Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 iyi hacım göster kanıtlarını o zaman. karşıda rogue olan takımlarla fire mage olarak yaptıgın maçların sonuçlarının ss lerini al bi görelim. misal bundan sonra yapacagın 10 tane maçın ssi. aralarından seçim yapmayalım pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sen geç kalmışsın buyse bu foruma üzgünüm çok şey kaçırdın. zaman harcayamam seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 İllaki de fire mage frosta göre PvPde daha kırıldan olacaktır. Ama burst dmg gerektiğinde de rakibini çok daha hızlı öldürecektir. Oynayanın karar vereceği zevk alacağı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 SoulCube said: sen geç kalmışsın buyse bu foruma üzgünüm çok şey kaçırdın. zaman harcayamam seninle. link ver hacım o zaman geçmişte başlıklardan okuyayım öğreneyim. hayır senin iddan şu mu şimdi? fire mageler kolaylıkla instant spellleriyle rogue keserler? bunu diyorsan birşeyi de okumama gerek yok. sen pek bi zamanın ötesindesin demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ben dedım onu sende yanlışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bir hışımla gelip nasıl cevap vericeklerini şaşırıyolar alıştım ben böyle şeylere cüce. ama ciddi anlamda tartışmak istemiyorum çünkü şu an bu tartışma ortamında kilit olmuş durumda karşıdaki kişi. ben ne yaparsam ne söylersem onun doğrusu her zmn öne çıkar bi kulpunu bulur konu değişir falan uzun hikayeler. resim koyarsın photoshop derler.video koyarsın adamlar noob derler falan fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Fire mage olarak rogue'u indiriyorsa o rogue oyunu bilmiyordur, yada 5 tane impact tutturmuştur molten armor'la. O kadar yani. full vengeful olsan 4 shot'sın bir dagger rogue'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hiç dikkat etmiyosunuz dimi mesajlara fire mageler rogue döver tabi ice block geldkten sonra gibi bi mesajı görmezden gelmek işinize mi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ice block geldiğinde de çoook über değişiklik olacağını sanmıyorum Rogue vs Fire Mage açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Xo said: ice block geldiğinde de çoook über değişiklik olacağını sanmıyorum Rogue vs Fire Mage açısından.. Neden ki? "CloS varken fire mage'e olen rog oynamayi bilmiyordur" seklinde ozetledim ben son iki sayfadaki mesajlari, Ice Block sadece magic degil herseyi temizliyor, daha ne olsun? Daha uzun sureli olmasi da nova, blink vs. cooldownlari acisindan yararli olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 zırt pırt proclayan frostbite yok, water elemental gibi bir kaybın var.. ice barrier, ice lance.. bir rogue'un en yakındığı durum zaten kite olayıdır, en azından benim öyle.. frost mage'in kite kapasitesi ile fire'ın yarışamayacağı kanısındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Iceblock gelince fire mage'in melee'lere etkisi çooook artacak. O ayrı. Ama yine frost çılgın yahu. Yerine gelecek olan spell zaten hasta, frostbite manyagı olucak bütün sınıflar. Allah yardımcınız olsun sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 frostun pvpdeki en buyuk olayi shatterdir. en azindan fire`a iceblock gelince oyle olacak. yoksa eskidende 1 novayla adam kesiliyodu simdide kesiliyor. biz 5v5te 2 arcanefrost 1 deepfire mage 1 shaman 1 druid kullaniyoruz. rating 1650lerde dolasiyor tabii cok yukselemiyoruz ama firemage 1target nuke yaparken diger 2 mage aoe yaptiginda karsi tarafin healerlarinin isi cok zor oluyor. arcanefrostlarda fireblast falan ile 1target nuke`a destek veriyor. yani pvpde fire mage`e fireball gerdiricek zaman verirseniz gecmis olsun. ama vermezseniz fire mage`in hicbir olayi yok. pvp`de bu. benim gorusum ayrica:) (resilience >pompyro dusunerek yazdim). ama hala pve`de deep arcane 2parca t5 ile arcane`in cok buyuk damageler yapabilecegi kanaatindeyim. ama isin icinde bir suru degisken var. latency, senin yetenegin, diger magelerin yetenegi, raidin komple kapasitesi(digerleri ne kadar cok dmg yaparsa senin yapabilecegin dmg o kadar duser sonucta bossun belli bir hp`si var)bilgisayarinin ne kadar iyi oldugu(fps combatlarda cok etkiliyor castingi) o bosstaki oncelikli gorevin vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu arada elemental konusunda ciddiyim ben, en kil olduğum builddir, hem kitelayıp hem dmg veriyo edepsizler şimdi yenı gelen talentla firespellerin castingıde hızlanıcak sacma sapan olucaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Xo said: ice block geldiğinde de çoook über değişiklik olacağını sanmıyorum Rogue vs Fire Mage açısından.. ben fire günlerime geri dönücem. black temple/hjyal için arcane frost olmuştum. iceblock talent çıkarılıyor olması bugüne kadar gelmiş en mükemmel buff'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 tabi ki çok şahane bir buff.. fire magelere de artık arenada rastlarız ancak bilmiyorum frost hala ağır basıyor ve yeni Icy Veins talenti çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Darklight1903 said: ama hala pve`de deep arcane 2parca t5 ile arcane`in cok buyuk damageler yapabilecegi kanaatindeyim. Kanka kanaatine atliyim.Ben denedim biliyosun,2 parça t5, bolca mana, 120-150 haste ile 3k,3-5k dps görebiliyosun.Ama combat uzadımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 3-3.5k dps mi :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konu ne kadar da uzamış yaw. Bende yeniyetme frost mageim ile kendimden 3lvl yüksek mobu rahat kesiyorum hatta 4 bile kestiğim oldu. Frost nova cooldown kısa olunca hiç melee girmeden rahat rahat kasıyorum. Birde şu videoya bakın derim adamlar black templeda illidan kesiyo tüm mageler frost sebebini söylerseniz sevinirim. (Grim Batoldan corruption) http://www.corruption-guild.org/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Abi bi mage için bu kadar da tartışma, husumet, tatsızlık çıkmaz ki 13 sayfayı dolduracak. (:P) "Being a mage is just like being an Irish. You drink and you fight. Then you drink and fight. Then you drink again and fight. Then.." :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Jay-Jay said: "Being a mage is just like being an Irish. You drink and you fight. Then you drink and fight. Then you drink again and fight. Then.." :)-D tuttum bunu(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Draco Mortis said: Birde şu videoya bakın derim adamlar black templeda illidan kesiyo tüm mageler frost sebebini söylerseniz sevinirim. (Grim Batoldan corruption) http://www.corruption-guild.org/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=105 parasiteler için frost mage daha avantajlı, phase2 de elementaller fire immune ve ice block dark barrage dan kurtulmak için gerekli, yoksa heal gerekiyor çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 hehehe irish ha güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar