jankis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 havaalanında nası karşılarsa neye işaret geyikleri dağıttı beni eauheau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 işareti veriyorya george mendili çıkarıyor flan orası bayağı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 mendili çıkardığı sahne de yarıcıydı. ya zaten ben bu dizide yarılmadığım bölüm hatırlamıyorum ki çoğu bölümünü izlemişimdir, çok az kaçırmışımdır[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Forza Seinfeld!![hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 süperman olması açık açık uçan pelerinli süperman görmemiz anlamına gelmiyo. mesela ilk bölümdeki süperman görüntüsü, jerry'nin otururken giydiği mavi dar gömlek ve kırmızı tayt gibi bişey. başka bi bölümde buzdolabındaki mıknatıslı süperman. böyle ufak tefek şeyler.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bu ilk bölüm deildi di mi?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 HASTASIYIM! nihahahahah yine basladik :) ayrica bu gayet ilk bolumdu...[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 yok deilmiş ilk bölüm[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bugn costanza nın bi sesi vardı.duyar duymaz gülmeye başladım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bugün izleyemedim halı saha maçım vardı sabah 5'te izlicem inşallah uyuyakalmazsam[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yarim saat onceydi tekrari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 sitesinde 5'te yazıyo dava açarım valla cnbc-e'ye[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 walla tekrar ettiler belki 5te bi daha wardir tekrari bilemiicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 baktım sitesinden hem 12 hem 5 sanırım. 5'tekinin yanında yıldız var. aha böyle ---> * o ne demek aceba[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 tekrar demek :P ama niye 24tekinin yanina koymamislar bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 belki 5'teki bi önceki günün tekrari falandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yok izledim farklıydı pzts günkünden[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Eski bölümlerde monologlara daha çok yer ayırmışlar, ama monologlar daha iyi kanımca. Onun haricinde: *!It's a signal Jerry, IT'S A SIGNAL!!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bugünkü bölümü izlediniz mi ? - Bende mimarım. ahuahuaha koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 - tell her that I'm an architect - you are an architect ?? - am I not ? yarıldım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Art Vandaley diyorum baska bisi demiorum hehe imzamda Buck Naked mi Art Vandaley mi kullansam die az dusunmemistim zamaninda hehe[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben bu bolumlerı serettım ya.. neyse bırkez daha bıle seredebılırm..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bugünkü bölümü 6. seyredişim falandı ama hala gülüyorum ya. bu kadar inanılmaz bir dizi olamaz :) kumandayı evin çeşitli yerlerine doğru tutup düğmeye basması süperdi, bi de "THE DOOR MUST BE CLOSED !!!!!" ahah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bugünkü bölüm süpperdi ya hele bi ara atıştılar jerry kazandı orda koptum sonra elain çıkarda metreyi ölçmeye başladı ben orda yarıldım gülmekten war ya son bölümlere yakın bi bölümde Porto Rico Flag bölümünde hani Black Saab bölümü oluodu ya orda bi dialog war şimdi bunnar tuvaleti kullanmak için ev bakıolar :) jerry gelio dio evi alcam flm kadın da dio Art Vendeley de bu evle ilgilenio jerry'nin cvp "Art Vendeley!!Now You will see the betting race!!" burda acaip yarıldım ve KRAMER yüce kramer o da Mr. Pennypacker ahahahah[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Art vendaley in nasıl ortaya çıktığını gördüm yaa o yeter bana. "Art Core... daley" "Yok vandelay daha iyi" I' m an architect müthişti müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar