Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni baştan yarat /hemo mace

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Evet uzun süredir mutilate oynuyorum rogue ile ve sıkılmaya daha doğrusu biraz değişiklik aramaya başladım. Mace yanı hemo buildler (cooki cutter tabiri caiz ise)cidden ilgimi çekiyor. Duyduğuma göre 0 31 30 gibi olan talent tree çok kullanılıyormuş. Yetenek olarak çok parlak olmadığımı düşünürsek rogue ile bana en bi beleşçi Talent treeyi yazarmısınız mace stun ve hemo kullanacak olan. Sadece ve sadece BGda PvP yapıcak, mümkünse herkesi kesecek özellikle %50hp altındakileri. Evet tiskinç bir rogue'um.
Ama mümkünse 0 31 30 gibi değilde direk link vererek tavsiye yazarsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hemo Mace (İstersen, criteki 5 pointi AP'ye vs. verebilirsin ben crit'i seviyorum.)(Bir de şu var adrenalin rush mı yoksa premed mi karar vermek gerekiyor, bence AR çok daha etkili.)
http://www.wowhead.com/?talent=f0xZ0xEzrVx000kZxMe0MhRo

Shadowstep Daggers(Ben çok eğleniyorum bu buildle, 6k civarı vuran ambush tadından yenmiyor, bir de dirty deeds'in yeni özelliği sayesinde hpsi%35'in altındaki shadowstep atılmış bir target ölü bir target haline geliyor.)
http://www.wowhead.com/?talent=f0xfoxZhZEMccMMRcLst
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu yeni 2.3 modası build. camo yerine opportunity olması faydalı olur. onun dışında ben olsam gouge yerine lightning reflexes alırdım çünkü elusiveness + prep olacak ve toe to toe oynamak zorunda kalacaksın hemo için. hemo normalizationın kalkmasına kadar herşey çok güzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rondar said:
Resilience çıktığından beri bunlar hayal oldu malesef :(

O dmg, wsg'de buffla verilen dmg (res.li setlere), yoksa arenada ss ambush ortalama 4k civarı vuruyor. Hoş arenada da ss ambush atılmaz çok uç durumlar hariç. premed ss cs bs ks bs vs. genelde sistem. (Tabii poi yememişse adam offhandin cinsine göre shiv var arada bir yerlerde :P)

Ben arenada mutilate kullanamıyorum bir de, gerçi lagla da ilgili bir şey ama anlamadım gitti.

Bu arada masterhaplo'nun makrosuna çöktüm hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Mace Rogue cok güzel orada %6 yazıyor ama ben inanmıyorum o oran daha fazla :) 31 - 30 mace rogue talenti hemde Arena için vazgecilmez

Multilate varken ambushun yanından gecmem :)

@MasterHapLo verdiği makroyu kesinlikle kullan. Hatta Ghost Strikeda kullanarak Dodge arrtırabilirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...