Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Al Lowe'un böyle eski bir oyunu vardı, çizgi film grafikli komedi adventure oyunuydu. Şimdi onu tırtıklayıp bulmayı deniycemde hali hazırda elinde olan birisi varsa XP de sorun çıkartıyormu söyleyebilirse sevinirim :> Saatlerce arayıp 1 kbps de indirip sonra patlamak istemiyorum ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 halen 1kbps varmıymış yav? ilk internetle karşılaştığımda 14kbps görmüştüm ben. bayağı yavaştı o. (gerçi çok geç görmüşüm interneti, o sırada üniversitede olanlar 7kbps zamanını felan da görmüş) bu arada belki internette bununla ilgili xp patchi vardır. dos oyunuysa dosbox var onla açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yok hani 1 seed 238 leecher olunca 1 kbps hızlı sayılıyor :> compatibility win95, 256 color, full screen yapınca sorunsuz çalışıyormuş neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abandonware olmadığı için download linkleri yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar