Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DragonCourt] bu şans kimde var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lvl 13 tüm bi ark 100 mandrake gondermiş 175 questte 3 feary yakaladım hehe . :) şansıma bide 32a 12s elf bow buldum kısa günün karı işte :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Mesaj tarihi:
bende var güzel bi silver rat tail whip :) enchant diye bağırıyo ama[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Mesaj tarihi:
icq : 86366414 gel hem laflarız hem de silverı gönderirim :) bide güzel enchantladm +96a,+43d,+330s oldu :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu kadar çok esya bulan varsa yüksek levelda arkadaslardan bana da bir şeyler gönderebilecek olan var mı? Ben daha +29a elven bow ile takılıyorum. Oyle yuksek atack ve defensli zırh, silah, shield vs. fazladan olan varsa Ghaldszar' a gonderen olursa sevnirim.
Mesaj tarihi:
Ben de isteyom Asteroth nickine bi zahmet[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
*Yüzsüzlük yapıp araya girer*
Ben level 14'üm nickim de Gorwath, warrior olmaya çalışıyorum, iki gündür, günde 1'er kez mesmerize'a uğradığımdan oyundan soğumaya başladım. Bana Silah gönderin bea! Yani gönderir misiniz lütfen? Parası neyse veririz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bi de elime 24a+17d+31s'lik Magic Staff geçti ama ben warrior'um. Ne yapmamı önerirsiniz karpuz bey? Bunu birisine verip bi elime kılıcı bi elime shield'ı mı alsam?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
15. levelim be çekirdekli karpuzum bir tanem.
Oyle denk gelir de yüksek levelli bir şeyler denk gelirse işine yaramayan gönderirsen sevinirim.
Çıkmazsa öyle bir sey canın sağolsun kasma kendini yani.
Mesaj tarihi:
ya dolu zaten de Silah istiyosunuz diimi... tamam 2 nize de yollayayım bekleyin hemen bulup...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
1 er Matchlock yolladım enchantsiz... fazla yollamadım oyuna sıçmasın diye :) güle güle kullanın[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
Sağolasın Karpuz Bey
İki sorum olacak;
1-) Nerden alıcaz silahları? Post Office'ten mi?
2-) Şu an aktif bir paticik klanı var mı?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
şu an aktif paticik klanı Ultimatr var da aktif değil :) ama girebilirsin yani...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
  • Yeni Oluştur...