Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Merhaba arkadaşlar şimdi başından geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Ben bir anlam veremedim belki siz yardımcı olabilirsiniz. Şimdi dersanede X diye bir kız var ben bu kızın arkasında oturuyordum hep. Sonra bugün yerim dolu olduğu için yanına oturdum pek muhabbetimiz yok. Anca ''ders ne? , kaç puan aldın? '' filan. Neyse tenefüstü ben tuvaletten geldim sınıfa, baktım kız kitap okuyor kucağına koymuş kitabı. Usulca yanına oturdum. Göz ucuyla baktım kitapda Kanuni Sultan Süleymanın resmi vardı. Birde kuşe kağıda basılmış, Secret gibi böyle kağıdı çok kaliteli gözükor, renkleri filan süper. Kununinin resmini görünce sayfada, ilgimi çekti. Kıza dönüp ''kitabın ismi ne?'' diye sordum. Ve şu cevabı aldım: ''Kusura bakma benim için çok özel bir kitap söyleyemem.'' Tabi ben kaldım mal gibi. Gayet normal bir şekilde kitabın ismini soruyorum aldığım cevaba bakın. Hayır mesela ne diyim direk kitabın ismini 'Osman' filan diye atsa bu kadar ilgimi çekmeyecek. Sanki kıza ''Günlüğünü okuyabilir miyim?'' diye soruyorum. Sadece isim lan bu, mal kız. Birde sonradan ekledi kitap dışarda satılmıyormuş dedi. Çantasına sakladı sonra. Ne insanlar var yahu. İnsanı hasta ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Gerçekten de malmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 abi seks kitabıdır belki çantasından araklasaydın tenefüste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 montla sıçırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Sıçırt ne ya ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ülkü ocakları aylık şeysidir dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 peki şu yonden bakalim seninle sadece bir merhabasi olan bir insandan sana ilgilendigi şeyden bahsetme zorunlulugu varmis gibi konusman ne kadar dogru? belki kiz icin gercekten ozel, belki tanimadigi bi adama soyleyemecegi kadar ozel? veya herhangi bir kitap da sirf sen bi git diye demistir? said: Sadece isim lan bu, mal kız. selam burasi forum. hani diyorum ki azicik dikkat etsek? kurallar falan, hani tam tepede, cok da uzun değil 5 tanecik 1 tanesi de fasulyeden. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 feminist mod (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 "o zaan bye", diyerekten uzaklaşsaymışsın keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 said: seninle sadece bir merhabasi olan bir insandan sana ilgilendigi şeyden bahsetme zorunlulugu varmis gibi konusman ne kadar dogru? Abi tamamda yani sınıf arkadaşıyız sonuçta, gerektiğinde benden uc istiyor ben ondan istiyorum. Hayır kitap ismi bu, 'kitabı versene inceleyeyim' filan demiyorum ki. Kitabın 'ismini söyler misin' diyorum. Kız bana dersi sorduğunda 'seni yeterince tanımıyorum' demem çok mu normal bir şey ayrıca. Söylemek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bak abicim. okudugu seyi soylemek zorunda falan değil, o konuda hiç boşa israr etme. herbişey olabilir yani ayrica ben olsam orda cingar cikartirdim, o sadece "cok ozel soyleyemem" demis, insamis gayet de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cidden garipmiş arkadaş..sorunlu sanırsam :) boşver be ya içerleme bu kadar..peki çay demleyelim o zaman deseydin keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Telefonunu isteseydin, ilerletirdin olayı. Yeri geliyor uç veriyormuş bak, telefonunu mu vermeyecek? Hem vermek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 feminist olmayan mod istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 dory tamamen sacmaliyosun kiz olarak bakiyosun butun herseye her kitap okuyan kitap seven insanokudug kitabi paylasmai sever ama suda var her kitap okurken ne okuyosun diye soran mala bi siktir git demek ister kiz dgrusunu yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sorma tarzindan kil kapmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abi yok bakın kız orada kitaba konsantre olmuş bir biçimde değildi. Zil çaldı ben sınıfıma geldim. Ses gürültü yerime oturdum. Kızla göz göze geldim 'kitabın adı' ne diye usulce sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ki zaten hani adam vapurda, otobüste sormamış ki, bir nevi kısa dönemde olsa sıra arkadaşı. Ayrıca bana özel lafı saçma, gitsin söylemiyorum desin, bana özel nedir ya. Sanki ped markası sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Şimdi dersanede X diye bir kız var ben bu kızın arkasında oturuyordum hep. Sonra bugün yerim dolu olduğu için yanına oturdum pek muhabbetimiz yok. Anca ''ders ne? , kaç puan aldın? '' filan. Ne derece muhabbetiniz var bilemem de hele ki günaydın , selam , vs gibi kelimeleri bile pek kullanmayacak derecede muhabbetiniz varsa puanını sormak bile öeh dedirtecek bir durum bence. Neyse tenefüstü ben tuvaletten geldim sınıfa, baktım kız kitap okuyor kucağına koymuş kitabı. Usulca yanına oturdum. Göz ucuyla baktım kitapda Kanuni Sultan Süleymanın resmi vardı. Birde kuşe kağıda basılmış, Secret gibi böyle kağıdı çok kaliteli gözükor, renkleri filan süper. Kununinin resmini görünce sayfada, ilgimi çekti. Kıza dönüp ''kitabın ismi ne?'' diye sordum. Ve şu cevabı aldım: ''Kusura bakma benim için çok özel bir kitap söyleyemem.'' Tabi ben kaldım mal gibi. Gayet normal bir şekilde kitabın ismini soruyorum aldığım cevaba bakın. Yanlış. Yanıma durduk yere bir kız gelse kitabımı unuttum, şu soru hede şu soru hödö dese tamam da "slm nbr" tadında muhabbet etmeye kalksa ben de terslerim. Doğal bir olay yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Madem utanıyorsun ne şeyime getiriyorsun ortama derler adama. Öbür yandanda büyütmenin alemi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bence gizem yaratmış kız. keşfetmen için önüne yem atıyo sen burda konu açıyosun çok yazık.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Kitabın adı ingliş falansa, yanlış telaffuzdan tırsmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ahaha cevap süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 iyi bir gününe denk gelmemiş olabilirsin. başka zaman tekrar dene. ben de günümde olmayınca tersleyip dururum insanları; ilginç davranışlarda bulunurum. hatta istemeden kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 mal kızmış :P şaka bi yana o kız gelir bi kaç gün sonra o gün için özür diler bak görürsün. hatta bilemıyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar