elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Masticore said: Ürün takibi varmı dealextreme'de ? Menüde track var ama takip numarası filan vermediler tracking için ya sipariş boyutunun belli bi miktarın üstünde olması gerekiyo yada 0,1 dolarlık bi zımbırtı var onuda pakete eklemen gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sparkuo said: ben burdan böle ufak magnetik toplardan aldm 15 güne kadar geldi. free shipping zaten site kargo ücreti yok. Bir de mesela benim adresim yanlıştı ticket attım aynı gün içinde kargo adresimi düzelttirdim. Ancak bazı şeyler sitede gösterdikleri kadar büyük olamayabiliyo dikkat edin =)mesela 6'lı microfiber bez =D gözlük camları için verilen bezlerin yarısı kadar bir tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 elesso said: Masticore said: Ürün takibi varmı dealextreme'de ? Menüde track var ama takip numarası filan vermediler tracking için ya sipariş boyutunun belli bi miktarın üstünde olması gerekiyo yada 0,1 dolarlık bi zımbırtı var onuda pakete eklemen gerekiyo. 15 doları geçmen lazımmış benim sparişim 30 dolardı. Belki verdiler ben göremiyorum nerede yaziyor bu zımbırtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ya buarada bisey sorcam, cok siteyi kurcalamadim ama bunlar avrupaya yada isvec'e falanda free shipping ile yolluyolarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 worldwide free shipping sağlıyolar eğer değişmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben bi dolaniyim iyice su siteyi, soriim bakiim iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Masticore said: elesso said: Masticore said: Ürün takibi varmı dealextreme'de ? Menüde track var ama takip numarası filan vermediler tracking için ya sipariş boyutunun belli bi miktarın üstünde olması gerekiyo yada 0,1 dolarlık bi zımbırtı var onuda pakete eklemen gerekiyo. 15 doları geçmen lazımmış benim sparişim 30 dolardı. Belki verdiler ben göremiyorum nerede yaziyor bu zımbırtı login ol my orders tarzı bi yerde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Date Order # (tracking) Order # (invoice) Status Bölümü fln. var ama alt tarafı boş hiçbirşey yazmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 saka maka cikamadim siteden,verdim birsuru siparis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dur bakalım bizde yeşil lazer söyledik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 track numarası alabildiniz mi? kıllandım ben bu siteye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 valla bilmiyorum abim sıpariş verdi ama önceden sıpariş veren herkesin eline ulaştı ürünler çok dert etmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 o zaman birşey sorucam üye olduktan sonra veya spariş verirken hiç bir adres vs.. giriş yapmadın değilmi ? Direk paypal adresine postalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Onu sen belirliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hiç bir seçenek cıkmadı ki sadece sıpariş verdikten sonra boş mail geldi posta adresinizi dogruluyomusunuz diye. Bende adresimi yazdım bunu doğruluyorum dedim , paypal adresimin aynısıydı zaten. Yazık olucak gelmezse 30 dolar bişeydi ama türkiye'den almaya kalksam 90-100 milyonluk bi alışverişti. Bi 6 dolarlık nintendo kartına 50 milyon istiyorlar burda örneğin.. En kötüsü gelmezse bir sonra ki alışverişlerimi baltalıycak :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Masticore said: track numarası alabildiniz mi? kıllandım ben bu siteye :) order summarieste order(tracking) e tıkladığında shipment datein yanında tracking id oluyo, yoksa yok demektir iş işten geçmiş artık :) , bekliceksin gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Geliyor yahu hepsi dert etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 1 hafta 2 hafta da mı yoksa 1 ayda mı geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 dealextreme account uma giriyorum içi bomboş. yeni acılmış bir account gibi . Öyle birşey olmamalı diyor herkes içine edeyim böyle sitenin . Bana ne order numarası vermişler ne tracking numarası. Parayı çekmişler başkada birşey yapmamış şerefsizler. İptal edicem edemiyorum. Mail aticam simdi... Peki dealextreme e mail attim diyelim cevap gelmedi yada bir sonuca varamadim . Paypal'a atsam paramı geri alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 muhtemelen alışverişi üye olmadan yaptın, alışverişi yaptıktan sonra üye oldun. eğer öyleyse gözükmemesi normal ama gelir siparişin gelmiyen duymadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Yok üye oldum önce , üye olmadan'da alışveriş yapılabiliniyormu peki ? Belki Log'in olmamısımdır diyicem ama olduğumu hatırlıyorum. Yani olmuşsa söyle olabilir. checkout etmişimdir alacakalrımı ondan sonra log'in olmuşumdur sonrada paypal'la ödemişimdir. En azından log'in olmadan alışveriş yapılabiliniyorsa bir umut olur... Çünkü hiçbirşey yok account'ta ne zaman ne olacağini bilmiyorum ve Ocak ayı boyunca kimseye birşey yollamamışlar diye duydum. Yani Dini tatilleri varmış . Benim mail ime daha cevap gelmedi ama birisi mail atmış dün cevap vermişler. 1 aydır verdiğim spariş gelmedi neden diye sormuş. Dini tatil yüzünden ocak ayı boyuca tedarik edemiyoruz ürünleri isterseniz iptal edebilirsiniz sparişlerinizi yada şubat'a sarkıcaktır demiş. (tabi ben iptal'de edemiyorum :S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ben de dün verdim siparişi bir süre pendingte kaldığı için sipariş bulunamadı falan dedi bugün hesabıma yazmışlar. şeye bak en iyisi hesabında dx points history bölümünde yaptığın tüm alışverişler yazılı oluyor orada varsa hesabına kaydedilmiştir yoksa kesin giriş yapmadan sipariş verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Üye olmadan alışveriş yapılabiliyor muhtemelen alışverişi yaparken log-in olmamıştın bu kadar panik yapma bence bugüne kadar sorun yaşayan duymadım. Yine de mail ile takip et tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 karışık işler oldu neyse order numarasını buldum.Ptt sitesinden baktım Ürün ist/bahçelievlere geldi. 4 gün önce ordan posta ile evime gelmesi lazımdı gelmedi. Çalındımı , postacımı beyendi aldı ne oldu bilmiyorum :) . Yani çinlilerin yapamadığını bizimkiler yaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar