Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 2 günlük aradan sonra az önce WoW'a bir gireyim dedim. Her zaman kullandığım şifremi yazdım, ancak giremedim. Şifreniz veya kullanıcı adınız hatalı mesajı veriyor her seferinde. Test etmek için account management bölümüne girdim WoW'un resmi sitesinden, oraya bağlanabildim. Şifremde bi sakatlık vardır dedim şifremi değiştirdim, oyuna iki şifremi de yazarak girmeye çalıştım ama nafile. Hala giremiyorum, nedir bunun sebebi? t$k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 capslock acik kalmis olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Acc. managementa girebilmen enteresanmis. Teknik bi sorun olmadan tek olasi aciklama server dosyasinin US'e donmus olmasi ama kendi kendine olacak is degil o da. Support'a ulas bi istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 WoW'da şifre ve username'de büyük - küçük harf farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Username'de etmez de sifrede etmediginden emin misin? Hic denemedim ama farketmek zorunda yani, sifrede farketmiyorsa hashlemeden sakliyorlar demektir ki bu bi guvenlik skandali olur :p edik: denedim farketmedi, yuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 realmlist aynıydı, repair attım düzeldi. sağolun yardımlarınız içün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Baggio said: Username'de etmez de sifrede etmediginden emin misin? Hic denemedim ama farketmek zorunda yani, sifrede farketmiyorsa hashlemeden sakliyorlar demektir ki bu bi guvenlik skandali olur :p edik: denedim farketmedi, yuh :) ben de yuh demek istiyorum hatta pes demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Hehe lesser programming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Dusununce ama, once yazilan sifreyi lowercase hale getirip ondan sonra hashliyor olabilirler. Yine de mumkun kombinasyon sayisini ciddi sekilde dusuruyor boyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar