Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kusura bakmayin.(leave)

-Neiloth-

Öne çıkan mesajlar

Ekmek said:
Abi arma seninki çok acayipti ama ya.
Bende faceless void var, adama sende hack var ultimde hareket ettin kapat onu diyorum adam kendini savunuyor hahaha.

Aahahaha. Hatırlıdıkça gülüyorum. İlk kez oynadığım zamandı. Alışık değilim tabi geyiğe. Hack diyince bi anda dedim nooluyoz. Sonra mh yi kıs falanda diyince ciddi sanmıştım :]. Çok safmışım yaa. ADAM YEMEK YASAKLANSIN
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
neiloth bizim geyik anlayisimiz bu. tak fisi dediysem geyik yapiyorumdur, ne cekecen fisi, isin gucun yok fisin yuvasiyla mi oynayacaksin :P

Thau dun sana biraz gereksizce agir girdim pardon keyfim kactikti bu aralar cok atar yapiyorum, dikkatli olurum, yanniz orda amac calmak degildi yine de diyim... oyle 4 kisinin arasindan cok kacan kenkler oldu, ona hitaben garantiye almaydi benim yaptigim o kadar.

peace out d00ds.

Abi orda ben geyiğe sarmaya çalışmıştım. Chain falan atmıyordum. Çalarım malarım yanlıslıkla falan die. Hani bende chain kullancam falan diye söylemeye çalışıyordum. Ama baktım sen sert girince bende direk savunmaya geçtim :). Önemli deil

Fakat ondan sonraki oyunda düşmem çok kötüydü. Onun içinde kusura bakmayın. Net koptu ordada. O günden beride zaten girmiyorum paticik serverına. Yine elektrik gitmesi veya net kopmasını göze alamam. Ama şimdi evimdeyim. Tekrar gelirim paticik serverına.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...