kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 selamlar, yeni açılacak serverların duyuruları nereden yapılıyor? (EU) eskiden takip ediyordum bir yerden de şimdi bulamadım? hani yok diceksiniz belki de önceden 2-3 yeni açılan servera direk açılmadan plan yapıp girmiştik falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yardım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 şöyle soruyorum o zaman: en son hangi server açıldı PVP için EU'da? veya nerden öğrenebilirim açılış tarihini serverların? edit: realm'di di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 karazhan ve boulderfist sanırım son açılanlar, başka açıldı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Any realm in Vindication battlegroup. They all were released at the same time - at TBC launch date. cevap arayan görsün... yeni realm de daha düşünmüyorlarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Evet Vindication battle grubundaki en son açılanlar. TBC ile geldiler zaten. Artık millet bırakmaya başladığı için serverlar dolmuyor, serverlar dolmayınca açılmayacak tabi yeni serverlarda. Ben de bekledim bayağı bir süre ama malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ben beklemeyi düşünüyorum da bakalım ne zaman açılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kalabalık bir serverda açıp yeni server açılınca migrate yapabilirisniz. nasılsa bedava migrate açarlar oralara. bi de yeni serverda dungeon yapacak adam bulamazsın, bg lerde 30 saat sıra beklersin tek avantajı lag olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ya arkadaşın durumu şey sanırım, kendi guildimi kurayım server first yapayım fln sanırsam. Ben de denemiştim bir ara, pek parlak olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bekleme WOTLK'a kadar yeni realm açılmaz. Karakter transfer çıktı beri yeni realm isteyen kalmadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar