Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 2 günlük aradan sonra az önce WoW'a bir gireyim dedim. Her zaman kullandığım şifremi yazdım, ancak giremedim. Şifreniz veya kullanıcı adınız hatalı mesajı veriyor her seferinde. Test etmek için account management bölümüne girdim WoW'un resmi sitesinden, oraya bağlanabildim. Şifremde bi sakatlık vardır dedim şifremi değiştirdim, oyuna iki şifremi de yazarak girmeye çalıştım ama nafile. Hala giremiyorum, nedir bunun sebebi? t$k.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Acc. managementa girebilmen enteresanmis. Teknik bi sorun olmadan tek olasi aciklama server dosyasinin US'e donmus olmasi ama kendi kendine olacak is degil o da. Support'a ulas bi istersen.
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 WoW'da şifre ve username'de büyük - küçük harf farketmiyor.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Username'de etmez de sifrede etmediginden emin misin? Hic denemedim ama farketmek zorunda yani, sifrede farketmiyorsa hashlemeden sakliyorlar demektir ki bu bi guvenlik skandali olur :p edik: denedim farketmedi, yuh :)
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 realmlist aynıydı, repair attım düzeldi. sağolun yardımlarınız içün.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Baggio said: Username'de etmez de sifrede etmediginden emin misin? Hic denemedim ama farketmek zorunda yani, sifrede farketmiyorsa hashlemeden sakliyorlar demektir ki bu bi guvenlik skandali olur :p edik: denedim farketmedi, yuh :) ben de yuh demek istiyorum hatta pes demek istiyorum
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Dusununce ama, once yazilan sifreyi lowercase hale getirip ondan sonra hashliyor olabilirler. Yine de mumkun kombinasyon sayisini ciddi sekilde dusuruyor boyle bisey.
Öne çıkan mesajlar