Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Evet benim de suphelerim ptt den yone zaten.Yarin ya da obur gun RC airplane siparisi vericem sanirim bi dane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ebaydan almaktan pek bi farkı yok. ebaydede aynı ürünleri dahada uygun fiyata gayet güvenilir bir şekilde alabilirsinizki bu adamlarda muhtemelen ebayde satış yaparken siteyi kurma kararı almışlar. ayrıca lazerleri,dürbünleri,teleskopları,patlayıcı yanıcı maddeleri,ok yay gibi falan silahları vs... gümrükten geçiremezsiniz . bunları geçirebilmeniz İçişleri Bakanlığı’nın (Emniyet Genel Müdürlüğü) genel güvenlik ve asayiş yönünden uygunluk yazısına ihtiyacınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Kithnos said: Disappear ben de 80-90$ civari olan bi RC - Holy snn postaci yine iyi benimki zile basip kaciyo,assagiya birakmis oluyo postayi.Bazen de inmemi bekliyo imza almak icin,sen gel huleyn diye bagirmistim bi kere gerci ( ki evim de birinci kat he,5-6 kat olsa diyicem ki adam usendi ) bu tarz bi alışverişimde beni evde bulamayınca ürünü posta kutusuna/kapıya bırakmak yerine kapıya bi kağıt bırakmışlardı ben gidip postaneden teslim almıştım. olayın güzel yanı sanki satın almıyomuşunuzda bi tanıdığınız size hediye yolluyomuş muamelesi görmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Gümrüktekilerin lazerin tehlikeli olduğunu düşüneceklerini zannetmiyorum. Crossbow falan olursa haklısın tabi ama lazerlerde sorun çıkmaz sanırım. Ptt ile çok fazla çalışıyorum malesef ama hiç kağıt bırakmadılar daha posta kutularının üstüne bırakıp gidiyorlardı. Ben de gittim konuştum böyle böyle evde yoksam aşağıda bakkal var ona bırakın diye 1 oldu bırakmadılar 2 oldu bırakmadılar 3. kez gidip söyleyince bırakmaya başladılar bakkala. Ebay'den ödediğimiz kargo ücreti üzüyor. Airmail diye bir seçenek olmadığı için en ufak ürüne bile $12 kargo ücreti ödeniyordu yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 lazerler silahların üstlerine takılabildikleri veya bombaların hedeflerinin kitlenmesinde kullanılabildikleri için(oha) tehlikeli oluyorlar :) http://www.syk.com.tr/bulten/detay.asp?id=799 evet haklısın airmaille yollasalar bile bi 10-15 dolar geçiriyorlar e-bayde genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 5mW lik lazere de silah demezler heralde , kirmizi -hocalarinizin kullandigi-lazerlerle ayni gucte zaten... RC airplane alicam bi tane ona da bombardiman ucagi lan bu demesin bizim devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ben bi tane uyduruk picooz(ufak kıytırık bi helikopter) almıştım 1 buçuk sene önce falan,airmaille gelmişti honkkongdan. bi sorn olmadı onda. lazerler tabanca tüfewk alan aksesuarı muamelesi görüyolar biraz sanırım. başka bi sitede dert yanan bi kaç kişi görmüştüm öbür siparişlerimiz geldi lazerler niye gelmiyo vs... şansınızı deneyin,sonuçta gümrükten geçmezse geri yollanıyo adama adamda size refund yapar bi sorununuz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 O zaman benim siparis verdigim 30mw lik lazerin gelmesi yalan olur. Gümrükten gecmesi mucize gibi , isin kotusu adamlar gumrukten guvenlik gerekcesiyle gecmeyen mallari acik arttirmaya gonderirler bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bende tam 50mw lik lazer siparisi vercektim. neyse simdilik lazersiz siparis veriyim daverc senin lazer gelirse yazarsin buraya ona gore bende veririm bi siparis artik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yahu en sevmediğim site tipi bu, birbirinden ilginç binlerce ıvır zıvır var, herbirine bakmadan çıkamıyorum siteden gitti yarım saatim, kıl oldum =P güzel site ama, bir thinkgeek kadar olmasa da keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Universal Remote Control cihazlarından herkes edinmeli bence :) Şahsen bugün çok eğlendim TeknoSa'da dolaşırken ^^ Cebin içinden de çekiyor bazen :) Edit : Şu küçük anahtarlık olanlardan bahsediyorum. 7 tuş var üstünde ve her televizyona programlanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hahhhahaha ohahahahahahha holy lolsün ya videoya çek de gülelim kral tv falan aç gidip eohoah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3395 Bu güzel bişi ya. Eğlenceli olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yeni hedefim Sony mağazaları. Video çekmeye çalışıcam arkadaşımla gidersem (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ulan site acilmiyo,siparis verdik ya batti heralde herifler , siparisler de yalan olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 açılıyor? pardon açılmıyor şimdi cacheymiş valla ben anlamam benim siparişler zaten postada:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Aciliyor simdi. Benim siparis Packaged durumunda.. Yarin yola cikar heralde.yalniz 17$ lik bisey aldim ben , onun yaninda super shipping tarzi boyle bi sey vardi sanirim,belki 25 gunu bulmaz , 15 de gelse keser beni,duzenli musterisi olurum valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Hehe adamlara hayran oldum desem yeridir :) 1 ay önce verdiğim için siparişi unutmuşum neleri sipariş ettiğimi ve dün hesabıma baktım 2 tane eşya eksik göndermişler. Bu konuyu belirten bir şikayet mail'i attım ve 5 dk içinde cevap aldım. Paketlerden herhangi bir imzalı kağıt çıkıp çıkmadığını sordular. Çıkmıştı ama ben attım onları ayrıca geri gönderildiğine dair birşey yazmıyordu dedim. Atmayın o tip kağıtları bir dahaki siparişinizde dedi, onların fotoğrafını çekerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz dedi. E ben attım nolcek şimdi dedim ve 2 gün içinde aynı ürünleri tekrar kargoya veriyoruz dediler. Eşyalara ne olduğu konusunda bir fikrim yok yani gümrükte takılması için bir sebep yok biri pilli ufak elektrik süpürgesi diğeri 7'li set halinde şu zeka oyunlarından (iki çivi birbirine geçmiş nasıl çıkar tarzı) PTT'nin yüce servisinde bir sorun olabileceğini düşündüm ancak iki sorunda da adamların bir suçu yok gibi görünüyor. Buna rağmen 15 dakika içinde tekrar yolluyoruz cevabını aldım. Thnx Dx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bak ya kafamız çok karıştırdınız gece 3'den beri sitede geziyorum kayboldum kendimi kaybettim çok sakıncalı bir site alsammı almasam mı çok düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 çakma iphone? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ifone efsaneymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Yok artik IFONE super,gumruge takilir mi lan acep bu ? 160 $ mis..Fiyatina gore ozelikleri olaganustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Siparisim 3 gün önce kargoya verilmiş tek parca bi ürün 1 aya gelir mi acep? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yakında bu ayfonu görürüz çeşitli "teknoloji" merkezlerinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Necro said: Siparisim 3 gün önce kargoya verilmiş tek parca bi ürün 1 aya gelir mi acep? 8-)20-25 gün gibi bir sürede ulaşıyor tecrübelerime dayanarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar