Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bu Youtube videolarının hepsi 4 Aralık 2007 Ankara Tunalı Gölge Canlı Performansımızdandır. İzleyip yorum yaparsanız çok iyi olur. Another Brick In The Wall Sad But True How You Remind Me(Türkçe Cover) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Şuanda sadece Another Brick In The Wall'u izledim, yorumunuzu katmışsınız, hernekadar Pink Floyd'un böyle yorumlanmasını sevmesemde sizin seçiminiz tabiki. Asıl eleştirim bence solodaki bendler hiç olmamış... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yorumun için sağol , bu arada bir kez bile bakıp da yorum yazmaya tenezzül etmeyenlere de teşekkürler , forumlardan soğutuyosunuz insanı. Bende bundan sonra sadece işime gelen herşeyi okuyup bir daha post atmıycam nasılsa cevap almıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 zaman problemim ve kotam yüzünden ikisini izledim. pink floyd şarkılarının daha sakin yorumlanması gerektiğini düşünenlerdenim. enstrümental olarak gayet iyi ancak bence aslına daha yakın olarak yorumlansaydı daha güzel olabilirdi. sad but true benim cover kriterlerime göre süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 dinledim coverların ilk 10 saniyelerini, tam kapatıyodum sayfayı baktım sitem etmişsin yorum yok diye, yaziym dedim,, hatta geri döndüm biraz daha pink floyd dinliym dedim gitarist bişiler yaptı kapattım sonuna doğru, bazı parçaları tamamen değiştirmek çok güzel olabiliyor, yapanlar da var, ben de öylesini seviyorum:_) ne biliym farklı bişey göremedim ben, aynen duruyo şarkılar sanki, bar grubu kimliğinde gayet eğlenceli bi grup gibi geldi bana, başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bleeding said: Yorumun için sağol , bu arada bir kez bile bakıp da yorum yazmaya tenezzül etmeyenlere de teşekkürler , forumlardan soğutuyosunuz insanı. Bende bundan sonra sadece işime gelen herşeyi okuyup bir daha post atmıycam nasılsa cevap almıycak. e zaten öyle yapman gerek.işine gelenlere mesaj atman gerek her topiğe atma çabası içine girersen laf yersin zaten. ayrıca ben cover yapan grulardan ölesiye nefret eden biri olabilirim ama bunu yazmak zorunda değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar