Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlar gerçekden garip

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar şimdi başından geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Ben bir anlam veremedim belki siz yardımcı olabilirsiniz.

Şimdi dersanede X diye bir kız var ben bu kızın arkasında oturuyordum hep. Sonra bugün yerim dolu olduğu için yanına oturdum pek muhabbetimiz yok. Anca ''ders ne? , kaç puan aldın? '' filan.
Neyse tenefüstü ben tuvaletten geldim sınıfa, baktım kız kitap okuyor kucağına koymuş kitabı. Usulca yanına oturdum.

Göz ucuyla baktım kitapda Kanuni Sultan Süleymanın resmi vardı. Birde kuşe kağıda basılmış, Secret gibi böyle kağıdı çok kaliteli gözükor, renkleri filan süper. Kununinin resmini görünce sayfada, ilgimi çekti. Kıza dönüp ''kitabın ismi ne?'' diye sordum. Ve şu cevabı aldım:
''Kusura bakma benim için çok özel bir kitap söyleyemem.''

Tabi ben kaldım mal gibi. Gayet normal bir şekilde kitabın ismini soruyorum aldığım cevaba bakın.

Hayır mesela ne diyim direk kitabın ismini 'Osman' filan diye atsa bu kadar ilgimi çekmeyecek. Sanki kıza ''Günlüğünü okuyabilir miyim?'' diye soruyorum. Sadece isim lan bu, mal kız.
Birde sonradan ekledi kitap dışarda satılmıyormuş dedi. Çantasına sakladı sonra. Ne insanlar var yahu. İnsanı hasta ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

peki şu yonden bakalim
seninle sadece bir merhabasi olan bir insandan sana ilgilendigi şeyden bahsetme zorunlulugu varmis gibi konusman ne kadar dogru?
belki kiz icin gercekten ozel, belki tanimadigi bi adama soyleyemecegi kadar ozel?
veya herhangi bir kitap da sirf sen bi git diye demistir?

said:

Sadece isim lan bu, mal kız.

selam burasi forum.
hani diyorum ki azicik dikkat etsek?
kurallar falan, hani tam tepede, cok da uzun değil 5 tanecik 1 tanesi de fasulyeden.
tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
seninle sadece bir merhabasi olan bir insandan sana ilgilendigi şeyden bahsetme zorunlulugu varmis gibi konusman ne kadar dogru?

Abi tamamda yani sınıf arkadaşıyız sonuçta, gerektiğinde benden uc istiyor ben ondan istiyorum. Hayır kitap ismi bu, 'kitabı versene inceleyeyim' filan demiyorum ki. Kitabın 'ismini söyler misin' diyorum.

Kız bana dersi sorduğunda 'seni yeterince tanımıyorum' demem çok mu normal bir şey ayrıca.

Söylemek zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi dersanede X diye bir kız var ben bu kızın arkasında oturuyordum hep. Sonra bugün yerim dolu olduğu için yanına oturdum pek muhabbetimiz yok. Anca ''ders ne? , kaç puan aldın? '' filan.

Ne derece muhabbetiniz var bilemem de hele ki günaydın , selam , vs gibi kelimeleri bile pek kullanmayacak derecede muhabbetiniz varsa puanını sormak bile öeh dedirtecek bir durum bence.

Neyse tenefüstü ben tuvaletten geldim sınıfa, baktım kız kitap okuyor kucağına koymuş kitabı. Usulca yanına oturdum.

Göz ucuyla baktım kitapda Kanuni Sultan Süleymanın resmi vardı. Birde kuşe kağıda basılmış, Secret gibi böyle kağıdı çok kaliteli gözükor, renkleri filan süper. Kununinin resmini görünce sayfada, ilgimi çekti. Kıza dönüp ''kitabın ismi ne?'' diye sordum. Ve şu cevabı aldım:
''Kusura bakma benim için çok özel bir kitap söyleyemem.''

Tabi ben kaldım mal gibi. Gayet normal bir şekilde kitabın ismini soruyorum aldığım cevaba bakın.

Yanlış. Yanıma durduk yere bir kız gelse kitabımı unuttum, şu soru hede şu soru hödö dese tamam da "slm nbr" tadında muhabbet etmeye kalksa ben de terslerim. Doğal bir olay yaptığı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...