Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dealextreme

Holy

Öne çıkan mesajlar

ebaydan almaktan pek bi farkı yok. ebaydede aynı ürünleri dahada uygun fiyata gayet güvenilir bir şekilde alabilirsinizki bu adamlarda muhtemelen ebayde satış yaparken siteyi kurma kararı almışlar.

ayrıca lazerleri,dürbünleri,teleskopları,patlayıcı yanıcı maddeleri,ok yay gibi falan silahları vs... gümrükten geçiremezsiniz . bunları geçirebilmeniz İçişleri Bakanlığı’nın (Emniyet Genel Müdürlüğü) genel güvenlik ve asayiş yönünden uygunluk yazısına ihtiyacınız var.
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:
Disappear ben de 80-90$ civari olan bi RC -

Holy snn postaci yine iyi benimki zile basip kaciyo,assagiya birakmis oluyo postayi.Bazen de inmemi bekliyo imza almak icin,sen gel huleyn diye bagirmistim bi kere gerci ( ki evim de birinci kat he,5-6 kat olsa diyicem ki adam usendi )

bu tarz bi alışverişimde beni evde bulamayınca ürünü posta kutusuna/kapıya bırakmak yerine kapıya bi kağıt bırakmışlardı ben gidip postaneden teslim almıştım.

olayın güzel yanı sanki satın almıyomuşunuzda bi tanıdığınız size hediye yolluyomuş muamelesi görmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Gümrüktekilerin lazerin tehlikeli olduğunu düşüneceklerini zannetmiyorum. Crossbow falan olursa haklısın tabi ama lazerlerde sorun çıkmaz sanırım.

Ptt ile çok fazla çalışıyorum malesef ama hiç kağıt bırakmadılar daha posta kutularının üstüne bırakıp gidiyorlardı. Ben de gittim konuştum böyle böyle evde yoksam aşağıda bakkal var ona bırakın diye 1 oldu bırakmadılar 2 oldu bırakmadılar 3. kez gidip söyleyince bırakmaya başladılar bakkala.

Ebay'den ödediğimiz kargo ücreti üzüyor. Airmail diye bir seçenek olmadığı için en ufak ürüne bile $12 kargo ücreti ödeniyordu yamulmuyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi tane uyduruk picooz(ufak kıytırık bi helikopter) almıştım 1 buçuk sene önce falan,airmaille gelmişti honkkongdan. bi sorn olmadı onda.

lazerler tabanca tüfewk alan aksesuarı muamelesi görüyolar biraz sanırım. başka bi sitede dert yanan bi kaç kişi görmüştüm öbür siparişlerimiz geldi lazerler niye gelmiyo vs...

şansınızı deneyin,sonuçta gümrükten geçmezse geri yollanıyo adama adamda size refund yapar bi sorununuz olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Universal Remote Control cihazlarından herkes edinmeli bence :) Şahsen bugün çok eğlendim TeknoSa'da dolaşırken ^^ Cebin içinden de çekiyor bazen :)

Edit : Şu küçük anahtarlık olanlardan bahsediyorum. 7 tuş var üstünde ve her televizyona programlanabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe adamlara hayran oldum desem yeridir :)

1 ay önce verdiğim için siparişi unutmuşum neleri sipariş ettiğimi ve dün hesabıma baktım 2 tane eşya eksik göndermişler. Bu konuyu belirten bir şikayet mail'i attım ve 5 dk içinde cevap aldım. Paketlerden herhangi bir imzalı kağıt çıkıp çıkmadığını sordular. Çıkmıştı ama ben attım onları ayrıca geri gönderildiğine dair birşey yazmıyordu dedim. Atmayın o tip kağıtları bir dahaki siparişinizde dedi, onların fotoğrafını çekerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz dedi. E ben attım nolcek şimdi dedim ve 2 gün içinde aynı ürünleri tekrar kargoya veriyoruz dediler.

Eşyalara ne olduğu konusunda bir fikrim yok yani gümrükte takılması için bir sebep yok biri pilli ufak elektrik süpürgesi diğeri 7'li set halinde şu zeka oyunlarından (iki çivi birbirine geçmiş nasıl çıkar tarzı) PTT'nin yüce servisinde bir sorun olabileceğini düşündüm ancak iki sorunda da adamların bir suçu yok gibi görünüyor. Buna rağmen 15 dakika içinde tekrar yolluyoruz cevabını aldım. Thnx Dx.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...