Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seinfeld bugun saat 20:00 da!

Volfied

Öne çıkan mesajlar

süperman olması açık açık uçan pelerinli süperman görmemiz anlamına gelmiyo. mesela ilk bölümdeki süperman görüntüsü, jerry'nin otururken giydiği mavi dar gömlek ve kırmızı tayt gibi bişey. başka bi bölümde buzdolabındaki mıknatıslı süperman. böyle ufak tefek şeyler.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

HASTASIYIM!

nihahahahah yine basladik :)

ayrica bu gayet ilk bolumdu...[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Art Vandaley diyorum baska bisi demiorum hehe

imzamda Buck Naked mi Art Vandaley mi kullansam die az dusunmemistim zamaninda hehe[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

bugünkü bölüm süpperdi ya hele bi ara atıştılar jerry kazandı orda koptum sonra elain çıkarda metreyi ölçmeye başladı ben orda yarıldım gülmekten war ya
son bölümlere yakın bi bölümde Porto Rico Flag bölümünde hani Black Saab bölümü oluodu ya orda bi dialog war şimdi bunnar tuvaleti kullanmak için ev bakıolar :) jerry gelio dio evi alcam flm kadın da dio Art Vendeley de bu evle ilgilenio jerry'nin cvp "Art Vendeley!!Now You will see the betting race!!" burda acaip yarıldım
ve KRAMER yüce kramer o da Mr. Pennypacker ahahahah[hline]Ardenia UO Shard
Bilmediğinize Yolculuk...
Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler...
Çok Yakında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...