Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Evet uzun süredir mutilate oynuyorum rogue ile ve sıkılmaya daha doğrusu biraz değişiklik aramaya başladım. Mace yanı hemo buildler (cooki cutter tabiri caiz ise)cidden ilgimi çekiyor. Duyduğuma göre 0 31 30 gibi olan talent tree çok kullanılıyormuş. Yetenek olarak çok parlak olmadığımı düşünürsek rogue ile bana en bi beleşçi Talent treeyi yazarmısınız mace stun ve hemo kullanacak olan. Sadece ve sadece BGda PvP yapıcak, mümkünse herkesi kesecek özellikle %50hp altındakileri. Evet tiskinç bir rogue'um. Ama mümkünse 0 31 30 gibi değilde direk link vererek tavsiye yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 30/0/31 dagger buildi abi. İstediğin oyun stili daggerla olur, ambush, mümkünse backstab ve 5cp finisher repeat stili. hemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?0000000000000000000003020550122045100000010005002530002321110500000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Hemo Mace (İstersen, criteki 5 pointi AP'ye vs. verebilirsin ben crit'i seviyorum.)(Bir de şu var adrenalin rush mı yoksa premed mi karar vermek gerekiyor, bence AR çok daha etkili.) http://www.wowhead.com/?talent=f0xZ0xEzrVx000kZxMe0MhRo Shadowstep Daggers(Ben çok eğleniyorum bu buildle, 6k civarı vuran ambush tadından yenmiyor, bir de dirty deeds'in yeni özelliği sayesinde hpsi%35'in altındaki shadowstep atılmış bir target ölü bir target haline geliyor.) http://www.wowhead.com/?talent=f0xfoxZhZEMccMMRcLst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ha bu yeni 2.3 modası build. camo yerine opportunity olması faydalı olur. onun dışında ben olsam gouge yerine lightning reflexes alırdım çünkü elusiveness + prep olacak ve toe to toe oynamak zorunda kalacaksın hemo için. hemo normalizationın kalkmasına kadar herşey çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Turkce meali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Hemo 2.4'e normalize edilmedi mi? Geri mi alındı o olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 http://www.wowhead.com/?talent=fZ0xEzrVt000oZxMe0MuRoL ayrica evet normalize edildi, ustune damage 110% olacak 2.3.2'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bir söylentiye göre 110% normalized hemo 2.3 öncesi hemodan daha kötüymüş Ama gerçekten saçma derece op dı AR prep, Blizzard'ın tek yapması gereken prepin AR yi resetlemesini engellemekti, yapmadılar hıyarlar hemo nerf yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Absolut said: Turkce meali? Yaşından başından utan git gelinlerimi yetiştir, geliştir..ne işin var hala oyunlarda. İmza: Sen damadını gördün feysbuk'da da ben gelinlerimi son halini göremedim diyen -cüce rahip- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Beşikkertmesi mi çocuklarınız hayrola? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 http://www.wowhead.com/?talent=fZhhVbrVt0M0oZxMe0bGRoL tam pvp lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Peki hemo mace için main hand ve OH silah hızları nasıl olcak? MH en yavas max dmglı, OH bulabileceğim en hızlısı mı? (tabi adam gibi dmglı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ne kadar hızlı o kadar iyi ( dps den ödün vermeden ) Sonuçta shiv in energy si weapon speed le doğru orantılı olduğu için pvpde de bolca shiv kullanacağın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Absolut said: Peki hemo mace için main hand ve OH silah hızları nasıl olcak? MH en yavas max dmglı, OH bulabileceğim en hızlısı mı? (tabi adam gibi dmglı) Mace ile swordlar hız konusunda aynıdır. MH Yavas OH Hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Normalized haldeyken main hand'in yavaş olmasının bir manası yok. Ben dün denedim bu buildi, memnun kaldım ama bence senin aradığın şeyden uzak, 30/0/31 dagger tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 deadwoll said: 6k civarı vuran ambush tadından yenmiyor, Resilience çıktığından beri bunlar hayal oldu malesef :( Dagger oyuncusuyum ve pvp de mutilate in shadowstep->ambushdan daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 MH mace alana kadar mutilate devam edicem sonra denemelik bi mace hemo build yapıcam bakalım ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Absolut said: MH mace alana kadar mutilate devam edicem sonra denemelik bi mace hemo build yapıcam bakalım ne olcak. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Rondar said: Resilience çıktığından beri bunlar hayal oldu malesef :( O dmg, wsg'de buffla verilen dmg (res.li setlere), yoksa arenada ss ambush ortalama 4k civarı vuruyor. Hoş arenada da ss ambush atılmaz çok uç durumlar hariç. premed ss cs bs ks bs vs. genelde sistem. (Tabii poi yememişse adam offhandin cinsine göre shiv var arada bir yerlerde :P) Ben arenada mutilate kullanamıyorum bir de, gerçi lagla da ilgili bir şey ama anlamadım gitti. Bu arada masterhaplo'nun makrosuna çöktüm hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mace Rogue cok güzel orada %6 yazıyor ama ben inanmıyorum o oran daha fazla :) 31 - 30 mace rogue talenti hemde Arena için vazgecilmez Multilate varken ambushun yanından gecmem :) @MasterHapLo verdiği makroyu kesinlikle kullan. Hatta Ghost Strikeda kullanarak Dodge arrtırabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 1.5-1.7 hızında bir mace çılgınca vuruyor dersek zaten her karşılaşmada min. 1 kez proclar mace stun gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mace stun baya procluyor. Hatta bir ara shadow labden düşen mace, bs mace'i ve haste trinketleriyle combo pointlere SnD açarak oynamayı denemiştim baya eğlenceli oluyor asdasfas. Ama mesela bir proc varken öteki procladığında boşa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar