Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dealextreme

Holy

Öne çıkan mesajlar

sparkuo said:
ben burdan böle ufak magnetik toplardan aldm 15 güne kadar geldi. free shipping zaten site kargo ücreti yok. Bir de mesela benim adresim yanlıştı ticket attım aynı gün içinde kargo adresimi düzelttirdim. Ancak bazı şeyler sitede gösterdikleri kadar büyük olamayabiliyo dikkat edin =)
mesela 6'lı microfiber bez =D
gözlük camları için verilen bezlerin yarısı kadar bir tanesi
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
Masticore said:
Ürün takibi varmı dealextreme'de ? Menüde track var ama takip numarası filan vermediler

tracking için ya sipariş boyutunun belli bi miktarın üstünde olması gerekiyo yada 0,1 dolarlık bi zımbırtı var onuda pakete eklemen gerekiyo.

15 doları geçmen lazımmış benim sparişim 30 dolardı. Belki verdiler ben göremiyorum nerede yaziyor bu zımbırtı
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
elesso said:
Masticore said:
Ürün takibi varmı dealextreme'de ? Menüde track var ama takip numarası filan vermediler

tracking için ya sipariş boyutunun belli bi miktarın üstünde olması gerekiyo yada 0,1 dolarlık bi zımbırtı var onuda pakete eklemen gerekiyo.

15 doları geçmen lazımmış benim sparişim 30 dolardı. Belki verdiler ben göremiyorum nerede yaziyor bu zımbırtı

login ol my orders tarzı bi yerde olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir seçenek cıkmadı ki sadece sıpariş verdikten sonra boş mail geldi posta adresinizi dogruluyomusunuz diye. Bende adresimi yazdım bunu doğruluyorum dedim , paypal adresimin aynısıydı zaten.

Yazık olucak gelmezse 30 dolar bişeydi ama türkiye'den almaya kalksam 90-100 milyonluk bi alışverişti. Bi 6 dolarlık nintendo kartına 50 milyon istiyorlar burda örneğin.. En kötüsü gelmezse bir sonra ki alışverişlerimi baltalıycak :?
Sosyal ağlarda paylaş

dealextreme account uma giriyorum içi bomboş. yeni acılmış bir account gibi . Öyle birşey olmamalı diyor herkes

içine edeyim böyle sitenin . Bana ne order numarası vermişler ne tracking numarası. Parayı çekmişler başkada birşey yapmamış şerefsizler. İptal edicem edemiyorum. Mail aticam simdi...

Peki dealextreme e mail attim diyelim cevap gelmedi yada bir sonuca varamadim . Paypal'a atsam paramı geri alabilirmiyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok üye oldum önce , üye olmadan'da alışveriş yapılabiliniyormu peki ? Belki Log'in olmamısımdır diyicem ama olduğumu hatırlıyorum. Yani olmuşsa söyle olabilir. checkout etmişimdir alacakalrımı ondan sonra log'in olmuşumdur sonrada paypal'la ödemişimdir.

En azından log'in olmadan alışveriş yapılabiliniyorsa bir umut olur...
Çünkü hiçbirşey yok account'ta ne zaman ne olacağini bilmiyorum ve Ocak ayı boyunca kimseye birşey yollamamışlar diye duydum. Yani Dini tatilleri varmış . Benim mail ime daha cevap gelmedi ama birisi mail atmış dün cevap vermişler.

1 aydır verdiğim spariş gelmedi neden diye sormuş. Dini tatil yüzünden ocak ayı boyuca tedarik edemiyoruz ürünleri isterseniz iptal edebilirsiniz sparişlerinizi yada şubat'a sarkıcaktır demiş. (tabi ben iptal'de edemiyorum :S)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de dün verdim siparişi bir süre pendingte kaldığı için sipariş bulunamadı falan dedi bugün hesabıma yazmışlar. şeye bak en iyisi hesabında dx points history bölümünde yaptığın tüm alışverişler yazılı oluyor orada varsa hesabına kaydedilmiştir yoksa kesin giriş yapmadan sipariş verdin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...