600 lerin üstüne çıkamadık arenada. Hoş Latency kurbanıydık bu hafta tekrar denemeye başlarız.

Oynama stillim en kısa sürede max damage'ı vermeye programlı benim. Frostun düşük damageları tatmin etmiyo. İnterrupt olayı yok, resist az. Pve de spec değiştirmeye gerek yok.

Tek sorun, arenada Gral olamıyosunuz. Yerini biliceksin hep :) Birde çok zayıf oluyoruz. Hp düşük, armor yok, sizi koruyan biri de yoksa durum çok zor.

Arenada frost kullanmam. Bayıyo. Ama şart. Pvp = Frost.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pom pyro lu mage olarak 3 vs 1 mage 2 rogue gırıyoz
keza rogue larımız PVE talent oldugu ıcın cok da ıyı olmuyor Pvp talent e gectıklerın de 1 kısı kesın 1 sny ıcınde oluyor sonrasıda gelıyor zaten
3 hide gırıyoruz ben target ı 1 arkadsımdan alınca cok kolay oluyor lol :D ( lag olmazsa tabı yoksa herkes gıbı zıcız oluyo)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xhunarion said:
Mutilate rogue yerine AR/Prep rogue alın. Sustained damage, ve healer varken oynamak için ideal mutilate. Mage'le oynarken rogue'un AR/prep gitmesi daha mantıklı.


Pratikte öyle ama pvp anı gelince öyle olmuyor ne yazikki.Denedik gördük.Denemeyenlere tavsiyemizi verdik :)o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzardın insanları talentleri konusunda bazı mecburiyetlere itmeside ayrı bir tartışma konusu.En sevdiğim shadow step talenti bu yüzden oynayamadım arenada.Yada 1.5 sene boyunca wowu fire mage için oynamış arkadaşımın sonunda arena için frost olmak zorunda kalmış olması gibi :) Rogue=dagger olarak gören rogue daggerdan başka aletmi kullanırmış diyen ve buna rağmen mecburiyetten mace kullanan arkadaşlarımın hergün isyan etmesi gibi :) Rogue ta en sevdiğim şey ambushtu ta ki 400er resilice lar olmadan önce :X
En çok üzüldüğüm şey rogue benim bildiğim çok hızlı kesebilen ve çabuk ölen bir classtır.Ne yazikki wow da 11k 450 resilience ama 1300 ap dolaşıyor rogue lar.içim boş olsun ama 2k ap olsun yüksek mutilate ler göriyim varsın olsun 5 kişi daldığında dayanamiyim :) Rogue lara bakıyorum full merciless socketlerin hepsi 12şer stamina.Şaka gibi rogue değil tank sanki...Wake up Blizzard..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TBC öncesi PvPer muhabbeti:
-Senin char nasıl?
-Valla süper attackpower/spell up var çok yüksek damage vuruyorum indiriyorum adamları.bi görsen geçende bi çaktım .... bin damage!

TBC sonrası PvPer muhabbeti:
-Senin char nasıl?
-Valla 450 resilience var 13k da hitpoint var ölmek bilmiyorum en çok 1k crit yedim.3-4 kişi dalıyo kaçıyom bazen inanırmısın..

Umarım aradaki farkı ve Blizzardın yıktığı güzelim düzeni;Nasıl öldürürüm değil nasıl ölmem mantığını playerın aklına zorla soktuğunu bu verdiğim örnekle anlatabilmişimdir..(Oyunu bırakma nedenimdir bu sebepler)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu benim tüm zevkimi öldürdü zaten yüksek rating yapan insanlar eğleniormu bilmiorum ben pvp ypatımı crit görmek isterim koca koca yazılar cıkıcak böle ekrandan 3k 4k tabi zevk ler ve renkler tartısılmaz ama benim tanıdıgım coğu imba player bıraktı maghtte (warriorlar hariç) yada rerolladı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...