Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ikinci bir kedi

Heimdall

Öne çıkan mesajlar

Bizim Thor 2 gün Doris'e hakimiyetini gösterdi. 4-5 gün sonra beraber oynarlar. Doris'te Thor'dan biraz dayak yedi ama ciddi değil sadece buranın hakimi benim demek istiyordu. Doris 2.5 aydır bizde. Şimdi beraber uyuyorlar birbirlerini yalıyorlar falan :D

Birde bırakın dişi yanınızda uyusun çok tatlı bir olay. Doris bizle yatıyor. Thor'sa yalnız kurt kendi köşesinde uyuyor. Salonda uyuduklarında Thor uyuduktan sonra Doris gidip sokuluyor Thor'a beraber uyuyorlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:

irin said:
bence ne olursa olsun bir dişi almalısın her kosulda anlasmaları daha kolay olacaktır.)

katılmıyorum.
kısırlaştırıldıktan sonra dişiler bir süre sonra kafayı yiolar gördüüm kadarıyla oraya buraya sürünüp MAAAOOW luyolar arada. erkekler gayet normal kalıyo.

abi bizim dişiyide kısırlaştırdık hayvan paranoyak oldu , bi tek mama istediği zaman geliyo miyav çekiyo okadar askdoaskdo
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Heimdall said:

ne seçebilirim peki?
özellikle az tarama gerektiren bi tür almak istiyorum. van kedisi falan nasıl olur?

esimin kisirlastirilmamis erkek van kedisi vardi. 2 sene kadar beraber yasadik, 12 yasinda iken evden kacti. 2 yillik deneyim ile genelliyorum, ancak boncuk tan gordugum kadariyla cok agresif bir tur, ozellikle kisirlastirmaz isen erkekleri. rahmetli cok sert oyun oynardi ve seni taniyamazsa ozellikle karanlikta saldirganlasiyordu. esim korkusundan evde isiklari acardi bir yerden bir yere giderken.

duyma sorunu olan bir taneye denk gelirsen agresifligi artiyor.

su andaki kedimiz jelibon un hic boyle olaylari yok :) bildigin sokak kedisi. cok uysal bir hayvan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...