slickers Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Vodafone'un şu sıralar gösterimde olan reklamları ne kadar saçma ne kadar halamında bıyığı olsa tarzında reklamlar. Yok ali ingilzce kursuna gitcekmiş ama babasının hattı vodafone değil diye gidememiş babasının hattı vodafone olsaymış babası ne kadar ödeyeceğini bilirmiş aliyide kursa yollarmış o zaman karşı reklam yapsalar alinin babası vodafone kullanıyor diye ali ingiltereye dil kursuna gidebiliyormuş ama uçak düşüyormuş ali ölüyormuş alinin babası avea kullansaymış ne kadar ödiyeceğini bilemezmiş oğlunuda kursa mursa yollamazmış deli oldum ya ne kadar saçma hiç imla kurallarınada uymadım o kadar sinirlendim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sakin. farklılık olmuş. evet biraz sıkıcılar, ama bu kadar kızılacak da değiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Vodafone'u basalım ateşe verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ya bu nasıl bir pazarlama tekniğidir yok bi kız war hattı vodafone olsaymış elemanın biriyle tanışabilcekmiş yani evde kalan kızlara duyurulur hattınız vodafone olması gerekiyormuş saçma gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Belki sırf hattı vodafone olmadıgı için sinemaya giremeyip sokakta yürürken köşe başında hayatının aşkına çarpıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=yTm9O6Ef2fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar