MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 arkaşdalar laptopumda ATI X1250 model paylaşımlı ekran kartı var. bilgisayarımda normalde 512 mb ram vardı. bunun 64 ünü ekran kartına veriyordu. bugün 2 gb daha ram taktım ve kendiliğinden 128 e yükseldi ekran kartı rami. fakat ben onu 512'ye çekmek istiyorum. HP'nin söylediğine göre ekran kartı ayarlarında yükseltme ayarı varmış. ben öyle bir şey göremedim. BIOS'u karıştırdım orada da yok. bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 512 yapmana gerek yok. sana hiç bir getirisi olmayacak. emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya iyi hoş da bunun bir ayarı olması lazım herşeye rağmen. getirisinin olup olmaması şimdilik önemli değil. öğrenmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 "Ekran karti ayari" dediklerine gore BIOS degildir buyuk ihtimal, icinden cikan driverlar mi yuklu, NVIDIA kontrol paneli tarzi bisey vardir belki onda da? Olmazsa ekran kartini overclock etmek icin kullanilan ince ayar programlari var, onlardan birini kur dene, adini hatirlayamadim ama simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya ATI da Catalyst Control Center var fakat orda da ayarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar